En son ne zaman tartildin canimSelam kızlarr kaç gündür dikkat ediyorum 1.1 kilo gitmiş
Reglim yeni bitti canım aalında 1 ay önce filan tartılmıştım 73 idim sonra kaynanamgile geldik bayağı yedim filan tartılmadım belki o sırada almış olabilirim bilmiyorumEn son ne zaman tartildin canim
Birde regl etkisi olabilir
Tartılmadıgin dönemde kilo almis olabilirsin canimReglim yeni bitti canım aalında 1 ay önce filan tartılmıştım 73 idim sonra kaynanamgile geldik bayağı yedim filan tartılmadım belki o sırada almış olabilirim bilmiyorum
Gulo dün iftarda ne yedin diye sorsana ben yediğimi unuttum şeker paremi aklıma geldiKeşkek çorbası
Kıymalı ıspanak kavurması
Salata
Tatlı dünden şekerpare var
Gülo şekerpare yemedim onu hiç demiyorsun menümde yok
Pideyi gördün hemen
Tek tesellim buTartılmadıgin dönemde kilo almis olabilirsin canim
Dikkat etmeyince cok cabuk kilo aliyoruz
Bugün ne pisiricen bakalim memişinde geçmiş konuşa.biliriz.artikin.Gunaydin gülümseBenim bitti yemeklerim
Dondun mu evine canim artik dikkat edersinTek tesellim bu
Bir kaba saf zeytinyağı sıvı sabun koy enjektorle çek wc de lavman yap kendine komşum.2.5 yaşındaki oğlu süt içtiği için sürekli kabız doktor onu önermiş hemen çıkıyor dedi olmadı ilaç kullan çatliycan yoksa kız sende kabızlık miğde.bulantisi yapmiyormu azda yemiyorsun bağırsaklar dolunca miğde bulantısı yaparVallahi kızlar bugün 4. Gün wc yok
Kızım 19 aylık sıkıntı olur mu bilmiyorum ama iftardan sonra yeşil cay demleyip içmek istiyorum
Ayyyyyy kızım kaç gündür ne çekiyor yssaa fitil ilaç zeytinyağı hiç bir işe yaramıyor üfffff qğlamaktwn öldü yavrumBir kaba saf zeytinyağı sıvı sabun koy enjektorle çek wc de lavman yap kendine komşum.2.5 yaşındaki oğlu süt içtiği için sürekli kabız doktor onu önermiş hemen çıkıyor dedi olmadı ilaç kullan çatliycan yoksa kız sende kabızlık miğde.bulantisi yapmiyormu azda yemiyorsun bağırsaklar dolunca miğde bulantısı yapar
geçmedim aalında bugün geçicejtim büyük kız evde net yok diye gitmek istemiyorDondun mu evine canim artik dikkat edersin
Bide.bunu dene canım belki işe yarar zeytinyağı fazla koy sıvı sabunu az koy deneAyyyyyy kızım kaç gündür ne çekiyor yssaa fitil ilaç zeytinyağı hiç bir işe yaramıyor üfffff qğlamaktwn öldü yavrum
E iyi gitmiş yine ben de kaç gündür dikkat ediyorum giden sadece 200 gramSelam kızlarr kaç gündür dikkat ediyorum 1.1 kilo gitmiş
Tarhana çorbası,sucuklu patates yemegi,salçalı makarna yaparim yogurt salata hep varBugün ne pisiricen bakalim memişinde geçmiş konuşa.biliriz.artikin.yemeğim.var ama pide poğaça yoğurdum evdekiler bayram etsin
içeyim akşam kafayı yicem yoksaBenimki 16aylik bisey olmaz onlar yapiyolar merak etme,yani benimki yapiyo,bende dun 4.gundu ciktim bugun
güzel gitmiş canım şükretSelam kızlarr kaç gündür dikkat ediyorum 1.1 kilo gitmiş
Cayin yanina kuru kayisi yesen fayda etmezmiiçeyim akşam kafayı yicem yoksa
ay yapamam öyle şeylerBir kaba saf zeytinyağı sıvı sabun koy enjektorle çek wc de lavman yap kendine komşum.2.5 yaşındaki oğlu süt içtiği için sürekli kabız doktor onu önermiş hemen çıkıyor dedi olmadı ilaç kullan çatliycan yoksa kız sende kabızlık miğde.bulantisi yapmiyormu azda yemiyorsun bağırsaklar dolunca miğde bulantısı yapar
Yok canım ya her haltı denedim diyete basladığımdan beri böyleCayin yanina kuru kayisi yesen fayda etmezmi
Canim bu menu sana uygun değil biliyorsun degilmi yemekte patates az olmali kilo verme surecinde patates yemeği önerilmiyorTarhana çorbası,sucuklu patates yemegi,salçalı makarna yaparim yogurt salata hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?