Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazartesi randevum var bakalım dyt ödem atıcı olarak ne verecek umarım daha etkili bişeyler verir :)

Ben kan testinden başka teste pek güvenmiyorum canım zatı regl günüm bugün geçmedi yani pazartesiye kadar beklerim gelmezse doktora giderim
Anladım canım en azından önden bir bilgi verirdi eczanedeki test ondan dedim :) rabbim herkesin gönlüne göre isteğine göre versin inş

Benim sağ tüp alındı sol tup kapali sadece sızıntı var normal gebelik pek mümkün değil dendi o yüzden gebelik küçük bir ihtimal sadece
İmkansız denilen ve gerçekleşen doğal yolla okadar çevremde insan varki allahım yeterki ol desin ve oluverir

Anladım canım en azından önden bir bilgi verirdi eczanedeki test ondan dedim :) rabbim herkesin gönlüne göre isteğine göre versin inş
Benim komşum regl olmuyordu test yapıyor çıkmadı doktora gitti 5 aylık hamile çıktı güvenmiyorum o yuzden almıyorum canım

İmkansız denilen ve gerçekleşen doğal yolla okadar çevremde insan varki allahım yeterki ol desin ve oluverir
Amenna canım bana tüp bebek dendi ben istemedim rabbim ol derse olur dedim nasip artık çokta hevesli değilim olursa olur olmazsa olmaz modundayim dış gebelik yaşadığım için yine aynı agrilari çekeceğim zannediyorum korkuyorum herşeyin hayırlısı

Rabbim hayırlısını nasip etsin bol bol dua et sen yinede temkinli ol ağır kaldırma ümitlenmede

Zipzip- kaptanım sabah wc hem büyük hem küçük sonrası 78.5 cıkmış tım şimdi ise 79.0 hangisine inanayım moralim 0
Tartinda sıkıntı var hep aynı yere koy 5lt lik su sisesini tart üzerinde beklet kendi kendine sıfırlanıyor sonra tartil benim 3 lt yumos bidonu var önce onu tartiyorum 3 lt 4.8 tartiyor ben üzerinde bekletiyorum sıfırlanıyor sonra tekrar koyuyorum 3.3 tartiyor sonra ben tartiliyorum çin iskencesi gibi

Tartida bir sıkıntı olabilir canim
Evde 5 litrelik su sisesi var mi bir dene 5 kilo cikacak mi
Deniyecegim
Tartida bir sıkıntı olabilir canim
Evde 5 litrelik su sisesi var mi bir dene 5 kilo cikacak mi
Sıkıntı olmuş evet 5.3 dedi yerini oynattım 6.2 dedi suya. Sonra arkada reset tusu var ona bastım suya 5.0 yazınca tartıldım 78.5 dedi bana gene demekki doğru şuan

Ögle yapmak lazımmış tşk ederim cnm sana ve kaptanımıza Zipzip-

Deniyecegim

Sıkıntı olmuş evet 5.3 dedi yerini oynattım 6.2 dedi suya. Sonra arkada reset tusu var ona bastım suya 5.0 yazınca tartıldım 78.5 dedi bana gene demekki doğru şuan
Reset tuşuna gerek yok şişeyi üzerinde beklet kendi kendine reset atıyor 0 yaziyor sonra tekrar tart doğru tartiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…