Namaz kılayım abdestim var sonra bi WC yaparım ne kadar eksi çıksam kardırKorkunun.acele faydası yok canım hadi kalk bakalım ben hergun tartiliyorum yahu
Akşama kapıda bi semaver çayı demlede icelim doğum gününü kutlayalım gelirken güllaç yaparım calorisi düşük yerizSağol canım inşallah
Bir insan bu kadarmi bana benzer ikizimmisin kız sen bende öyleyim wc den cikiyom evde biraz dolaniyom tartilacam bı daha gideyim ne gitse kardır diyorum ağırlık etmim ustümde sonra tartiliyorumNamaz kılayım abdestim var sonra bi WC yaparım ne kadar eksi çıksam kardır
Tmm cnm ögle yapıcam bundan böyle bilmiyordum iyi oldu bunu ögrenmemReset tuşuna gerek yok şişeyi üzerinde beklet kendi kendine reset atıyor 0 yaziyor sonra tekrar tart doğru tartiyor canım
Akşama kapıda bi semaver çayı demlede icelim doğum gününü kutlayalım gelirken güllaç yaparım calorisi düşük yeriz
Dogumgunun kutlu olsun canimBugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım
Dogum günün kutlu olsun simdiden canim mutlu seneler ❤❤Kizlar nasilsiniz
Bildirim yapmadığım için kafam karistiGüzel eksi gördüm.demistin hatirliyormusun
Dogumgunun kutlu olsun canim
Benimde yarin demekki ikimizde boğayız
72 olmasa ne olur ki eksin cook guzel 2 haftadir guzel kilo veriyorsun tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canimmm kaptanim senin motive etmen yeter72 olmasa ne olur ki eksin cook guzel 2 haftadir guzel kilo veriyorsun tebrik ederim canım
Guzel eksi canim tebrik ederim
1 kilo da vermissin tebrik ederim canım
Merhabalar ❤
Geçen hafta 111,6
Bu hafta 110,6
Zipzip- dikkat edemedim abartmadımda kilo almamış olmak sevindirdi
Süpersin cnm inşallah birakmazsin 90 ları görmeni merakla bekliyorum
Merhabalar ❤
Geçen hafta 111,6
Bu hafta 110,6
Zipzip- dikkat edemedim abartmadımda kilo almamış olmak sevindirdi
1 kilo da vermissin tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?