Eline sağlık canımEki Görüntüle 2626733
Ramazan demek yemek demek diyet nedüüüü kızlarrrrr akşama hepinizi iftara bekliyorum
Sen bizden iyisin kaptanim vallaRamazan baslamadan 58.9 dum dun 57.7 geldim bu gidisle ramazan sonuna 55 i görürum gibi geliyor
Ama listeye giremem simdi ortalamayı düşürurum izne ayrilmistim kasim gibi 54 kilo ile:)
Oneydi kızzzzEki Görüntüle 2626733
Ramazan demek yemek demek diyet nedüüüü kızlarrrrr akşama hepinizi iftara bekliyorum
Valla iftarın bi sevinci bile yok içimde hurmaya nerden başladım kahvalti yapmayı özledim.sahurdaOneydi kızzzz
Zaten bunlar hepmize yeter
Eline saglik canim afiyetle yesinler
Neden başladı ki zaten bende sana soz verdim diye yapiyom yap guzelce kahvaltini zaten veriyosunValla iftarın bi sevinci bile yok içimde hurmaya nerden başladım kahvalti yapmayı özledim.sahurda
Az yiyorum canim arada tatlı da yedim ama kilo verebiliyorumSen bizden iyisin kaptanim valla
Kahvalti gibisi yok sahurda :))Valla iftarın bi sevinci bile yok içimde hurmaya nerden başladım kahvalti yapmayı özledim.sahurda
Cinnik geldi aklımaNeden başladı ki zaten bende sana soz verdim diye yapiyom yap guzelce kahvaltini zaten veriyosun
Ekmek bugün 3 gündür bende yemiyorum sahurda.1 dilim yersem iftarda.yemiyorum iftarda yersem sahurda.yemiyorum.birde iftarda ekmek yerine geçecek yemek varsa genelde sahura kahvaltının yanında yiyorumAz yiyorum canim arada tatlı da yedim ama kilo verebiliyorum
Akşam corbanin yanina ekmek tuketmiyorum,yemek salata yetiyor
Güllaç yedin amaGözleme varsa ekmeği yemeseydin keşke ramazan geldi daha pide ağzıma sürmedim benede gunahhhhh
Cumaya kadar mi devam edeceksin sonrasinda normal kahvaltiya gecersinyarama basma
Güllaç yedin ama
Oo sen iftar da da yiyeceksin, süper kilo verirsinGızlarrrrr hurma yoğurt detoksuna başlıyorum bana yol arkadaşı olmak isteyen varmı 2 gün sürecek sadece sahur iftar 7hurma 1 kase yoğurt isteyen olursa iftardan 3+4 saat sonra yine hurma yoğurt yiye bilir yani sahur iftar arası bir öğün daha yapa bilir instegramdan bende programa katıldım cumaya 75.5 görürüm ins Allah
Ben karıştırırım, gözümden bir şey kaçmaz biliyorsun, casper gibi görüyorum kim ne yemişaşk olsun gullaci karıştırma kaptanim izin verdi cuma günü herkeşler yesin dedi benene benene
Bak aklıma girdi şimdiCumaya kadar mi devam edeceksin sonrasinda normal kahvaltiya gecersin
Ya ne sandınnnOo sen iftar da da yiyeceksin, süper kilo verirsin
Ben yaptım böyle diğer takımdayken, 3 küsür kilo verdimYa ne sandınnnfarkimiz olsun degilmi listedeyiz
Cuma guzel eksi ile gelirsen tatli ödülu olabilirBak aklıma girdi şimdiben bugün yarin diye düşündüm cumaya kadarmi yapsam peki ödül varmı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?