Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 mayıs
Eki Görüntüle 2629593
+2 hurma
18.30 1 kase tarhana

Su 3.5 lt
Spor 30 dk pilates
20 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Seloşum yine bi şey yememişsin Allah iyiliğini versin. Kuş kadar yiyorsun Cuma’ya reflü de biter güzel bir eksi gelir inşallah...
Suyuna sporuna da bayıldım. Bu sefer sözünü tuttum dondurma yemedim... çoook hafifim şeker tüm düzenimi bozuyor benim çok fena uykumu getiriyor...Menümü paylaşayım ben de.....
İftar çorba, fırında tek köfte yanında sebze ve bir kaşık bulgur pilavı, bir hurma, az kuruyemiş
Ara öğün 1 elma
Su şimdiye kadar 0,7 lt
Sahurda da süt yumurta salata peynir yerim büyük ihtimal

H hasbeenandgone gelmis ❤
Onun disinda bugun herkes kayiplarda
Az sonra kapatip cikariz bizde :))
4 e kadar bekliyorum ama telefonu birakip kitap okuyorum
Ne güzel bende bir sosyallessem artik bu bebe beni mafff etti birakmiyo birşey yapayim herşeyi elimden aliyo herkes gibi çok sıkıldım artik bende evde oturmaktan çalissam nede güzel olurdu

H hasbeenandgone gelmis ❤
Onun disinda bugun herkes kayiplarda
Az sonra kapatip cikariz bizde :))
4 e kadar bekliyorum ama telefonu birakip kitap okuyorum
Evet bugün evdeydim ya öğleden sonra uyudum selensu82 seloşum canım ortim beni etiketlemiştir bakayım dedim yanılmamışım. Aslında ben Gulumse24 de burdadır diyordum ama halası gelmiş. Ben de yatayım bari gece sahur yarın iş var. Herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar.....

Ne güzel bende bir sosyallessem artik bu bebe beni mafff etti birakmiyo birşey yapayim herşeyi elimden aliyo herkes gibi çok sıkıldım artik bende evde oturmaktan çalissam nede güzel olurdu
Bebişin çok tatlı canım benim. Ramazan’da evde olmak gibisi yok. O biraz büyüsün çalışırsın inşallah sen de....

afiyet olsun canim, kuruyemisi meyveyle yersen daha güzel tok tutar seni sen sanirim yemekte yiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…