Bana diyodun ne oldu bir günde 1 paket ekmek yiyon diyeKız dün akşamki ekmeğin bir tanesini yemedim. Söylemeyi unutmuşum
Valla Gülümse geçen haftadan beri tartılmadım sonucu merak ediyorum. Eğer güzel kilo vermişsem ekmeği öpcem
anladim hemen zaten yufkasindan bendr bayrama bir kaç gün kala regl olucam o zaman açacam 2 tepsi baklavaHazır yufkaonu açacak maharet bende nerdeee
Bende çok severim. Geçen gün kendimi zorla davet ettirdiklerimi yarın ben alacam iftara onun için yaptım.
Neki bu canımKayınvalidem yolladı pişirdim yemicem mi bn şimdi
Eki Görüntüle 2627846
Bende vallaBaklava sandim
Kactinki@Zıpzıp
Canim valla dayanmadım 2 buçuk gibi çıktım tartiya 73.2 olmuşumo kadar spor o kadar dikkat ediyorum ne tatlı pasta ekmek yıyorum yinede böyle cıktı
Patlamayasin sen Hemi en sevdigimmmmmm
Patlamayasin sen Hemi en sevdigimmmmmmellerine sağlık benim yerimede ye
Bende kendin yaptın sandım hazır baklavalık yufka güzel olmuyor poşet gibi oluyor sevmiyorum böreği daha güzel oluyor tatlisindansa 4 bezeyle baklava vardı onu yapsaydınHazır yufkaonu açacak maharet bende nerdeee
Bende çok severim. Geçen gün kendimi zorla davet ettirdiklerimi yarın ben alacam iftara onun için yaptım.
Yarın tartı seni mutlu eder merak etme bol su iç wc cikardimiSabaha kadar açlıktan ölmem inşallah
Bende kendin yaptın sandım hazır baklavalık yufka güzel olmuyor poşet gibi oluyor sevmiyorum böreği daha güzel oluyor tatlisindansa 4 bezeyle baklava vardı onu yapsaydın
Yarın tartı seni mutlu eder merak etme bol su iç wc cikardimi
Geçen cuma 74 dumKactinki
Cnm bizim kültürümüzde olan bir şey değil kv ayvalıkta yemiş 2. Denemesi evet mantı gibi servis ediliyorGüzel görünüyor üzerine yoğurt dokuyormusunuz
Canınız tatlı istemiş sizin minnoşlar anlıyorumBende öyle sandım
Yazdım kuzuNeki bu canım
Bn de sadece ismini biliyordum tadına bakmadım bilemeyeceğim nslBende vallacahillik böyle bişey ne anlarız Boşnak mantisindan bizde hani öyle kaynana
Ah canım işe çağırdılar , çok ani oldu , şuan bir düzen oturtmaya çalışıyorumeskibilezik kac gundur görünmüyorsun canim
Yeme yeme süt detoksu iyidir ödem attırır sabah yemedigine.sukredeceksin güven banaBenimde en sevdiğim bide güzel koktu ki ama ben açlıktan ölmek üzereyim bu akşam yiyemicem yiyemem yemem lazım
800 Gr hiçte fena değil.benceGeçen cuma 74 dum
Yarin bildirimi yaptiktan sonra istersen izine ayıralımAh canım işe çağırdılar , çok ani oldu , şuan bir düzen oturtmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?