Sen regl olmadinmi nasıl olsa oruç değilsin 2 saatte bir bardak süt gayette rahat oluyor sen bilmirsenSon ifademden belli olmadı mı memnun olup olmadığım
Hiç de tok tutmuyo. Ben hurma yoğurt detoksundan yapıyım bi dahaki sefere
Sen regl olmadinmi nasıl olsa oruç değilsin 2 saatte bir bardak süt gayette rahat oluyor sen bilmirsen
Şaşira şaşira,güle güle geliyo
Bizde böyle yaparız canım hatta içi patatesli kıymalı karışık yapılır, tabi sade kıymalı daKüçüklüğü bu kadar ıcli köftelerin hani 6 tane çok diyen olursa
Tanıdık bir konuşma buBeni de 80 kiloyken kayınpederim gördü. Ne oldu sana niye bu kadar zayıfladın dedi. Diyet yapıyorum zayıflamak için uğraşıyorum dedim. Hiç bakıyomusun kendine ne hale geldin diyoilaç milaç öyle şeyler zararlı kullanma dedi. Dedim ben bişey kullanmıyorum. E nasıl zayıfladın o zaman dedi. Normal yemek yiyorum doktora gidiyorum o söylüyo bana neyi ne kadar yiyeceğimi dedim. İnanmadı bana madem normal yiyon nasıl zayıflıyorsun diyo hala. Gitmiş babama da anlatmış söyle ona ne yapıyosa vazgeçsin diye
72.5 görüyorum tartida wc olmadigi halde acaba yarin 72olurmu az yersem buaksam
Allah rahmet eylesinHerkese günaydın arkadaşımın eşi vefat etmiş bu sabah bikac gün affedin beni çok üzgünüm çocukları küçük daha yarın kilomu yazarim inşallah
Benim gibi sizde üşüyormusunuz yaa ben çok üşüyorum akşama kadar akşam yatincada üşüyorum.sabah kan ter icinde uyanıyorum
Oruç beni de üşütür hep.. o yüzden sıcak çorba ile iftar en güzeli
Bende üşüyorum dun evdekiler sicak diyor ben soguk diyorum
Bugunde serin hava yatagin icindeyim daha cikmadim :))
Kansızlığı olan oruçken çok üşür. Bende üşürüm hep oruçkenBen patikle hirkayla yatiyorum,bazen soba yakiyorum icim cekiliyo,3saat uyumusum kizla simdi kalktim kalkmasa uyurdum
Kız dün akşamki ekmeğin bir tanesini yemedim. Söylemeyi unutmuşumEkmeklere bak eyyyy kurban oldugum yarebbimmmm sen nelere kadirsin
Bende üşüyorum iftardan sonra normale dönüyorumBenim gibi sizde üşüyormusunuz yaa ben çok üşüyorum akşama kadar akşam yatincada üşüyorum.sabah kan ter icinde uyanıyorum
O ekmeği bende öpicem bende yesem nolurki,sadece sendemi işe yariyo bu mübarek ekmek sıcacık yapiyorum ama yiyemiyorum cunku ekmek yersem pilav yada bulgur yiyemicemKız dün akşamki ekmeğin bir tanesini yemedim. Söylemeyi unutmuşum
Valla Gülümse geçen haftadan beri tartılmadım sonucu merak ediyorum. Eğer güzel kilo vermişsem ekmeği öpcem
Kuzum o bende de öyle. Yani 2 dilim ekmek hakkım var iftarda istersem pilav makarna yiyebiliyorum yerine. İkisi beraber bana da yasak yaniO ekmeği bende öpicem bende yesem nolurki,sadece sendemi işe yariyo bu mübarek ekmek sıcacık yapiyorum ama yiyemiyorum cunku ekmek yersem pilav yada bulgur yiyemicem
dün komşuyada verdim çok beğenmişBizde böyle yaparız canım hatta içi patatesli kıymalı karışık yapılır, tabi sade kıymalı da
Bu ne cnmKayınvalidem yolladı pişirdim yemicem mi bn şimdi
Eki Görüntüle 2627846
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?