Kayin pederde alemmiş hani ama erkeğin farketmesi beni utandırıyor geçen eşimin halasının kocası gordu sen çok zayiflamissin dedi halamda diyet yapıyor diyince maşallah çok güzel olmuşsun dedi yanaklarım al al mor mor oldu
Kilolu değilmiş zamanında çok uğraştım bıraktım artık napiyimesinide diyete soksan canım
Sağlığı için
Abla şimdi farkettim profilinde birinci takım ikinci takıma karşı ikinci takım kim olayiiiiKilolu değilmiş zamanında çok uğraştım bıraktım artık napiyim
Önceki takımdan canim iki grupduk şimdide nasil değiştirileceğini unuttum kaldı öyle geçen sizinkiler gibi kilo yazayım dedim olmadiAbla şimdi farkettim profilinde birinci takım ikinci takıma karşı ikinci takım kim olayiiii
Birde ben varim sanirim bu cocuklarin uyku duzeni iyice degisti uyumuyorlarİyi geceler sahura kadar oturan bir benmiyim
O kusak zayif kadin sevmiyorBeni de 80 kiloyken kayınpederim gördü. Ne oldu sana niye bu kadar zayıfladın dedi. Diyet yapıyorum zayıflamak için uğraşıyorum dedim. Hiç bakıyomusun kendine ne hale geldin diyoilaç milaç öyle şeyler zararlı kullanma dedi. Dedim ben bişey kullanmıyorum. E nasıl zayıfladın o zaman dedi. Normal yemek yiyorum doktora gidiyorum o söylüyo bana neyi ne kadar yiyeceğimi dedim. İnanmadı bana madem normal yiyon nasıl zayıflıyorsun diyo hala. Gitmiş babama da anlatmış söyle ona ne yapıyosa vazgeçsin diye
Havada kaptılar beniİyi kovmadilar
Anlamışlardır.6. takım gülleri olduğunu ondanHavada kaptılar beni
Kırk yılın başı bize sahur gülleri diye iltifat etti onuda önce başkalarına yazdıHavada kaptılar beni
Meraklı gidip baktın mıKırk yılın başı bize sahur gülleri diye iltifat etti onuda önce başkalarına yazdı
gülümse bu yorumuna katılmıyorum canımHergun ayni caloride yemekler yiyorsun bu haftada eksi bekleme canım ogunlerini değiştir ben değiştirmeye basladim çorba ana öğün salata yeter 4 çeşit değil salayatla 3 çeşit olsun
bende yorgunluktan ve birilerine birşey anlatmaktan ölecemValla Corona olmaya raziyim dışarı çıksam corana evde dursam verem olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?