Evet netimiz bağlandı şükürİyiyim sen nasilsin buaralar burdasin sanirim
İyihadi gozun aydin canim burdan disariya çıkma sakin cikinca kilo aliyosunEvet netimiz bağlandı şükür
Ya ben çok ödem tutuyorum ya 79 gördüğüm günün ertesi günü 81 gördüm ya bu iş bana göre değil mi anlamıyorum dyt bile şokta kadın şaşırıyo bende öyle ... ne yapcam ben bırakmak üzereyim nerdeyseNüçünnnn
Valla öyle oldu galiba yarın tartılmak istemiyorumİyihadi gozun aydin canim burdan disariya çıkma sakin cikinca kilo aliyosun
Öyle dusunme,beynindeki silahları yavaşca yere birak kıprasma çünkü beyin hemen tartıda fazla cikartiyoValla öyle oldu galiba yarın tartılmak istemiyorum
Çikolata diyince aklıma direk çocuklar geliyor nedir bu çikolata aşkı herkesde anlamadim kırk yıl yemesem aklimagelmez bakın ne aticam sizeNede güzel dusunuyosun ben hicte orali değilim oyle seylerle bitter falan yiyom çikolata deyince gözlerim kamasiyo
Vallaha mı bak öyle kötü durumdayım ki inanırım yaniÖyle dusunme,beynindeki silahları yavaşca yere birak kıprasma çünkü beyin hemen tartıda fazla cikartiyoyani ben oyleyimde
Bende ekmekle cekirdeksiz yeşil üzüm yemeyi çok severimHeee almanya simdi hatirladim 2kisi almanyada yasiyodu burda,ayyy nede guzel olur siyah uzum olsada yesek bende pekmezsiz yapamam evde ille olur
Üzümle yesil üzümü nasil yiyon kiz katikmi ediyonBende üzümle cekirdeksiz yeşil üzüm yemeyi çok severim
Benim durumumdasin aynı bende öyleyim ertesi gün +1 gördüğümü bilirim mesela bu hafta 78 bile çıktım ertesi gün bakıyorum 77.1 düşmüşüm bi daha 78 görmüyorumYa ben çok ödem tutuyorum ya 79 gördüğüm günün ertesi günü 81 gördüm ya bu iş bana göre değil mi anlamıyorum dyt bile şokta kadın şaşırıyo bende öyle ... ne yapcam ben bırakmak üzereyim nerdeyse
İspatlı şahitli hemde gulümse ve zipzip bilir hedef belirledimi tutturamam ohafta 200gram anca veirim cunku surekli cumayi dusunuyom hopppp kaliyom oyleVallaha mı bak öyle kötü durumdayım ki inanırım yani
Evet doğru bende baya hafif hissediyorum diyorum tartıya bi cikiyorum artidayim bu artı nerden geldi diyorum bazende kesin artiyim diyorum.bi bakıyorum eksi geldim tersineÖyle dusunme,beynindeki silahları yavaşca yere birak kıprasma çünkü beyin hemen tartıda fazla cikartiyoyani ben oyleyimde
Ekmenen ekmenenÜzümle yesil üzümü nasil yiyon kiz katikmi ediyon
Sünnetmis zaten ekmekle üzüm yemek ama ben hic yemedimEkmenen ekmenenyanlis yzmisim
Yok benim hemen inmiyo bide ertesi gün 1 gidiyo 1 kalıyo yani bugun aç kalayım vereyim dedim akşam yedim sadece ama nafile yok yokkk artık ağlıcam yaBenim durumumdasin aynı bende öyleyim ertesi gün +1 gördüğümü bilirim mesela bu hafta 78 bile çıktım ertesi gün bakıyorum 77.1 düşmüşüm bi daha 78 görmüyorum
Yılmak yok durmak yok ne kadar gitse kardır inişler çıkışlar elbet olacaktır yolumuzda ama dönmek yokturVallaha mı bak öyle kötü durumdayım ki inanırım yani
Cok seveirm yazin ekmekle yedigim olur ama sunnet oldugunu duymamistimSünnetmis zaten ekmekle üzüm yemek ama ben hic yemedim
Ya ben aslında öyle düşünmüyorum ama sürmeli tartıldığım için biliyorum yani ondan aklım takılı kalıyo yaniİspatlı şahitli hemde gulümse ve zipzip bilir hedef belirledimi tutturamam ohafta 200gram anca veirim cunku surekli cumayi dusunuyom hopppp kaliyom oyle
Kız hic yemedimya nasil oluyo kismetse bende yapayim oluncaCok seveirm yazin ekmekle yedigim olur ama sunnet oldugunu duymamistim
Ama bak 3 ay olacak nerdeyse verdiğim kilo nedir ki yaniYılmak yok durmak yok ne kadar gitse kardır inişler çıkışlar elbet olacaktır yolumuzda ama dönmek yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?