- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Acıktım.tabi elma aldım 1 tane onu yiycem birde sende 1 gün yap hurma detoksunu sabah beri wc deyim valla çok işe yaradıGülümse acıkmadın mı kız
Başka birşeye saldirmaktansa yiyim bari migdem kaziniyorGülümse acıkmadın mı kız
bende az önce biraz çıktım bakalım bu caya biraz devam edeyimAcıktım.tabi elma aldım 1 tane onu yiycem birde sende 1 gün yap hurma detoksunu sabah beri wc deyim valla çok işe yaradı
Damdan düşenin halini damdan düşen anlar onlar ne anlar bizim halimizdenbende az önce biraz çıktım bakalım bu caya biraz devam edeyim
Ben şunu anladım ilk başta yaptıgın şeyler işe yarıyor sonra vücut ona alışıyor işe yaramamaya başlıyor sürekli değişik yöntemler kullanmak gerek çayı birkaç gün içeyimde bakayım
Canım ben zaten sahurda yoğurt kürünü yiyorum iftarda yapamam hem halden düşerim çok yoruluyorum 3 küçük çocukla hemde bağışıklık sistemi için dengeli beslenin diye bağırıyor uzmanlar
Spor muhteşem tebrikler canimBugün ki menüm
4 tanr hurma
1 kuru incir
1 çay kaşığı tarçın
6 kaşık yağsız yoğurt
(Bunları karıştırdım)
3 tanr çeri domates
5 dilim salatalık
Su 1.5 litre
Spor
40 dk tempolu yürüyüş
500 ip atlama
100 mekik
1 dakika plank
60 sağ
60 sol bacak hareketi
Elazığ yöresine ait bir börek o büyük olan tepsideki icli gömme deriz pirinç bulgur kiyma ve soğandan yapiliyor .borcamdaki de hamur arttı burma şekilde tereyağlı yaptım oda kat kat güzel görünüyorduTepsideki borekmi tatlimi canım
Sağol cnm bnimSpor muhteşem tebrikler canim
Ellerine sağlık neden ikisini beraber kullanmışlar acaba hem pirinç hem bulgur dolma içi gibi degisikmisElazığ yöresine ait bir börek o büyük olan tepsideki icli gömme deriz pirinç bulgur kiyma ve soğandan yapiliyor .borcamdaki de hamur arttı burma şekilde tereyağlı yaptım oda kat kat güzel görünüyordu
Bilmiyorum cnm aslında sade pirinçle olanıda var sade bulgurla olanıda bir çoğu pirinç ağır geliyor diye içine küçük bulgurda bir çay bardağı katıyor 1 çay bardağıda pirinç boyke olmasi daha güzel lezzertli birde bu borek dilim olmuyor kesmeden fırına atıyorsun sonra bıçakla kesip çatalla çıkartıyorsun tepsinin içindeyken alt tabanı kalıyor üzerine bi tereyağı ohh mis misEllerine sağlık neden ikisini beraber kullanmışlar acaba hem pirinç hem bulgur dolma içi gibi degisikmis
Afiyet olsun canım çok değişik bir börek biz su böreğini pirinçli üzümlü yapariz peynir yerineBilmiyorum cnm aslında sade pirinçle olanıda var sade bulgurla olanıda bir çoğu pirinç ağır geliyor diye içine küçük bulgurda bir çay bardağı katıyor 1 çay bardağıda pirinç boyke olmasi daha güzel lezzertli birde bu borek dilim olmuyor kesmeden fırına atıyorsun sonra bıçakla kesip çatalla çıkartıyorsun tepsinin içindeyken alt tabanı kalıyor üzerine bi tereyağı ohh mis mis
Onu duymuştum cnm yöresel yemeklerimiz lezzetlidir türkiye topraklarının ama benim en sevdiğim lezzet zazalarin yemekleri birde ege tarafının sebze ağırlıkli cokgüzelAfiyet olsun canım çok değişik bir börek biz su böreğini pirinçli üzümlü yapariz peynir yerine
Afiyet olsun canım çok değişik bir börek biz su böreğini pirinçli üzümlü yapariz peynir yerine
Her yörede farklı canım kıymalı genelde Konyalı eltim yapar Erzurum peynirli bizim yörede üzümlü pirinçli çok değişik demipirinçli üzümlü su böreği mi
Su böreği dediğin kıymalı olur arkadaş
Her yörede farklı canım kıymalı genelde Konyalı eltim yapar Erzurum peynirli bizim yörede üzümlü pirinçli çok değişik demi
Sahur geldi nereyeBen yatıyım artık hadi iyi geceler
Kabızlığa çok iyi geliyordu evetAcıktım.tabi elma aldım 1 tane onu yiycem birde sende 1 gün yap hurma detoksunu sabah beri wc deyim valla çok işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?