Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım senin kardeşinin eşi falan hastaydı galiba, ne oldu durumları. Ben geçmişi pek okumadım eğer yazdiysan bilmiyorum, merak ettim iyiler mi.
Evet canim sukurler olsun bütün bina iyestiler negatif cikti sonuçları artik kardesimin bebeği de yerinde duruyo yani halaa hamile sagol ilgilendiğini icin

Evet canim sukurler olsun bütün bina iyestiler negatif cikti sonuçları artik kardesimin bebeği de yerinde duruyo yani halaa hamile sagol ilgilendiğini icin
Çok şükür kardeşine bulaşmamış demek ki canım, hepsinin iyi olmasına da çok sevindim. Bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah.

gülümse kim diyor vaka yok diye kardeşimin çalıştığı serviste 6 pozitif hastaları varmış o da sadece kardeşimin çalıştığı serviste vaka var yani dikkatli olun

Burada yagmur var sabahtan beri ama cok soguk yok genede soba yakiyoruz
burada normaldi canım bir yağmur atıştırıyordu bir güneş acıyordu oturtan mı neyse bende çok üşüyorum
Burasi yağmurluydu ogleden sonra durdu ama.soguk devam ediyor
Annem kombiyi acmiyor hatta üstüne camlar acik ,kombiyi acsam kapatacak o yuzden ellemiyorum:))
Sobanin sıcağı olsa simdi asla hayir demezdim:)

Burasi yağmurluydu ogleden sonra durdu ama.soguk devam ediyor
Annem kombiyi acmiyor hatta üstüne camlar acik ,kombiyi acsam kapatacak o yuzden ellemiyorum:))
Sobanin sıcağı olsa simdi asla hayir demezdim:)
Sende benim kiz gibi kediye benziyo soba basinda pisicik

Tam oyleyim :))
1 ay once koye gitmistik sobanin yanindan kalkmadim isler bitince :)))
Bende cok seviyorum sobayı,anneme gittimi usuyorum kombiyi acsabile ısınamıyorum biz alismisik sobaya

3mayis pazar
Sabah
2yumurta,1dilim peynir,1k.lor,1dilim k.ekmek,çay
Öğle
1bardak greyfurt suyu,5hurma,10tane badem
Aksam
1tane kabak dolmasi(kıymalı bulgurlu),4kasik taze fasulye,yogurt,yarim dilim pide
3litre su,1kahve
300ipatlama
60mekik
30dk boosted
200jamping jack
1dk plank

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…