Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablacım nasıl içiyorsun onları ya ama bu hafta biz orti olalım gaza geldim

valla seviyorum ben gerçekten, limon güzel yapıyor, naneyi de ben ekledim taze nane güzel aroma veriyor.

yarım elma da ekleyebilirsin . Bak buz gibi suyla yap güzel olur, oda sıcaklığında pek o kadar değil haklısın

70 kilo olmak istiyorsun sanırım boyun posun yaşın nedir şekerim
bana 70 biraz fazla geldi

Aramıza hoşgeldin canım, ben Songül, 36 yaşındayım (20 gün sonra ), akademisyenim, 8 yaşında oğlum var ve kaptan yardimcisiyim.

songülcüm memnun oldum oğullarımız yaşıt ne güzel

mesleğinde güzelmiş, eğitim önemlidir oğlun içinde herhalde ben çok takıntılıyım eğitime,

Ablacım ben 77 değildim bu korona bEni bu hale getirdi 65 dim sonra 70 oldum sonra 77 baktim olmuyor geri geldim buraya

ilk hedefim 70 kilo

Sonra 67

Sonra 65

Boyum 1.69 falan
26 yaşındayım
2 kızım var 5 ve 2 yaşlarında
Almanyadayim

almanya da nerdesin ben çalışırken her ay hannover e gidiyordum bizim müşteri orada

hatta biliyorsundur belki " street one " " cecil "

Kaptanlık benim neyime, daha geçmişi bitiremedim

Anaaaaaa bugün burasi neeee yetisemiyom ikidakkaaa markete gittim sular seller almis takimi, yavaş olun iftardan sonra kimse yok simdi gene insan kayniyo
Ben başından kalkmadigim halde yetişemiyorum canım, bırakırsam yigilacak diye de korkuyorum.

Ya sana ne demeli 55 ne ya 55 neeeel insaf olan var olmayan var

meyyalcim sen çok gençsin boyun da var 55 olmaz 60 olur . Yakın küçük hedefler koymak güzel tabi , aşama aşama

bu cuma senden güzel bir eksi bekliyorum, inşallah uğur getiririm sana

dinle beni kekikli ödem suyunu yap, bak dinle tuvaletten çıkamıyorsun. onu iç bir bardak üzerine de normal bir bardak su iç. hadi göster takıma

kekik burda taze bulamiom ablacim kuruda organik değil ki bilmem olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…