Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

,
,taze kuru farketmez boşver organik kekik kekiktir. Bir de bu benim uydurduğum birşey değil, diyetisyenin verdiği karışım yani
Ahh bidr kokusu ne güzeldir bayılırım nane reyhan kekik kokusuna annem bahçeden gönderirdi hep reyhanim ve kekigim bitmiş hazırda hiç elim gitmiyor ne kokusu var nede tadi

Ucuza alınca da çok işe yaramıyor yeni tip makineler, ben bekarken 100 TL verip şu eski yuvarlak büyük olanlardan almıştım, hala onu kullanuyorum. Maşallah canavar gibi.

Kizlar şarjlı el makinası süpürgesi almak istiyorum bildiğiniz bir marka varmı ve bakıyorum 600 w olan var 130 hatta 18 w olan var şimdi bu woltlardan anlayan biri varmı alırken bunlar ne oluyor
Aynısı bana da lazım ben de

Karantinadan once 6 li rakamları gordum baktim olacağı yok dikkat etmeye basladim dun 57.4 kiloyum dikkat etmezsem cabuk kilo aliyorum
bende öyleyim jet hızıyim sanki ha doğru düzgün oturduğum da yok fark ettiysen uzun zaman sonra ilk defa bu kadar aktifim

Ucuza alınca da çok işe yaramıyor yeni tip makineler, ben bekarken 100 TL verip şu eski yuvarlak büyük olanlardan almıştım, hala onu kullanuyorum. Maşallah canavar gibi.
Eski şeyler sağlam Canim ya simdikiler hemen tırt

songülcüm memnun oldum oğullarımız yaşıt ne güzel

mesleğinde güzelmiş, eğitim önemlidir oğlun içinde herhalde ben çok takıntılıyım eğitime,
Ben de memnun oldum. Bizimki ikinci sınıfa, sanırım seninki de öyledir. Eşim de aynı mesleği yapıyor, haliyle çocuğun üzerindeki etkisi de fazla oluyor. Biz de çok dikkat ediyoruz bu konuya ve her anlamda destekliyoruz. Çok şükür karşılığını da alıyoruz. Niyetimiz ilerleyen yaşantısında zorluk cekmeyecegi bir hayatı olması için güzel ve sevdiği bir işe sahip olması. Aslan burcu olmasının da faydasını görüyoruz kısmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…