- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sido pek gelmiyor canim o yuzden hatirlatsaydik dedimBenim pazartesi günün den itibaren aklımda cnm
2 kez etiket yaptım bildirimler kapalı demekki ama ben geleceğini sanmıyorum umud ediyorum hatirlarsa gelir hatirlamazsa gelmezGulumse24 birdaha çagirirmisin gelsin gerci saat 7ye geliyo keske herkes ustune düşen görevleri yerine getirse
Tebrikler cnm çok iyi vermişsin sende
Çok şükürOyle deme yaa nasıl bakacam buraya
Senin bildiriminde degisiklik var mi canim
Süpersin canim 7 li rakamlar geldi sonunda
76.3 u aldim canim oda haftaya kalsin
Tartıldım.canim yok sabahta tartıldım 17.30 doğruda aynı çıktım Gr oynamadıGulumse24 ortim bir değişiklik yok mu tartıldın mı tekrar
Regliden heralde normaldir. Hemde çok iyi verdin arada böyle takılmalar olurTartıldım.canim yok sabahta tartıldım 17.30 doğruda aynı çıktım Gr oynamadı
Regl hemde.wc cikmadim canım.gece ilaç içtim.ama fayda göstermedi hiç en az -500 kesin di.bugunRegliden heralde normaldir. Hemde çok iyi verdin arada böyle takılmalar olur
Ayy tartılacaktım unuttumretro_hippo naptın velvet toparlandın mı verebildin mi?
Neyse artık sağlık olsun ortimRegl hemde.wc cikmadim canım.gece ilaç içtim.ama fayda göstermedi hiç en az -500 kesin di.bugun
2.cide olsak iyi kaptanBu haliyle ikinci oluyoruz sanirim
Allah kabul etsin canim bizim daha 19 dakikamiz var :))Elhamdülillah bugünde doydum herkese hayırlı iftarlar canlarım
Allah kabul etsin canim,bize daha yarım saat varElhamdülillah bugünde doydum herkese hayırlı iftarlar canlarım
19.15 de canım okundu 1 kepçe çorba 1 dilim makarnalı börek yedim dün sahurda yapmadım.direk karnım ağrıdıAllah kabul etsin canim bizim daha 19 dakikamiz var :))
Cok mu hızlı yedin yemegi iftar kacta oluyor orda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?