Hadi tamam tamam gel öpim
Guzel menu canim afiyet olsun aksam corbanin yanina salata ya da yoğurt ekleyebilirdin3 mayıs
Eki Görüntüle 2629593
+2 hurma
18.30 1 kase tarhana
Su 3.5 lt
Spor 30 dk pilates
20 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
3mayis pazar
Sabah
2yumurta,1dilim peynir,1k.lor,1dilim k.ekmek,çay
Öğle
1bardak greyfurt suyu,5hurma,10tane badem
Aksam
1tane kabak dolmasi(kıymalı bulgurlu),4kasik taze fasulye,yogurt,yarim dilim pide
3litre su,1kahve
300ipatlama
60mekik
30dk boosted
200jamping jack
1dk plank
Afiyet olsun cnm gayet güzel
Çok yoruldum sanki salata yapacak halim yoktu tekrar da bulgur yemek istemedim yoğurt yemem lazımdı ama niye yemedim bilmiyorumGuzel menu canim afiyet olsun aksam corbanin yanina salata ya da yoğurt ekleyebilirdin
Ooooo maşallah ben gittim mutfaga yapıp geliyorum sen cagriver8 tane misafirimiz var onlara da kahve ikram edelim de uye olup gelsinler :))))
11 e çıkmış sayılari 3 tane daha ekle canim ")))Ooooo maşallah ben gittim mutfaga yapıp geliyorum sen cagriver
başüstüne kaptan11 e çıkmış sayılari 3 tane daha ekle canim ")))
H hasbeenandgone gelmis ❤
Seloşum yine bi şey yememişsin Allah iyiliğini versin. Kuş kadar yiyorsun Cuma’ya reflü de biter güzel bir eksi gelir inşallah...3 mayıs
Eki Görüntüle 2629593
+2 hurma
18.30 1 kase tarhana
Su 3.5 lt
Spor 30 dk pilates
20 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Ne güzel bende bir sosyallessem artik bu bebe beni mafff etti birakmiyo birşey yapayim herşeyi elimden aliyoH hasbeenandgone gelmis ❤
Onun disinda bugun herkes kayiplarda
Az sonra kapatip cikariz bizde :))
4 e kadar bekliyorum ama telefonu birakip kitap okuyorum
Evet bugün evdeydim ya öğleden sonra uyudumH hasbeenandgone gelmis ❤
Onun disinda bugun herkes kayiplarda
Az sonra kapatip cikariz bizde :))
4 e kadar bekliyorum ama telefonu birakip kitap okuyorum
Bebişin çok tatlı canım benim. Ramazan’da evde olmak gibisi yok. O biraz büyüsün çalışırsın inşallah sen de....Ne güzel bende bir sosyallessem artik bu bebe beni mafff etti birakmiyo birşey yapayim herşeyi elimden aliyoherkes gibi çok sıkıldım artik bende evde oturmaktan çalissam nede güzel olurdu
afiyet olsun canim, kuruyemisi meyveyle yersen daha güzel tok tutar seni sen sanirim yemekte yiyosunSeloşum yine bi şey yememişsin Allah iyiliğini versin. Kuş kadar yiyorsun Cuma’ya reflü de biter güzel bir eksi gelir inşallah...
Suyuna sporuna da bayıldım. Bu sefer sözünü tuttum dondurma yemedim... çoook hafifim şeker tüm düzenimi bozuyor benim çok fena uykumu getiriyor...Menümü paylaşayım ben de.....
İftar çorba, fırında tek köfte yanında sebze ve bir kaşık bulgur pilavı, bir hurma, az kuruyemiş
Ara öğün 1 elma
Su şimdiye kadar 0,7 lt
Sahurda da süt yumurta salata peynir yerim büyük ihtimal
sağol canım,inşallah biraz buyusunde dusuncem calismakBebişin çok tatlı canım benim. Ramazan’da evde olmak gibisi yok. O biraz büyüsün çalışırsın inşallah sen de....
Vslla iftarda yemezsem doyamıyorum. Ekmek de yemiyorum ya. Çorba sebze kesmiyor beniafiyet olsun canim, kuruyemisi meyveyle yersen daha güzel tok tutar seni sen sanirim yemekte yiyosun
İnşsllah canım iyi gecesağol canım,inşallah biraz buyusunde dusuncem calismak
İyi geceler allah rahatlik versinİnşsllah canım iyi gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?