1mayis cuma
Sahur
2yumurtadan omlet,1dilim peynir,1kasik lor,süt
İftira
1kepçe domates çorbası,5kasik etli patates,1kase manti,4yoğurtlu semizotu salatasi
1turk kahvesi ,1dilim pasta,1top dondurmaşaşırıp kalmayın sakin tamammi
2litre su olur,form çay,madensuyu
1 mayıs
2 kaşık pastırmalı yumurta
2 sünme peynir @hasbeenandgone bunu senin için yedim bebeğim
4 yeşil 1 siyah zeytin
2 çeri
13.45
2 fırın mücver
3 mercimek krakeri
1 kase yoğurt
1 küçük kase çilek ve yeşil erik
18.30
1 kase tarhana
Su 3.5 lt
Spor 19 dk karın çalıştım başka bir şey yapmıcam çünkü dün dizimi tekrar sakatladım
Zipzip- @happy_mom_
Bugün ki menüm
Iftar
Kırmızı soğan ,domates,salatalık
Bir kase sebzeli kabak
Ara
1 kup incirli muhallebi
Bir bardak çay şekersiz
Su 1.5 lt
Spor 500 ip atlama
100 mekik
50 sağ
50 sol bacak hareketi
30 suat
1 mayıs (emekçi bayramı kutlu olsun)
sahur
Yoğurt kürü
Su
İftar
1 kase çorba
4 kaşık kurufasulye
Salata
1 kuru incir
Bir buçuk saat tempolu yürüyüş yaptık arkadaşımla
Birazdan form cayımı içerim
Tatlım yoktu bugün yoksa yiyecektim
Artık yarına
dünden kalmaydı fasulye çocuklardan benim elime 4 kaşık geçtiUzun zaman sonra karnın doydu sanırım
Güzel canım afiyet olsun
Akşam az olmuş sanki afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun
Kuru fasulyeden biraz daha yiyebilirmişsin aslında. Afiyet olsun canım
Dene çok güzel oluyor bildiğin börek gibi 2 tane yufkadan yaptım içinde haşlanmış makarna peynir maydanoz varbaya az yemişsin gülo afiyet olsun
Makarna böreği hiç yemedimde yapmadımda güzel görünüyor
Evet cnm su şişede alıyoruz 1.5 litre onu uyuyana kadar bitiriyorumgüzel menün ve sporun
Yatana kadar suya devam ediyorsun değil mi canım
Evet cnm su şişede alıyoruz 1.5 litregüzel menün ve sporun
Yatana kadar suya devam ediyorsun değil mi canım
❤❤Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım neyseki tatlı yokmuş
Hoş geldin kaptanimin yardımcısıKızlar merhaba, ikinciliği kutlarım, emeğinize sağlık. Uzun zamandır gelemiyorum, geçmişi de okuyamadım hâliyle, aramıza yeni katılanlar vardır diye tahmin ediyorum, hepsine hoşgeldin diyorum. Kendimi de bı hatırlatayım, ortalarda görünmeyen kaptan yardimcisiyim (kaptanım ne kadar sabırlı, atmadı beni hala) geçen sene Nisan ayında başlayıp mezun oldum ama tabiki koruyamadim, çok hızlı kilo aldım tekrar çünkü çok ama çok yedim. Sabahtan itibaren tekrar başlıyorum sizlerle inşallah, yoksa bu işin sonu hiç iyi olmayacak. Şu anki kilomu bilmiyorum, cumaya kadar tartilmadan duracağım. Haydi hayırlısı
oooo kimleri görüyoruz bir kapta yardımcısı vardı bir zamanlar ama gelişi kilolu olduKızlar merhaba, ikinciliği kutlarım, emeğinize sağlık. Uzun zamandır gelemiyorum, geçmişi de okuyamadım hâliyle, aramıza yeni katılanlar vardır diye tahmin ediyorum, hepsine hoşgeldin diyorum. Kendimi de bı hatırlatayım, ortalarda görünmeyen kaptan yardimcisiyim (kaptanım ne kadar sabırlı, atmadı beni hala) geçen sene Nisan ayında başlayıp mezun oldum ama tabiki koruyamadim, çok hızlı kilo aldım tekrar çünkü çok ama çok yedim. Sabahtan itibaren tekrar başlıyorum sizlerle inşallah, yoksa bu işin sonu hiç iyi olmayacak. Şu anki kilomu bilmiyorum, cumaya kadar tartilmadan duracağım. Haydi hayırlısı
Cidden eltin miHoş geldin kaptanimin yardımcısıcağnim eltim benim tabi biraz hayirsiz elti oluyorsun
Aşkolsun eltim, nelerle uğraşıyorum bilmiyorsun sankiHoş geldin kaptanimin yardımcısıcağnim eltim benim tabi biraz hayirsiz elti oluyorsun
Burdan ayrı kalınca kilo almak kaçınılmaz canım ya, asıl sen nerelerdesin bı görünüp bı kayboluyosun.oooo kimleri görüyoruz bir kapta yardımcısı vardı bir zamanlar ama gelişi kilolu oldu
Hoş gelmiş yinede Canim
Yürekten eltiyiz biz canım, ikimiz de Erzurum geliniyiz ama ben Erzurum'da yaşamıyorum.Cidden eltin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?