Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimkiler yerleri süpürüyor basenler ve kalcam kaldiriyormus meğer 2 yıl önce oğlum doğum günümde ferace aldı 340 tl çok dar geldi zayiflayip bunu giycem dedim bu sene giydim tam uzerime oturdu hiç bir yerim belli olmuyor ilk denediğimde çamaşır askilarimin yeri bile.belli oluyordu ama şimdide.cok uzun geliyor kestirmem lazım 1 karış kadar

Benim gibi sizde üşüyormusunuz yaa ben çok üşüyorum akşama kadar akşam yatincada üşüyorum.sabah kan ter icinde uyanıyorum
Ben patikle hirkayla yatiyorum,bazen soba yakiyorum icim cekiliyo,3saat uyumusum kizla simdi kalktim kalkmasa uyurdum

Biraz Toto var sende önden yokta arkadan biraz daha vermen lazım canım boyuna göre kilon iyi arkayı toparlarsak tamamdır
aynen cnm oda kilo verdikçe gidecek zaten bnim göbek falan yok 2 doğuma rağmen ama arka da öyle top giibi durmuyor geniş o sinir bozucu

Ben patikle hirkayla yatiyorum,bazen soba yakiyorum icim cekiliyo,3saat uyumusum kizla simdi kalktim kalkmasa uyurdum
Ben yaz kış çorap patikle yatarım bazen hirkayla uyurum ömrü hayatımda hiç isinmadim diye bilirim kansizlikta yok ama üşüyorum.hele Ramazan'da daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…