Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zıpzıp.dedigin normal oldugun yerde ziplamami aslında.trambolin alsak ama.cocuklardan bana fırsat kalmazkiaslinda.hoplayip.ziplayasim var içimde her ne varsa çıksın bir an önce 1 haftadır spor yok bee
Aynen canim normal oldugun yerde zipliyorsun nickimi cok zipliyorum diye zipzip yapmıştım 1.5 yil once :)
Tek seferde mi gün içinde toplammi
Ilk basta gun icine yayarak yapiyordum sonra hepsini birlikte yapiyordum arka arkaya
Günaydın canim kaptanim
Ramazanda en doğru nezaman tarilmaliyiz acaba hiçbilmiyorum dogrusu hangi saat araliginda kilomuz dogru cikar
Ben kaçar kiloyum artik onu cozemedim
Bence 4-5 gibi olmali diger turlu cok su kaybi oluyor gerçek kiloyu yansıtmıyor diye düşünüyorum
Bazi takimlar son dakikaya kadar bekliyor nerdeyse
Herkese günaydın arkadaşımın eşi vefat etmiş bu sabah bikac gün affedin beni çok üzgünüm çocukları küçük daha yarın kilomu yazarim inşallah
Allah rahmet eylesin ablacim üzüldüm

Ben tam yapicam diyorum açlıktan tansiyonum dusuyo kaliyorum regl olunca yapicam napayim olmuyo halsizlik yapiyo bende bu sene,sen neden biraktjn yoksun bayadir menüde yok
Eşim yapma diyor yeter böyle iyiymişim. Akşamları iftardan sonra biraz yürüyorum . O kadar spor yapmıyorum. Yapamıyorum işe gitse yaparımda o evdeyken olmuyor. Akşamda iftarda biraz kaçırıyorum menü yazmaya yüzüm yok öyle zararlı birşeyler yemiyorum. Ama yemeyi artırdım biraz.
Ama kilom artı diyil eksi bile var.

Keşke bizde senin kilonda olsakta kizsalar

72.8 diyorum :)))
Ayy hade inşallah cnm çok heyecanliyim çünkü geçen hafta bunu giydim sıktı beni şimdi sıkmıyor geçen hafta 74 kiloydum bunu hiç atamıyorum feracemi çünkü onun içinde olunca kilo slip verdiğimi anlıyorum takıntı gibi

Salı menüsü
İftarda çorbadan sonra bir namaz arası veriyorum iyi oluyor. İftardan sonra spor için bazen zaman bulabiliyorum bazen bulamıyorum acaba oruçken yapsam ne olur diye düşünüyorum.

Çarşamba menüsü
Haftada 1 sütlü tatlı hakkım var kızlar. Son fotoda görünen onu ifade ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…