Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En son ne zaman tartildin canim
Birde regl etkisi olabilir
Reglim yeni bitti canım aalında 1 ay önce filan tartılmıştım 73 idim sonra kaynanamgile geldik bayağı yedim filan tartılmadım belki o sırada almış olabilirim bilmiyorum

Vallahi kızlar bugün 4. Gün wc yok
Kızım 19 aylık sıkıntı olur mu bilmiyorum ama iftardan sonra yeşil cay demleyip içmek istiyorum
Bir kaba saf zeytinyağı sıvı sabun koy enjektorle çek wc de lavman yap kendine komşum.2.5 yaşındaki oğlu süt içtiği için sürekli kabız doktor onu önermiş hemen çıkıyor dedi olmadı ilaç kullan çatliycan yoksa kız sende kabızlık miğde.bulantisi yapmiyormu azda yemiyorsun bağırsaklar dolunca miğde bulantısı yapar

Ayyyyyy kızım kaç gündür ne çekiyor yssaa fitil ilaç zeytinyağı hiç bir işe yaramıyor üfffff qğlamaktwn öldü yavrum

Bugün ne pisiricen bakalim memişinde geçmiş konuşa.biliriz.artikin. yemeğim.var ama pide poğaça yoğurdum evdekiler bayram etsin
Tarhana çorbası,sucuklu patates yemegi,salçalı makarna yaparim yogurt salata hep var

ay yapamam öyle şeyler
Yok hiç rahatsız etmiyor ne şişlik var ne mide bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…