Şarkı soyluyor gülüyor canlı yayın yapıyor galiba manyak hal hareketleri biraz.degisikBurasida yağmurlu serin bende daha yataktayım:)))
Saglam kahkaha atiyor desene
Şansını kaybettin adına doğum günü şarkısı calacaktim o vakit doğum günün kutlu olsun nice senelere cağnimmmSağol canım
Sağol canım
Adımı söylemedimki unutasın
74.9 çıkmıştı dün ama regl tam sökülmedi karnım çok şişti bugün daha iyiyim.
Valla sayende bende evleri sildim supurdum banyo wc yikadim toz aldım iştaha geldimmecbur çöpe ceviriyorlar evi
Temizlik yaptım şimdi bitti işim geldimNe sessiz bir cuma
Benim kocada bugun dogdu,bide diyo işçi bayramın da doğmuşum,doğdugumdan beri hep çalisiyom halbuki yalan ne çalışmasıŞansını kaybettin adına doğum günü şarkısı calacaktim o vakit doğum günün kutlu olsun nice senelere cağnimmmbugün cuma pasta keselim doğum günü cumaya gelenler şanslı
Bu hafta sabitim 76.9Senin kilon ne alemde kız yakındık birbirimize sorayım dedimGulumse24
Tamam ablacım
Eline saglik canimTemizlik yaptım şimdi bitti işim geldim
Vay vay sen beni geçmişsin helal valla ben hala 78.5 im yarım saat sonra tartılıcam bir ara sabit kaldım yoksa berabere gidiyorduk senle :)Bu hafta sabitim 76.9
Gebelik durumu söz konusu olabilirmi yerleşme kanamasına benzettim kızımda yaşamamıştım kıııııssBu sabah lekelenme kahverengi olarak azcik geldi yine gerisi yok o kadar iş yaptım sökülsün diye neyse 1 saat sonra tekrar tartilicam wc de çıkmadım.zatin en az -500 bekliyorum
Bir ara bendede iki ileri bir geri oldu şükür atlattım şimdi regl günüm olmadım wc çıkmadım o yüzden sabit geldim 1 saat sonra tartılır etiket yaparım seniVay vay sen beni geçmişsin helal valla ben hala 78.5 im yarım saat sonra tartılıcam bir ara sabit kaldım yoksa berabere gidiyorduk senle :)
Benimde 4 gün sonra regl günü güne olduğumdan o gün oruç tutmayacagım ögleden sonra oluyorum cünküBir ara bendede iki ileri bir geri oldu şükür atlattım şimdi regl günüm olmadım wc çıkmadım o yüzden sabit geldim 1 saat sonra tartılır etiket yaparım seni
Zikkim çıksın ilk 2 gün varla yok arası bir leke geldi 2 gündür hiç birşey yok bugun evleri supurdum makinam halıyı kaldırıyor beni zorladı baya azcik kahve leke geldi yine gerisi yokGebelik durumu söz konusu olabilirmi yerleşme kanamasına benzettim kızımda yaşamamıştım kıııııss
Sen yine niyetlen belli olmaz belki iftardan sonra olursunBenimde 4 gün sonra regl günü güne olduğumdan o gün oruç tutmayacagım ögleden sonra oluyorum cünkü
Şekerim test alsaydın keşke her korunma yöntemi yüzde yüz degil belki gebesindir dikkatli ol sende ağır kaldırmaZikkim çıksın ilk 2 gün varla yok arası bir leke geldi 2 gündür hiç birşey yok bugun evleri supurdum makinam halıyı kaldırıyor beni zorladı baya azcik kahve leke geldi yine gerisi yok
Günüm ve saatim şaşmıyor bebegim benim doğum kontrol hapı sayesindeSen yine niyetlen belli olmaz belki iftardan sonra olursun
Ben kan testinden başka teste pek güvenmiyorum canım zatı regl günüm bugün geçmedi yani pazartesiye kadar beklerim gelmezse doktora giderimŞekerim test alsaydın keşke her korunma yöntemi yüzde yüz degil belki gebesindir dikkatli ol sende ağır kaldırma
Benim sağ tüp alındı sol tup kapali sadece sızıntı var normal gebelik pek mümkün değil dendi o yüzden gebelik küçük bir ihtimal sadeceŞekerim test alsaydın keşke her korunma yöntemi yüzde yüz degil belki gebesindir dikkatli ol sende ağır kaldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?