Senin garezin birtek banami yakarım ulennnnnn onada yemek yok ben anlamamSen zaten yapma canım, emziriyorsun hiç gerek yok. 700 gr vermişsin zaten
Tmm tmm ye senin danan vardı dayanamazsın ben kendi başıma yaparım ölüm diyetini cuma günü tartı yüzümü güldürsün başka bişeycik istememHayırlı iftarlar herkeseeeeGulumse24 canim ben sıccak bir corba içcem sanirsam cunku bobreklerim agridi sankim bana gore degil sankim affet beni nolur normalde dönmem sozumden ama cokkk aciktim
Hurma diyetinlemi olmus
Yok kız ne alakası varHurma diyetinlemi olmus
Sanki öyle iyi değil duydum yıllarcada dikkat ettimYoğurdun, sütün, peynirin yağı sağlıklı canım hiç kısma, ben normal ev yapımı yağlı yoğurtla yaparım böyle şeyleri hep.
Afiyet olsun cnm menü harika28nisan sali
Sahur
Yogurt,hurma
İftar
3hurma,2ceviz,3badem,1incir,1kase tarhana çorbası,3kasik yogurt
10cilek yicem,kahve
2litre su olur
Ah Canim ya 2 gün yapalım yeter daha yine normale dönelim bu kilo ne gıcık birşey alması kolay vermesi zor28 Nisan menusu
Sahur Eki Görüntüle 2626832
Cevizleri hurmanın içine koydum
4 tane yedim
İftar Eki Görüntüle 2626833
Su 2 lt bitiririm insAllah
Ben cumaya kadar devam edicem canım iftardan önce tartıldım birde sonrasında sadece 100 Gr artı geldimAh Canim ya 2 gün yapalım yeter daha yine normale dönelim bu kilo ne gıcık birşey alması kolay vermesi zor
Sene su bile yokSenin garezin birtek banami yakarım ulennnnnn onada yemek yok ben anlamam
Te Allahım duyan da daha önce kilo verip tekrar alan gülümse değil der
Ben de tam tersini duydum sağlıklı yağları hayatımızdan çıkarmamak gerek.Sanki öyle iyi değil duydum yıllarcada dikkat ettim
Afiyet olsun canim cokkk guzel bir menü28 Nisan menusu
Sahur Eki Görüntüle 2626832
Cevizleri hurmanın içine koydum
4 tane yedim
İftar Eki Görüntüle 2626833
Su 2 lt bitiririm insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?