Kız senin içine gulumse25 kacmişfazla değil ama lütfen dikkat edelim ben bazen listemi erken paylaşıyorum spor yapmadan sonra bunu kendime yükümlü hissediyorum burdaki insanlsri ve kendimi kandırmamak için çünkü hepsi bir çok şeyden vaz geçiyor özellikle bu Ramazan ayında ben bir hafta ağzıma doğru düzgün ekmek tatlu kilo yapacak şeyler yemedim dengeledim hep benden daha azimli olanlarida var lütfen lütfen bu grubu ciddiye alalım
Oyle deme yaa nasıl bakacam burayaİftara 5 dk kala gelir
Süpersin canim 7 li rakamlar geldi sonunda
76.3 u aldim canim oda haftaya kalsinZıpzıp tekrar çıktım tartıya 76.2 geldim artık hangisini kabul edersen canım
Ben yeme düzenini değiştir dedim canım 3 çeşit artı salata ayran oluyor bende sürekli aynı düzenle gidiyorsun birini eksilt yine sabit getirir dedim kırmak için söylemedim bunun seninle ilgisi yok gerek gördüğüm herkese söylüyorum E Elif_Eylul de yemeği artır dedim aliniyorsan yorum yapmam kusura bakma tekrar tebrik ederimsağol gülümse
Bana birşey yazmıştım çok üzüldüm ona
Bu hafta da eksiyi göremeyeceksin gibi
Benim zaten çok canım sıkılıyordu çabalayıp veremediğim için gerçekten o sözünede çok üzüldüm bu hafta wc sorunum çözülünce nasılda gitti demek ki yediğimle yemek düzenimle alakalı değilmiş
Oyle deme yaa nasıl bakacam buraya
Senin bildiriminde degisiklik var mi canim
Süpersin canim 7 li rakamlar geldi sonunda
76.3 u aldim canim oda haftaya kalsin
Birden şaşırdım banami diyon diye biseyde demedim ama diyorumBen yeme düzenini değiştir dedim canım 3 çeşit artı salata ayran oluyor bende sürekli aynı düzenle gidiyorsun birini eksilt yine sabit getirir dedim kırmak için söylemedim bunun seninle ilgisi yok gerek gördüğüm herkese söylüyorum E Elif_Eylul de yemeği artır dedim aliniyorsan yorum yapmam kusura bakma tekrar tebrik ederim
Haftaya eksiler gelir insallah canim
Tek ayak üstüne gülümse
Regl olsam gitti bence kilom bu değil sahur bile yapmadim dün iftarla.duruyorumHaftaya eksiler gelir insallah canim
Bilemiyorum bende şaşkınım su an durumunuza çünkü ilk kez boyle bir şey duydum Allah yardımcıniz olsunBen zaten ciddiye alıyorum ama elimde değil ödem topluyor vücudum fazla uyuduğumda yada uykusuz kaldığımda vs.. hatta diyetisyene gidiyorum ben o bile çok şaşırdı ve hemen en erken zamanda randevu verdi gitmem için... o kadar detox yaptım giden 2 kilo detox biter bitmez geri geldi... bende istemiyorum kilo almayı artı gelmeyi tabiki ... hatta 2 ayım dolmuş olsaydı ben listeden çıkacaktım... kim bi mısır yemeyle ertesi gün iki kg alıyo ki... ben alıyorum işte.. netim de yoktu burdan uzak kaldım böyle oldu yani demem o ki... diyetisyenin demesine kalsaydı bayram bası 68 görecektim ama kadın bile şaşkın ki hala bu kilolarda sürünüyorum
Ben tek ayak üstü dururum sıkıntı yok ama seni tepe üstü amuda kaldırırım haftaya bana bulaşmaTek ayak üstüne gülümse
Yine iyi %de gelmiş ins sido gelir benden etiketi bekliyor acep***6.Takım 672.Etap ***
S i d e l y a (63.1///)bildirimde bulunmadi
gulumse25(76.9///)sabit
Eliff Eylull(73.7/72.6/1.1/%1.49)
eskibilezik(64.0/63.0/1/%0.78)gecen hafta bildirim yapmadigi icin yuzdesi ikiye bölündü
Youlost16(79.2/79.5/+0.3/-%0.38)
Findikfaresi123(72.4///)sabit
Zeynolin44(77.1/76.3/0.8/%1.04)
fattylamb94(80.0/79.3/0.7/%0.88)
madamhd(74.0/73.5/0.5/%0.68)
Meyyal Hayyal(74/72.8/1.2/%1.62)kendi istegiyle ayrılan uye ,B.t:14.04,B.k:77,H.k:65,eski nick :Hayel meyal
6.Takım Ortalamasi:%0.611
Free liste
hasbeenandgone (55.50
Bonus(111.6/110.6/1/%0.90)
selensu82 (53.7/53.9/+0.2/-%0.37)
happymom (52.6/
Nefes yaren (69.7
huzurvermeyolunda(73.4/72.9/0.5/%0.68)
Kmsl Hnd(70.4
Kız haftayada ben sabit olurum regl olcam sakin sakin deme oyleBen tek ayak üstü dururum sıkıntı yok ama seni tepe üstü amuda kaldırırım haftaya bana bulaşma
Ben zaten böyleydim sadece dikkat ediyorum cnm1Kız senin içine gulumse25 kacmiş
bizim gibilerin de şansı pek yoktur malesef gerci kendimizi kimseye beğendime derdine düşmüyoruz biz kadınlar ama neyse artikBenimde kemal pasalarim dağılmıştı serbetle.kaynatirken muhallebi yaptim borcamin altına.muhallebi ortasına dağılan kemal paşalar üzerine tekrar muhallebi olay tamamev hanımlarına çare tükenmez
Canım Bu arada hedefine 67 mi yazsak sonra dusururuz 65 eBen zaten böyleydim sadece dikkat ediyorum cnm1
Aynen öyle canım malesefbizim gibilerin de şansı pek yoktur malesef gerci kendimizi kimseye beğendime derdine düşmüyoruz biz kadınlar ama neyse artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?