Ablacım nasıl içiyorsun onları ya ama bu hafta biz orti olalım gaza geldim
Orucum ama bende yapayim biraz sonraNe guzel erkenden sporlarini yapmissin
Odem suyu guzelmis deneyebiliriz
Iftardan sonra icersinOrucum ama bende yapayim biraz sonra
Ölmeyecek kadar yapmışlar işteHe bide bana bilmislik tasliyo sen de beni hic bilmez gibi sey yapma biz de *arada bi* yapiyoduk biliyorum diyo ciddi ciddi
Aramıza hoşgeldin canım, ben Songül, 36 yaşındayım (20 gün sonra), akademisyenim, 8 yaşında oğlum var ve kaptan yardimcisiyim.
Ablacım ben 77 değildim bu korona bEni bu hale getirdi 65 dim sonra 70 oldum sonra 77 baktim olmuyor geri geldim burayavalla seviyorum ben gerçekten, limon güzel yapıyor, naneyi de ben ekledim taze nane güzel aroma veriyor.
yarım elma da ekleyebilirsin . Bak buz gibi suyla yap güzel olur, oda sıcaklığında pek o kadar değil haklısın
70 kilo olmak istiyorsun sanırım boyun posun yaşın nedir şekerim
bana 70 biraz fazla geldi
Ablacım ben 77 değildim bu korona bEni bu hale getirdi 65 dim sonra 70 oldum sonra 77 baktim olmuyor geri geldim buraya
ilk hedefim 70 kilo
Sonra 67
Sonra 65
Boyum 1.69 falan
26 yaşındayım
2 kızım var 5 ve 2 yaşlarında
Almanyadayim
Ya sana ne demeli 55 ne ya 55 neeeİnsan hep daha fazlasını istiyor
İnanma tabi kız, o benim canım kaptanımNormalde dün yapmam gerekiyodu
Öyle yapim olmazsa
İnanmam ☝
Boyumuz kisa boyumuz ne yapalimYa sana ne demeli 55 ne ya 55 neeeel insaf olan var olmayan var
aa a bizdr uçuşları ordan yaparız genelde guzel şehir 2 2.bucuk saat uzak bnaalmanya da nerdesin ben çalışırken her ay hannover e gidiyordum bizim müşteri orada
hatta biliyorsundur belki " street one " " cecil "
Kaptanlık benim neyime, daha geçmişi bitiremedimHemen vereyim kaptanligi sana
Daha yataktayim cikmayi düşünmüyorum :))
Ramazan nedeniyle biraz tembellesti herkes ama gecen hafta ikinci olduk
Spor yarismasi yapiyorduk ara verdik ama yeniden baslayabiliriz
Enerjin cook guzel bu gidisle diger cuma listede olursun
Bugun sansina geçmiş bitmiyorKaptanlık benim neyime, daha geçmişi bitiremedim
Ben başından kalkmadigim halde yetişemiyorum canım, bırakırsam yigilacak diye de korkuyorum.Anaaaaaa bugün burasi neeee yetisemiyom ikidakkaaa markete gittim sular seller almis takimi, yavaş olun iftardan sonra kimse yok simdi gene insan kayniyo
Ya sana ne demeli 55 ne ya 55 neeeel insaf olan var olmayan var
Gormeyince 55 tuhaf geliyor ben evlenirken 58 dim dirayetlisiniz ya ben hobidi girtlak yapa yapa geldiğim son nokta faciaBoyumuz kisa boyumuz ne yapalim
kekik burda taze bulamiom ablacim kuruda organik değil ki bilmem olurmumeyyalcim sen çok gençsin boyun da var 55 olmaz 60 olur . Yakın küçük hedefler koymak güzel tabi , aşama aşama
bu cuma senden güzel bir eksi bekliyorum, inşallah uğur getiririm sana
dinle beni kekikli ödem suyunu yap, bak dinle tuvaletten çıkamıyorsun. onu iç bir bardak üzerine de normal bir bardak su iç. hadi göster takıma
kekik burda taze bulamiom ablacim kuruda organik değil ki bilmem olurmu
Canım spor yapicam şimdi içeceği akşam evde olanlarla deniyeyimIftardan sonra icersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?