- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evet canim sukurler olsun bütün bina iyestiler negatif cikti sonuçları artik kardesimin bebeği de yerinde duruyo yani halaa hamileCanım senin kardeşinin eşi falan hastaydı galiba, ne oldu durumları. Ben geçmişi pek okumadım eğer yazdiysan bilmiyorum, merak ettim iyiler mi.
Hosgeliyorsun öyleyse canım, ben de Songül, 35 yaşındayım.Takımızda değilim ama buradaki herkesi cok sevdim ve gelip gidiyorum ögle :) adım elif yasım 25
Çok şükür kardeşine bulaşmamış demek ki canım, hepsinin iyi olmasına da çok sevindim. Bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah.Evet canim sukurler olsun bütün bina iyestiler negatif cikti sonuçları artik kardesimin bebeği de yerinde duruyo yani halaa hamilesagol ilgilendiğini icin
Sagol canım benimÇok şükür kardeşine bulaşmamış demek ki canım, hepsinin iyi olmasına da çok sevindim. Bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah.
Sorayim.diyordum bende cook sevindim iyi olmalarına canim ❤Evet canim sukurler olsun bütün bina iyestiler negatif cikti sonuçları artik kardesimin bebeği de yerinde duruyo yani halaa hamilesagol ilgilendiğini icin
Sağol canim cokkkk şükür hepsi iyilerSorayim.diyordum bende cook sevindim iyi olmalarına canim ❤
Valla çok zor ortim Allah sabır versin size ama daha sağlıklı böylesi şurada 1 ay daha sabretmek lazımYaa gordunmu biz kac aydır evdeyiz sen 3 gun zor dayaniyorsun ortim
Memnun oldum cnm hoşgördümHosgeliyorsun öyleyse canım, ben de Songül, 35 yaşındayım.
gülümse kim diyor vaka yok diye kardeşimin çalıştığı serviste 6 pozitif hastaları varmış o da sadece kardeşimin çalıştığı serviste vaka var yani dikkatli olunYan binamızda oturuyorlar erzurumda vaka yok canım kimse.pek.umursamiyor şuanda.disardan çocuk sesi duyuyorum herifin demek.cani sıkılmış akşamda ben biraz uyuya.kalmisim.halasi.gile.gitmis.cay içmiş geldi hiç biseyden haberim yok
Burasi cook soguk yaa balkona cikilmiyo usuyorum :)Bugün tüm günü balkonda geçirdik eşim cocukları gezmeye çıkardı
Pırasayı koydum pişiyor bu arada da kızımı uyutuyorum
Burada yagmur var sabahtan beri ama cok soguk yok genede soba yakiyoruzBurasi cook soguk yaa balkona cikilmiyo usuyorum :)
burada normaldi canım bir yağmur atıştırıyordu bir güneş acıyordu oturtan mı neyse bende çok üşüyorumBurasi cook soguk yaa balkona cikilmiyo usuyorum :)
Burada yagmur var sabahtan beri ama cok soguk yok genede soba yakiyoruz
Burasi yağmurluydu ogleden sonra durdu ama.soguk devam ediyorburada normaldi canım bir yağmur atıştırıyordu bir güneş acıyordu oturtan mı neyse bende çok üşüyorum
Sende benim kiz gibi kediye benziyo soba basinda pisicikBurasi yağmurluydu ogleden sonra durdu ama.soguk devam ediyor
Annem kombiyi acmiyor hatta üstüne camlar acik ,kombiyi acsam kapatacak o yuzden ellemiyorum:))
Sobanin sıcağı olsa simdi asla hayir demezdim:)
Tam oyleyim :))Sende benim kiz gibi kediye benziyo soba basinda pisicik
Bende cok seviyorum sobayı,anneme gittimi usuyorum kombiyi acsabile ısınamıyorum biz alismisik sobayaTam oyleyim :))
1 ay once koye gitmistik sobanin yanindan kalkmadim isler bitince :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?