Canım istemedi canımAfiyet olsun canim neden sahur yapmadin arti gelmemek icinmi
Siz tanismadiniz canim sen gelmeden once burdaydiÇayamı gelmisler misafirler
Tesekkur ederiz canim ❤Hosbuldum kaptanimmaşallah diyorum sana, nazarlar değmesin
Tesekkur ederim canımBizde seni tebrik ediyoruz senin gibi bir kaptanımız olduğu için şansliyizda çok sabırlı ve çok anlayışlısin❤
Afiyet olsun canım menun guzel sadece suyu artırsbilirsin biraz dahaBugün ki menüm
Iftar
Kırmızı soğan ,domates,salatalık
Bir kase sebzeli kabak
Ara
1 kup incirli muhallebi
Bir bardak çay şekersiz
Su 1.5 lt
Spor 500 ip atlama
100 mekik
50 sağ
50 sol bacak hareketi
30 suat
buyur canim hosgeldin çay var,sütlü kahve bile varSahura kadar genel iciciyim
Canını yiyim senin,Canım istemedi canım
Şimdi komşum geldi içtik sütlü gayfebuyur canim hosgeldin çay var,sütlü kahve bile var
Canını yiyim değil canin yiyim diyeceksin ogrenemedinmiCanını yiyim senin,
Sikayet edelim mi komsunu evden cikma yasagi varŞimdi komşum geldi içtik sütlü gayfe
Selocanım ( böyle diyorum kızıyorsan demem. Dizin için çok geçmiş olsun...1 mayıs
2 kaşık pastırmalı yumurta
2 sünme peynir H hasbeenandgone bunu senin için yedim bebeğim
4 yeşil 1 siyah zeytin
2 çeri
13.45
2 fırın mücver
3 mercimek krakeri
1 kase yoğurt
1 küçük kase çilek ve yeşil erik
18.30
1 kase tarhana
Su 3.5 lt
Spor 19 dk karın çalıştım başka bir şey yapmıcam çünkü dün dizimi tekrar sakatladım
Zipzip- happy_mom_
Aynı binanın içindeyiz 4 katlı binada sadece ikimiz varız kocası bazen gececi oluyor gidip geliyoruz size denirem kaçak olarak görüsüyoz şikayet neyim edersiniz bellimi olurSikayet edelim mi komsunu evden cikma yasagi var
Firinda sebzeyi neden az yedin ki canim 1 tabak yeseydinSelocanım ( böyle diyorum kızıyorsan demem. Dizin için çok geçmiş olsun...
Mercimek krakerini ben de merak ediyorum. Ben de sana iftarımı yazayım. Doymadım yalnız aç aç oturuyorum.
Bir kase yayla çorbası ( pirinç acıktırır)
Salata, az fırında sebze
Veeee rulo şeklinde pasta gibi dondurma( bir porsiyon)( bu da acıktırdı tabii. Sonuç çok kalori az tokluk aç aç yatıyorum)
Su şimdiye kadar 700 ml oldu...gece de içerimhappy_mom_
Aynı binanın içindeyiz 4 katlı binada sadece ikimiz varız kocası bazen gececi oluyor gidip geliyoruz size denirem kaçak olarak görüsüyoz şikayet neyim edersiniz bellimi olur
Bilmem ki iftar psikolojisiFirinda sebzeyi neden az yedin ki canim 1 tabak yeseydin
Ohh mis nasilda guzel etmisinizŞimdi komşum geldi içtik sütlü gayfe
Kalorisi az daha cok yiyebilirsin hem tokluk saglarBilmem ki iftar psikolojisi...
Dün dondurmayı iftardan 1,5 saat sonra aldık yemedim mesela ama iftar psikolojisi ile insan bi tatlıya saldırmak istiyor nedense.....Kalorisi az daha cok yiyebilirsin hem tokluk saglar
Aklinda olsun az yeme
Selocanım ( böyle diyorum kızıyorsan demem. Dizin için çok geçmiş olsun...
Mercimek krakerini ben de merak ediyorum. Ben de sana iftarımı yazayım. Doymadım yalnız aç aç oturuyorum.
Salata, az fırında sebze
Veeee rulo şeklinde pasta gibi dondurma( bir porsiyon)( bu da acıktırdı tabii. Sonuç çok kalori az tokluk aç aç yatıyorum)
Niye kızayım cnm bnmSelocanım ( böyle diyorum kızıyorsan demem. Dizin için çok geçmiş olsun...
Salata, az fırında sebze
Sevindim kızmamana canım. Seni kendime yakın hissettiğim için dedim selocanım diye.....Niye kızayım cnm bnm
Sahur da iyi beslen cnm bari yumurta ceviz ye bari
Dondurmayı bilemedim kuzum sabitsin diyeZipzip- izin vermezdi herhalde
Ama insan niyetli iken tatlı istemesi canının normal bence
Belki o duygu geçsin diye hurma veya tatlı meyve yenilebilir mi
Aramıza zayıflamak isteyen bir diyetisyenlik öğrencisi alalım ya soru sorardık ne güzel bedavadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?