Herkes bunaldi evde haklilar ama az daha sabretmek lazimNormalde görüşmüyoruz bu sene iftar daveti yok diye dün eşim öylesine.atmis bunlarda hemen he demişler ben napim el kızıyım
Ben sen uyumussundur dedim ama yakalandımNeyseki miktari azmis
Ayrica kalabalığa dikkat etmiyorsunuz dikkat edin canim sakasi yok bu virüsün
Yemissindir diye düşündüm dogru düşünmüşüm
Aa Allah rahmet eylesin kizlari buyuk mu kac yasindalarmis ki bak sakasi yok bu virusunÖmer dongeloglunun karisida ölmüş iki kizida yoğun bakimdaymiş
Evet ya çok bunaldik ama maskeyle gelmişlerdi evden içeri girince maskeler düştü tabiHerkes bunaldi evde haklilar ama az daha sabretmek lazim
Yok canim uyumuyorum ki ben sadece teli birakiyorum bugun daha birakmadim :)))Ben sen uyumussundur dedim ama yakalandım
Amin hiç bilmiyorum.yaslarini evet şakası yok ama Erzurum'da ölende yok virüsten şükürAa Allah rahmet eylesin kizlari buyuk mu kac yasindalarmis ki bak sakasi yok bu virusun
Gulumse alemsin yaaEvet ya çok bunaldik ama maskeyle gelmişlerdi evden içeri girince maskeler düştü tabionlarda karantinadaydi şimdilik sıkıntı yok şükür
Zeynolin yazdi gordun mu kardesinin hastanesinde varmisAmin hiç bilmiyorum.yaslarini evet şakası yok ama Erzurum'da ölende yok virüsten şükür
Aşk ola sahura.kadar tek başıma oturuyorum sürekli sayfa yeniliyom.bi Allah'ın kulu gelir diye ama gelmirler zalimin gızlarıYok canim uyumuyorum ki ben sadece teli birakiyorum bugun daha birakmadim :)))
Azicik kafa dinliyorum yemek hazırlıyorum derken saat 4 oluyor :))Aşk ola sahura.kadar tek başıma oturuyorum sürekli sayfa yeniliyom.bi Allah'ın kulu gelir diye ama gelmirler zalimin gızları
Gördüm.evet burda şehir hastanesi karantina hastanesi olmusya ondandır birde bizim ev sahibinin babasinda pozitif çıkmış adam 75 yaşında karantinaya almışlar şimdi iyiymiş bırakmışlar atlatan çok demekki çok etkilememis kalp hastası olduğu halde taburcu olmuş ailesine tahlil bile yapmamışlar onalarida evde karantinaya almışlar şimdi adam iş başı yapmışZeynolin yazdi gordun mu kardesinin hastanesinde varmis
9.30 da kalk 2 kadar yataktan çıkma ohhh biz yarın eve bakmaya gidecez ev sahibini aradım 12. 14 arası gelin dedi eşime diyorum 12 de ben yatıyorum 2 olsunAzicik kafa dinliyorum yemek hazırlıyorum derken saat 4 oluyor :))
Sonra sabah da 9.30 da kalkıyorum niyeyse deliyim galiba;D
Anladim canim olen olmamasi guzel birsey ama tedbiri elden birakmayin yinedeGördüm.evet burda şehir hastanesi karantina hastanesi olmusya ondandır birde bizim ev sahibinin babasinda pozitif çıkmış adam 75 yaşında karantinaya almışlar şimdi iyiymiş bırakmışlar atlatan çok demekki çok etkilememis kalp hastası olduğu halde taburcu olmuş ailesine tahlil bile yapmamışlar onalarida evde karantinaya almışlar şimdi adam iş başı yapmış
Sabah bir is yok ki ne yapayim yataktan cikip9.30 da kalk 2 kadar yataktan çıkma ohhh boz yarın eve bakmaya gidecez ev sahibini aradım 12. 14 arası gelin dedi eşime diyorum 12 de ben yatıyorum 2 olsun
Yok daha gorusmiycezAnladim canim olen olmamasi guzel birsey ama tedbiri elden birakmayin yinede
Nego bide cocuklara kızıyor seninde onlardan geri kalır yanın yok ne kalkiyon duş yatSabah bir is yok ki ne yapayim yataktan cikip
Evde herkes uyuyor
5 de uyanmiyorum ki ama :)))Nego bide cocuklara kızıyor seninde onlardan geri kalır yanın yok ne kalkiyon duş yat
Canım bundan emin olamazsın ki, sizin orda insanlar rahat galiba, dikkat edin lütfen.Amin hiç bilmiyorum.yaslarini evet şakası yok ama Erzurum'da ölende yok virüsten şükür
En iyisini Tuğçe yapiyo sahuru yiyo yatiyo iftara yarım saat kala kalkiyo yüzünü yikiyo iftar sofrasına oturuyo5 de uyanmiyorum ki ama :)))
Uyuyunca daha kotu oluyorum az uyumak daha iyi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?