Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok uzun sürdü şampiyon
Ama valla migdem bulandı hele yine hurma yiycem aklıma geldikçe iyice yükselmeye başladı resmen en zafım olan hurmaya düşman oldum resmen iftarla dahurun arası uzun ama çok acikiyorum iftarda rabbim demek sabrını veriyor ama iftardan sonra dayanamıyorum çok acikmistim

Afiyet olsun ortim bende bir hevesle geçen gün kabak dolması yaptım dolmaların icini oydum az yağda kavurdum sarımsaklı yoğurt döktüm hala duruyor yiyemedim bı hevesle yaptım bugün belki yerim sanada afiyet olsun cagnim

İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız :)
teşekkürler bende iyiyim
Çok şükür canım sen nasılsın
iyiyim canım ramazan iş ev erken gidiyor zaman işte
Iyiyim canım sen nasilsin
iyiyim kuzum özledim sizi bir selam vereyim dedim.
Hayırlı Ramazanlar canim sanada iyiyiz sen nasılsın
iyiyim canım bende pek değişiklik yok iş ev ramazanda geldi öyle :) diyet nasıl gidiyor
Hayırlı ramazanlar canim nasılsın takima gelmistim ama seni gôremedim hayırlı ramazanlar için geçen perşembe nasıl gidiyor diyet takım iyimisin
kuzum listeden çıktım geçen hafta büroda tekim evin yükü de bende alışverişlere ben çıkıorum birde araç bulamıyorum rezillik yaşıyorum her iş çıkışında geçen eve kadar yüremek zorunda kaldım . bu noktada psikolojim kötü oldu bu konuda hergün 1 saatten fazla araç bekliyorum birde sınırlama var sıra gelmesi derken istanbul daki durak kuyruğu gibi olduk valla
ramazanda da yapamıyorum geçen haftadan başladım oruca ancak sabit kalabildim .birde eşim beyler sürekli pasta sarımlasklı köfte börek poağaça istiyor işe giderken götürmek için yemekhane kapalı üniversite .. covidden değilde yorgunluktan ölecem diyorum

O yenmez mi ortim ya mis gibidir ye bari bu akşam

Valla hepimiz aynı durumdayız kuzum yasemin sakallioglunun dediği gibi adam işe gittiği için evli kala bilmişim yoksa evde inan cekilmiyorlar Allah yardımcımız olsun

Tele bakmadan durmak nasıl birşey acaba ben gözümü acar açmaz gozluklerimi takip buraya giriyorum yatakta en az 1 saatimi alıyor geçmiş yap cvp yaz derken
Telefon aslinda hep yanimda ama siteye giresim gelmiyor
Muzik acip muzik dinliyorum
Sabahtanda market isleri vardi onlari yerlestirdik derken hic bakamadim buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…