Sıkma canını burdan ayrılmazsan tatlım veririz hep baraber birbirimize destek olarak atlatırız bu kilo sorununu bende bu günlerde yedim yedim 77 oldum direk buraya atladım ilk bir kaç gün kızdılar falan sonra düzene soktum artık burdaki arkadaşlar sayesinde yemiyorum ıyiki de kızmışlar sendr sürekli aktif ol biz nerde hata yaptığını söylerizPek hayır değil gibi kg veremiyorum
Kız senin esprilerine bayılıyorumSabah ola hayrola moral bozmak yok biz elimizden geleni yapalim gerisini metabolizma bilir
Bende kendime bayiliyorummm tşklerKız senin esprilerine bayılıyorum
Tşk ederim süt detoksuyla arayı duzelttinmi
Slm kızlar bugün ki menüm
Sahur
7 hurma
10 tane üzüm
Iftar
2 hurma
5 kaşık yağsız yoğurt
Tarcın
(Karıştırdım)
Bir tabak sebzeli kabak
1 kepçe ezo gelin
1 kase salata
Su 1.5 lt
Spor 500 ip atlama
100 mekik
50 sağ
50 sol bacak hareketi
Ya ben çok ödem tutuyorum ya 79 gördüğüm günün ertesi günü 81 gördüm ya bu iş bana göre değil mi anlamıyorum dyt bile şokta kadın şaşırıyo bende öyle ... ne yapcam ben bırakmak üzereyim nerdeyse
Bende ekmekle cekirdeksiz yeşil üzüm yemeyi çok severim
Eki Görüntüle 2628129
Eşim herkese alır kendiminkileri böyle hep saklıyorumZipzip- kaptanim Hindistan cevizliyi hatirladinmi bak hala yemedim
iyiki doğmuşsun Canim nice mutlu senelere bol bolkilo vermeler...Bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım
Canları sikildinmi onlarada veriyorum ara sıra daha çok vardı suyunu çekmiş azaldısonuçta kilo değil ödem olduğunu biliyosun canım bence bu kadar takılma hergün tartılma ve ödem atıcı detoks suları iç mutlaka.
Abowww bende bayılırım gııı
Niye çocuklara vermiyonda saklıyon
NedenkineBugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım
Nice mutlu senelere canim doğum günün kutlu olsunBugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım
Dogum gunun kutlu olsun nice saglikli mutlu seneler ❤❤Bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım
Gunaydin canim ❤günaydın kizlar hayirli cumalar
Bollll eksiler hepimize
Senin şerbetli tatlı aşkın neyse oÇikolata diyince aklıma direk çocuklar geliyor nedir bu çikolata aşkı herkesde anlamadim kırk yıl yemesem aklimagelmez bakın ne aticam size
yBugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım
Akışkan çikolata di mi ama cnmSenin şerbetli tatlı aşkın neyse oben de şerbetli tatlı aramam.
Neyse şimdi yazmıyım özelliklerini, malum diyet sayfasıAkışkan çikolata di mi ama cnm
Mesela çikokata şelalesine ağzımı dayama isteği çok oldu ben de
Off offf hayat çok acımasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?