Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya ben aslında öyle düşünmüyorum ama sürmeli tartıldığım için biliyorum yani ondan aklım takılı kalıyo yani şimdi bakalım bu hafta ne olacak
sakin ol dostum hepimiz yarin gorcez bakalim nolcak

Yok benim hemen inmiyo bide ertesi gün 1 gidiyo 1 kalıyo yani bugun aç kalayım vereyim dedim akşam yedim sadece ama nafile yok yokkk artık ağlıcam ya
Gider canim tartiyi cok dusunme beyin cok onemli gercekten
Ben kilo aliyorum dedigimde hep kilo aldim veriyorum dedigimde hep verdim
Pozitif dusunmek cok onemli

Gider canim tartiyi cok dusunme beyin cok onemli gercekten
Ben kilo aliyorum dedigimde hep kilo aldim veriyorum dedigimde hep verdim
Pozitif dusunmek cok onemli
Ya ben buna kesin inanıyorum ya kesin artık benim beynim hayatıma yön veriyor kesinlikle çok istediğim bişey de olumsuz düşündüğüm an olmuyo aynı bebek gibi... dyt bile ne umutlarla gitmiştim ama öyle olmadı işte bu tamamen beynimin oyunu galiba bana

Kız az kilomu verdin ya verdiğin kadar daha kilo alsaydın dahami iyiydi
Ya almıyodum sabit kalmıştım ama veremiyodum da ama şimdi öyle değil oturup bi akşam mısır yesem bişey yesem ertesi gün hemen tartıya yansıyo ama eşimde yiyor benden fazlasını o eksi cıkıyo kafa yemelik bi durum

Artı gelirsem özür dilerim şimdiden ki geleceğime eminim
Ooooo bu silahları indirmiş hemen daha dur daha yarina var kismetse oruç tutuyosan cok fazla yeme,sakin ol yapcak bisey yok ben biraktim artik kafaya takmayı sende birak pozitif ol

Rahat ol canim yaklasik 8-9 kilo verdin az da degil bu hafta olmazsa haftaya verirsin
Dusunme fazla kilo veriyorsun stres yapma canim
Netinde var daha cok sohbete gel

Ooooo bu silahları indirmiş hemen daha dur daha yarina var kismetse oruç tutuyosan cok fazla yeme,sakin ol yapcak bisey yok ben biraktim artik kafaya takmayı sende birak pozitif ol
Yarın oruca başlıcam insallah henüz başlamak nasip olmadı

hadi bakalım akşam 5 te yazcam ne çıkacak kara koyun ak koyun belli olur bakalım o değil dyt verdiğim paraya acıyorum artık veremediğim için

Rahat ol canim yaklasik 8-9 kilo verdin az da degil bu hafta olmazsa haftaya verirsin
Dusunme fazla kilo veriyorsun stres yapma canim
Netinde var daha cok sohbete gel
Evet verdim kaptanım vermedim değil tam 9 kilo verdim hatta beden olarak bayağı inceldim bunun çok farkındayım yani ama bu ara evde olmanın etkisiyle oldu olan işte sanırım bu durumlar bazen yaşanabiliyor

gelirim tabiki diziye daldık iki gündür ondan pek yazamadım

Listen elinde nasıl olsa daha gitme verdikçe menüyü azaltarak devam edersin aslında herkes kendinin diyetisyeni üzülme bu hafta olmaz.haftaya olur canım

Listen elinde nasıl olsa daha gitme verdikçe menüyü azaltarak devam edersin aslında herkes kendinin diyetisyeni üzülme bu hafta olmaz.haftaya olur canım
Bakayım biraz daha gideyim diyorum aslında listeye tam uyamıyorum biraz da ondan sanırım pazartesiye randevu almaya çalıscam bakalım sahur da iftarda yemem için neler verecek olmadı bayramdan sonra bırakırım artık

Senin le vucudumuz aynı bak ben hergun tartiliyorum artı geldiysem ertesi günü dengeliyorum ertesi gün eksi geliyorum sende öyle yap dengele sürekli moralini bozma beyninin seni yonlendirmesine izin verme olacak hep beraber basaracaz

Aslında tek yapmamamız gereken her gün tartılmamak ama bende alışkanlık oldu koydum banyoya her oraya girdiğimde tartılıyorum
Dyt bana bayrama 6 ları görürüz demişti ama nerdeeee gidince soylucem dicem bak tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…