Ben hergun tartiliyorum dengelemek için sen nasıl sabrediyorsunYarın bakalım kaç kilo vermişim meraktayım
Biraz Toto var sende önden yokta arkadan biraz daha vermen lazım canım boyuna göre kilon iyi arkayı toparlarsak tamamdırSizce kaç kilo olmusumdur
Benimkiler yerleri süpürüyor basenler ve kalcam kaldiriyormus meğer 2 yıl önce oğlum doğum günümde ferace aldı 340 tl çok dar geldi zayiflayip bunu giycem dedim bu sene giydim tam uzerime oturdu hiç bir yerim belli olmuyor ilk denediğimde çamaşır askilarimin yeri bile.belli oluyordu ama şimdide.cok uzun geliyor kestirmem lazım 1 karış kadarAyy hade inşallah cnm çok heyecanliyim çünkü geçen hafta bunu giydim sıktı beni şimdi sıkmıyor geçen hafta 74 kiloydum bunu hiç atamıyorum feracemi çünkü onun içinde olunca kilo slip verdiğimi anlıyorum takıntı gibi
Geçmiş olsun canım kolay gelsin basın agriyorsa uzan biraz sonra.toplarsinHello kızlar markete gittim
Evi toparlayacağım
Başım ağrıyor
Havadan herhalde
Ekmeklere bak eyyyy kurban oldugum yarebbimmmm sen nelere kadirsinSalı menüsü
İftarda çorbadan sonra bir namaz arası veriyorum iyi oluyor. İftardan sonra spor için bazen zaman bulabiliyorum bazen bulamıyorum acaba oruçken yapsam ne olur diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2627679
Çarşamba menüsü
Haftada 1 sütlü tatlı hakkım var kızlar. Son fotoda görünen onu ifade ediyor.Eki Görüntüle 2627683
Gecmis olsun canımHello kızlar markete gittim
Evi toparlayacağım
Başım ağrıyor
Havadan herhalde
Iyiyim canım sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız bakalım
Erzurum'da hiç ölü yok canim sadece tedbir amaçlı cikmiyoruz dışarı vakada yok sanirim iyilesmisler şükürevet harita da gösteriyor
6. Takımın gülleri.deseydinyaYa ne yazacağımı bilemedim kigünaydın yazsam olmazdı.. saat kaç oldu
Memnunsan ben değilsen bilmiyorum kim olduğunuSüt detoksunun tok tuttuğunu kim söylemişti
İyiyim canım küçük cadı hiç durmuyor akşama kadar peşinde dilim damağım kuruyorGecmis olsun canım
Iyiyim canım sen nasilsin
Seni aynen o ikon gibi hayal ettim iftara doğruİyiyim canım küçük cadı hiç durmuyor akşama kadar peşinde dilim damağım kuruyor
Oruç beni de üşütür hep.. o yüzden sıcak çorba ile iftar en güzeliBenim gibi sizde üşüyormusunuz yaa ben çok üşüyorum akşama kadar akşam yatincada üşüyorum.sabah kan ter icinde uyanıyorum
Bende üşüyorum dun evdekiler sicak diyor ben soguk diyorumBenim gibi sizde üşüyormusunuz yaa ben çok üşüyorum akşama kadar akşam yatincada üşüyorum.sabah kan ter icinde uyanıyorum
Ben patikle hirkayla yatiyorum,bazen soba yakiyorum icim cekiliyo,3saat uyumusum kizla simdi kalktim kalkmasa uyurdumBenim gibi sizde üşüyormusunuz yaa ben çok üşüyorum akşama kadar akşam yatincada üşüyorum.sabah kan ter icinde uyanıyorum
Merakima yenilip birazdan bakicamBen hergun tartiliyorum dengelemek için sen nasıl sabrediyorsun
aynen cnm oda kilo verdikçe gidecek zaten bnim göbek falan yok 2 doğuma rağmen ama arka da öyle top giibi durmuyor geniş o sinir bozucuBiraz Toto var sende önden yokta arkadan biraz daha vermen lazım canım boyuna göre kilon iyi arkayı toparlarsak tamamdır
Memnunsan ben değilsen bilmiyorum kim olduğunu
Ben yaz kış çorap patikle yatarım bazen hirkayla uyurum ömrü hayatımda hiç isinmadim diye bilirim kansizlikta yok ama üşüyorum.hele Ramazan'da daha çokBen patikle hirkayla yatiyorum,bazen soba yakiyorum icim cekiliyo,3saat uyumusum kizla simdi kalktim kalkmasa uyurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?