- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
sakin ol dostumYa ben aslında öyle düşünmüyorum ama sürmeli tartıldığım için biliyorum yani ondan aklım takılı kalıyo yanişimdi bakalım bu hafta ne olacak
Gider canim tartiyi cok dusunme beyin cok onemli gercektenYok benim hemen inmiyo bide ertesi gün 1 gidiyo 1 kalıyo yani bugun aç kalayım vereyim dedim akşam yedim sadece ama nafile yok yokkk artık ağlıcam ya
2 -3 aya cikmis olur uzum yorumunu bekliyorumKız hic yemedimya nasil oluyo kismetse bende yapayim olunca
Artı gelirsem özür dilerim şimdiden ki geleceğime eminimsakin ol dostumhepimiz yarin gorcez bakalim nolcak
Kız az kilomu verdin ya verdiğin kadar daha kilo alsaydın dahami iyiydiAma bak 3 ay olacak nerdeyse verdiğim kilo nedir ki yani
Aaa daha yememissin ben olsam 10 defa yemistimEki Görüntüle 2628129
Eşim herkese alır kendiminkileri böyle hep saklıyorumZipzip- kaptanim Hindistan cevizliyi hatirladinmi bak hala yemedim
Ya ben buna kesin inanıyorum ya kesin artık benim beynim hayatıma yön veriyor kesinlikle çok istediğim bişey de olumsuz düşündüğüm an olmuyo aynı bebek gibi... dyt bile ne umutlarla gitmiştim ama öyle olmadı işte bu tamamen beynimin oyunu galiba banaGider canim tartiyi cok dusunme beyin cok onemli gercekten
Ben kilo aliyorum dedigimde hep kilo aldim veriyorum dedigimde hep verdim
Pozitif dusunmek cok onemli
Ya almıyodum sabit kalmıştım ama veremiyodum da ama şimdi öyle değil oturup bi akşam mısır yesem bişey yesem ertesi gün hemen tartıya yansıyo ama eşimde yiyor benden fazlasını o eksi cıkıyo kafa yemelik bi durumKız az kilomu verdin ya verdiğin kadar daha kilo alsaydın dahami iyiydi
Ooooo bu silahları indirmiş hemen daha dur daha yarina var kismetse oruç tutuyosan cok fazla yeme,sakin ol yapcak bisey yok ben biraktim artik kafaya takmayı sende birak pozitif olArtı gelirsem özür dilerim şimdiden ki geleceğime eminim
Rahat ol canim yaklasik 8-9 kilo verdin az da degil bu hafta olmazsa haftaya verirsinYa ben buna kesin inanıyorum ya kesin artık benim beynim hayatıma yön veriyor kesinlikle çok istediğim bişey de olumsuz düşündüğüm an olmuyo aynı bebek gibi... dyt bile ne umutlarla gitmiştim ama öyle olmadı işte bu tamamen beynimin oyunu galiba bana
Yarın oruca başlıcam insallah henüz başlamak nasip olmadıOoooo bu silahları indirmiş hemen daha dur daha yarina var kismetse oruç tutuyosan cok fazla yeme,sakin ol yapcak bisey yok ben biraktim artik kafaya takmayı sende birak pozitif ol
Yok yemedim çikolata aramamki ben Cat kapı gelen olursa kahvenin yanına koyuyorumAaa daha yememissin ben olsam 10 defa yemistim
Evet verdim kaptanım vermedim değil tam 9 kilo verdim hatta beden olarak bayağı inceldim bunun çok farkındayım yani ama bu ara evde olmanın etkisiyle oldu olan işte sanırım bu durumlar bazen yaşanabiliyorRahat ol canim yaklasik 8-9 kilo verdin az da degil bu hafta olmazsa haftaya verirsin
Dusunme fazla kilo veriyorsun stres yapma canim
Netinde var daha cok sohbete gel
Listen elinde nasıl olsa daha gitme verdikçe menüyü azaltarak devam edersin aslında herkes kendinin diyetisyeni üzülme bu hafta olmaz.haftaya olur canımYarın oruca başlıcam insallah henüz başlamak nasip olmadı
hadi bakalım akşam 5 te yazcam ne çıkacak kara koyun ak koyun belli olur bakalımo değil dyt verdiğim paraya acıyorum artık veremediğim için
Bakayım biraz daha gideyim diyorum aslında listeye tam uyamıyorum biraz da ondan sanırım pazartesiye randevu almaya çalıscam bakalım sahur da iftarda yemem için neler verecek olmadı bayramdan sonra bırakırım artıkListen elinde nasıl olsa daha gitme verdikçe menüyü azaltarak devam edersin aslında herkes kendinin diyetisyeni üzülme bu hafta olmaz.haftaya olur canım
Senin le vucudumuz aynı bak ben hergun tartiliyorum artı geldiysem ertesi günü dengeliyorum ertesi gün eksi geliyorum sende öyle yap dengele sürekli moralini bozma beyninin seni yonlendirmesine izin verme olacak hep beraber basaracazYa almıyodum sabit kalmıştım ama veremiyodum da ama şimdi öyle değil oturup bi akşam mısır yesem bişey yesem ertesi gün hemen tartıya yansıyo ama eşimde yiyor benden fazlasını o eksi cıkıyo kafa yemelik bi durum
hayırdır cnmRamazan’ı güzel gidenler nasılsınız benimki çok felaket
Peynir ve üzümde harika oluyor amaBende ekmekle cekirdeksiz yeşil üzüm yemeyi çok severim
Aslında tek yapmamamız gereken her gün tartılmamak ama bende alışkanlık oldu koydum banyoya her oraya girdiğimde tartılıyorumSenin le vucudumuz aynı bak ben hergun tartiliyorum artı geldiysem ertesi günü dengeliyorum ertesi gün eksi geliyorum sende öyle yap dengele sürekli moralini bozma beyninin seni yonlendirmesine izin verme olacak hep beraber basaracaz
Pek hayır değil gibi kg veremiyorumhayırdır cnm
Peynir ve üzümde harika oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?