Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Acıktım.tabi elma aldım 1 tane onu yiycem birde sende 1 gün yap hurma detoksunu sabah beri wc deyim valla çok işe yaradı
bende az önce biraz çıktım bakalım bu caya biraz devam edeyim
Ben şunu anladım ilk başta yaptıgın şeyler işe yarıyor sonra vücut ona alışıyor işe yaramamaya başlıyor sürekli değişik yöntemler kullanmak gerek çayı birkaç gün içeyimde bakayım
Canım ben zaten sahurda yoğurt kürünü yiyorum iftarda yapamam hem halden düşerim çok yoruluyorum 3 küçük çocukla hemde bağışıklık sistemi için dengeli beslenin diye bağırıyor uzmanlar

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar onlar ne anlar bizim halimizden

Spor muhteşem tebrikler canim

Ellerine sağlık neden ikisini beraber kullanmışlar acaba hem pirinç hem bulgur dolma içi gibi degisikmis

Ellerine sağlık neden ikisini beraber kullanmışlar acaba hem pirinç hem bulgur dolma içi gibi degisikmis
Bilmiyorum cnm aslında sade pirinçle olanıda var sade bulgurla olanıda bir çoğu pirinç ağır geliyor diye içine küçük bulgurda bir çay bardağı katıyor 1 çay bardağıda pirinç boyke olmasi daha güzel lezzertli birde bu borek dilim olmuyor kesmeden fırına atıyorsun sonra bıçakla kesip çatalla çıkartıyorsun tepsinin içindeyken alt tabanı kalıyor üzerine bi tereyağı ohh mis mis

Afiyet olsun canım çok değişik bir börek biz su böreğini pirinçli üzümlü yapariz peynir yerine

Afiyet olsun canım çok değişik bir börek biz su böreğini pirinçli üzümlü yapariz peynir yerine
Onu duymuştum cnm yöresel yemeklerimiz lezzetlidir türkiye topraklarının ama benim en sevdiğim lezzet zazalarin yemekleri birde ege tarafının sebze ağırlıkli cokgüzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…