Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hazır yufka onu açacak maharet bende nerdeee

Bende çok severim. Geçen gün kendimi zorla davet ettirdiklerimi yarın ben alacam iftara onun için yaptım.
anladim hemen zaten yufkasindan bendr bayrama bir kaç gün kala regl olucam o zaman açacam 2 tepsi baklava

Hazır yufka onu açacak maharet bende nerdeee

Bende çok severim. Geçen gün kendimi zorla davet ettirdiklerimi yarın ben alacam iftara onun için yaptım.
Bende kendin yaptın sandım hazır baklavalık yufka güzel olmuyor poşet gibi oluyor sevmiyorum böreği daha güzel oluyor tatlisindansa 4 bezeyle baklava vardı onu yapsaydın

Bende kendin yaptın sandım hazır baklavalık yufka güzel olmuyor poşet gibi oluyor sevmiyorum böreği daha güzel oluyor tatlisindansa 4 bezeyle baklava vardı onu yapsaydın

Hamur açma konusunda pek iyi değilim canım uğraşamazdım. Geçen sene de yapmıştım biz bunu çok seviyoruz

Yarın tartı seni mutlu eder merak etme bol su iç wc cikardimi

Su da içiyorum 2litre olacak az sonra. Hergün form çayı içiyorum dünde içmiştim o çıkartıyo zaten. Süt de bi tık etki etti ama wc de kalmadım yani

Güzel görünüyor üzerine yoğurt dokuyormusunuz
Cnm bizim kültürümüzde olan bir şey değil kv ayvalıkta yemiş 2. Denemesi evet mantı gibi servis ediliyor
Bende öyle sandım
Canınız tatlı istemiş sizin minnoşlar anlıyorumbn en çooook cevizli baklava severim Allahtan kolay bulunmayan bir şey
Yazdım kuzu
Bende valla cahillik böyle bişey ne anlarız Boşnak mantisindan bizde hani öyle kaynana
Bn de sadece ismini biliyordum tadına bakmadım bilemeyeceğim nsl
Kaynanam iyidir Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…