Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya ben çok ödem tutuyorum ya 79 gördüğüm günün ertesi günü 81 gördüm ya bu iş bana göre değil mi anlamıyorum dyt bile şokta kadın şaşırıyo bende öyle ... ne yapcam ben bırakmak üzereyim nerdeyse

Nede güzel dusunuyosun ben hicte orali değilim oyle seylerle bitter falan yiyom çikolata deyince gözlerim kamasiyo
Çikolata diyince aklıma direk çocuklar geliyor nedir bu çikolata aşkı herkesde anlamadim kırk yıl yemesem aklimagelmez bakın ne aticam size

Benim durumumdasin aynı bende öyleyim ertesi gün +1 gördüğümü bilirim mesela bu hafta 78 bile çıktım ertesi gün bakıyorum 77.1 düşmüşüm bi daha 78 görmüyorum

Vallaha mı bak öyle kötü durumdayım ki inanırım yani
İspatlı şahitli hemde gulümse ve zipzip bilir hedef belirledimi tutturamam ohafta 200gram anca veirim cunku surekli cumayi dusunuyom hopppp kaliyom oyle

Öyle dusunme,beynindeki silahları yavaşca yere birak kıprasma çünkü beyin hemen tartıda fazla cikartiyo yani ben oyleyimde
Evet doğru bende baya hafif hissediyorum diyorum tartıya bi cikiyorum artidayim bu artı nerden geldi diyorum bazende kesin artiyim diyorum.bi bakıyorum eksi geldim tersine

Benim durumumdasin aynı bende öyleyim ertesi gün +1 gördüğümü bilirim mesela bu hafta 78 bile çıktım ertesi gün bakıyorum 77.1 düşmüşüm bi daha 78 görmüyorum
Yok benim hemen inmiyo bide ertesi gün 1 gidiyo 1 kalıyo yani bugun aç kalayım vereyim dedim akşam yedim sadece ama nafile yok yokkk artık ağlıcam ya

İspatlı şahitli hemde gulümse ve zipzip bilir hedef belirledimi tutturamam ohafta 200gram anca veirim cunku surekli cumayi dusunuyom hopppp kaliyom oyle
Ya ben aslında öyle düşünmüyorum ama sürmeli tartıldığım için biliyorum yani ondan aklım takılı kalıyo yani şimdi bakalım bu hafta ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…