Herkes biliyo cuma olduğunu takvime de bakıyoruz iftar saati icinDün hatirlatsaydik.keske yarın cuma.diye
Dün akşam burdaydi degilmi.yalnis hatırlamıyorum çarşamba değildi ins gelir üst üste pek gelmez ama ins gelir diyelimHerkes biliyo cuma olduğunu takvime de bakıyoruz iftar saati icin
Yarim.saat daha bekliyelim bakalim
Keske ciddiye alsakHerkes biliyo cuma olduğunu takvime de bakıyoruz iftar saati icin
Yarim.saat daha bekliyelim bakalim
Isin kotusu bildirimsiz de izine ayiramiyorumDün akşam burdaydi degilmi.yalnis hatırlamıyorum çarşamba değildi ins gelir üst üste pek gelmez ama ins gelir diyelim
Oda haftaya kalsınWC 300gram daha götürdükeske saat 5olsaydi
Tebrik ederim çok iyi
Tebrik ederim canım çok iyi vermişsin
Normalde her hafta bildirim yapiyorduBence bundan sonra uyar kaptan kim paylasmiyosa bildirim yapmiyosa,yazik günah biz gramlarla uğrasiyoruz kimsenin hakkina girmeyelim diye
Tebrik ederim
Merhabalar ❤
Geçen hafta 111,6
Bu hafta 110,6
Zipzip- dikkat edemedim abartmadımda kilo almamış olmak sevindirdi
Tmm cnm öyle yapalım bencedeCanım Bu arada hedefine 67 mi yazsak sonra dusururuz 65 e
Tebrik ederim
Tşk cnm bnimTebrik ederim canım çok iyi vermişsin
Benim pazartesi günün den itibaren aklımda cnmDün hatirlatsaydik.keske yarın cuma.diye
Daha belli değil canimKaçıncı olduk acaba
Teşekkür ederim canımSeninde doğum.gunun kutlu olsun bacım şimdiden iyiki dogmuşsunuzrabbim saglikli huzurlu hayırlı ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?