- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun iftar çok güzel o sahur acıktırmıyor mu ? Hurma kan şekerini çok yükseltir diye düşünüyorum.
kaçamağı yeni gördüm
Ama valla migdem bulandı hele yine hurma yiycem aklıma geldikçe iyice yükselmeye başladı resmen en zafım olan hurmaya düşman oldum resmen iftarla dahurun arası uzun ama çok acikiyorum iftarda rabbim demek sabrını veriyor ama iftardan sonra dayanamıyorum çok acikmistimÇok uzun sürdü şampiyon
Allah kabul etsin canım ne oruç kaldı ne mukabele muallakta bir ramazan geçiriyorumYoğurt kürümü yedim bende
Namaz kıldım cüzümü okudum sırada yatışş
Afiyet olsun ortim bende bir hevesle geçen gün kabak dolması yaptım dolmaların icini oydum az yağda kavurdum sarımsaklı yoğurt döktüm hala duruyor yiyemedim bı hevesle yaptım bugün belki yerim sanada afiyet olsun cagnim28.04.20 Salı günü menüm
20.00
1 haşlanmış baget tavuk
Çeyrek haşlanmış patates
Cacık
5 - 6 kaşık yağsız kavurduğum kabak üstünde biraz yoğurt
Su 1.5 litre
Spor
30 dk leslie boosted - 450 puan
9 dakika zumba - 36 puan
8 + 7 sırt egzersizi - 30 puan
6 dakika kol egzersizi - 12 puan
50 mekik - 400 puan
Toplam - 928 puan
Zipzip-
Hayırlı ramazanlar canim nasılsın takima gelmistim ama seni gôremedim hayırlı ramazanlar için geçen perşembe nasıl gidiyor diyet takım iyimisinHayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız
Gunaydin canim ❤Günaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrr
teşekkürler bende iyiyimİyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız :)
iyiyim canım ramazan iş ev erken gidiyor zaman işteÇok şükür canım sen nasılsın
iyiyim kuzum özledim sizi bir selam vereyim dedim.Iyiyim canım sen nasilsin
iyiyim canım bende pek değişiklik yok iş ev ramazanda geldi öyle :) diyet nasıl gidiyorHayırlı Ramazanlar canim sanada iyiyiz sen nasılsın
kuzum listeden çıktım geçen hafta büroda tekim evin yükü de bende alışverişlere ben çıkıorum birde araç bulamıyorum rezillik yaşıyorum her iş çıkışında geçen eve kadar yüremek zorunda kaldım . bu noktada psikolojim kötü oldu bu konuda hergün 1 saatten fazla araç bekliyorum birde sınırlama var sıra gelmesi derken istanbul daki durak kuyruğu gibi olduk vallaHayırlı ramazanlar canim nasılsın takima gelmistim ama seni gôremedim hayırlı ramazanlar için geçen perşembe nasıl gidiyor diyet takım iyimisin
O yenmez mi ortim ya mis gibidir ye bari bu akşamAfiyet olsun ortim bende bir hevesle geçen gün kabak dolması yaptım dolmaların icini oydum az yağda kavurdum sarımsaklı yoğurt döktüm hala duruyor yiyemedim bı hevesle yaptım bugün belki yerim sanada afiyet olsun cagnim
Valla hepimiz aynı durumdayız kuzum yasemin sakallioglunun dediği gibi adam işe gittiği için evli kala bilmişimteşekkürler bende iyiyim
iyiyim canım ramazan iş ev erken gidiyor zaman işte
iyiyim kuzum özledim sizi bir selam vereyim dedim.
iyiyim canım bende pek değişiklik yok iş ev ramazanda geldi öyle :) diyet nasıl gidiyor
kuzum listeden çıktım geçen hafta büroda tekim evin yükü de bende alışverişlere ben çıkıorum birde araç bulamıyorum rezillik yaşıyorum her iş çıkışında geçen eve kadar yüremek zorunda kaldım . bu noktada psikolojim kötü oldu bu konuda hergün 1 saatten fazla araç bekliyorum birde sınırlama var sıra gelmesi derken istanbul daki durak kuyruğu gibi olduk valla
ramazanda da yapamıyorum geçen haftadan başladım oruca ancak sabit kalabildim .birde eşim beyler sürekli pasta sarımlasklı köfte börek poağaça istiyor işe giderken götürmek için yemekhane kapalı üniversite .. covidden değilde yorgunluktan ölecem diyorum
Kızlar ben bugün uykudan gözlerimi acamiyorum sürekli uyumak istiyorum hala yataktayim ara ara dalıyorum uyanıyorum neden acabaO yenmez mi ortim ya mis gibidir ye bari bu akşam
9.30 da kalktim ama hic tele bakasim gelmiyor :)Bugün nerdesiniz milletttt uyananadinizmi halahele kalkın orucu uykuya tutturmayinnnnnn
Tele bakmadan durmak nasıl birşey acaba ben gözümü acar açmaz gozluklerimi takip buraya giriyorum yatakta en az 1 saatimi alıyor geçmiş yap cvp yaz derken9.30 da kalktim ama hic tele bakasim gelmiyor :)
Arada bakip çıkıyorum
Valla hepimiz aynı durumdayız kuzum yasemin sakallioglunun dediği gibi adam işe gittiği için evli kala bilmişimyoksa evde inan cekilmiyorlar Allah yardımcımız olsun
Valla Corona olmaya raziyim dışarı çıksam corana evde dursam verem olacam
çok doğru demiş
Telefon aslinda hep yanimda ama siteye giresim gelmiyorTele bakmadan durmak nasıl birşey acaba ben gözümü acar açmaz gozluklerimi takip buraya giriyorum yatakta en az 1 saatimi alıyor geçmiş yap cvp yaz derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?