Karantinadan once 6 li rakamları gordum baktim olacağı yok dikkat etmeye basladim dun 57.4 kiloyum dikkat etmezsem cabuk kilo aliyorumGormeyince 55 tuhaf geliyor ben evlenirken 58 dim dirayetlisiniz ya ben hobidi girtlak yapa yapa geldiğim son nokta facia
Tamam canım zaten simdi nasil icecrksin ki :)))))Canım spor yapicam şimdi içeceği akşam evde olanlarla deniyeyim
Ahh bidr kokusu ne güzeldir bayılırım nane reyhan kekik kokusuna annem bahçeden gönderirdi hep reyhanim ve kekigim bitmiş hazırda hiç elim gitmiyor ne kokusu var nede tadi,
,taze kuru farketmez boşver organik kekik kekiktir. Bir de bu benim uydurduğum birşey değil, diyetisyenin verdiği karışım yani
Ucuza alınca da çok işe yaramıyor yeni tip makineler, ben bekarken 100 TL verip şu eski yuvarlak büyük olanlardan almıştım, hala onu kullanuyorum. Maşallah canavar gibi.Benim daha baktıklarım en uyugunu bi tane gördüm 1000 euro arkadaşım almış 600 euro çok çok pahalılar ama ben o kadar vermeyi düşünmüyorum çünkü bende birşey var elime aldığım elektirik ürünlerini çok çabuk bozuyorum süpürge makinem 400 euroya aldım makine 1 ay içinde bozuldu evlenmeddn oncede öyleydi hep bozuluyorlar elimde elektronik eşyalar
Aynısı bana da lazım ben deKizlar şarjlı el makinası süpürgesi almak istiyorum bildiğiniz bir marka varmı ve bakıyorum 600 w olan var 130 hatta 18 w olan var şimdi bu woltlardan anlayan biri varmı alırken bunlar ne oluyor
bende öyleyim jet hızıyim sanki ha doğru düzgün oturduğum da yok fark ettiysen uzun zaman sonra ilk defa bu kadar aktifimKarantinadan once 6 li rakamları gordum baktim olacağı yok dikkat etmeye basladim dun 57.4 kiloyum dikkat etmezsem cabuk kilo aliyorum
Eski şeyler sağlam Canim ya simdikiler hemen tırtUcuza alınca da çok işe yaramıyor yeni tip makineler, ben bekarken 100 TL verip şu eski yuvarlak büyük olanlardan almıştım, hala onu kullanuyorum. Maşallah canavar gibi.
Farkinda olmadan cok yiyordun demek ki canimbende öyleyim jet hızıyim sanki ha doğru düzgün oturduğum da yok fark ettiysen uzun zaman sonra ilk defa bu kadar aktifim
Ben işimi bitirip araştıracam alırsam marka derim iyi çıkarsaAynısı bana da lazım ben de
Kızlara bir şey veriyorum bir parça ondan bi ondan bundan şundan derken boğa olmuşumFarkinda olmadan cok yiyordun demek ki canim
Ben de memnun oldum. Bizimki ikinci sınıfa, sanırım seninki de öyledir. Eşim de aynı mesleği yapıyor, haliyle çocuğun üzerindeki etkisi de fazla oluyor. Biz de çok dikkat ediyoruz bu konuya ve her anlamda destekliyoruz. Çok şükür karşılığını da alıyoruz. Niyetimiz ilerleyen yaşantısında zorluk cekmeyecegi bir hayatı olması için güzel ve sevdiği bir işe sahip olması. Aslan burcu olmasının da faydasını görüyoruz kısmen.songülcüm memnun oldumoğullarımız yaşıt ne güzel
mesleğinde güzelmiş, eğitim önemlidir oğlun içinde herhalde ben çok takıntılıyım eğitime,
Kolay gelsin canim da evdekilere bu kadar börek yedirme :)))Canlar ben çıkıyorum evi sileyim borek açıcam bugünde 2 tepsi patatesli ve peynirli akşam gelirim tekrar yada vakit buldukça bakarım
Merak etme canım benim de yok şu anYa sana ne demeli 55 ne ya 55 neeeel insaf olan var olmayan var
Ben 67 olsam daha ne isterim
Boyun ne kadar canimBenimde hedefim 42 bedene rahatlikla girmekaslında oluyorlar da daha güzel dursun bunun içinde 67 olsam yeter kemiklerim iri bnim burdan bazen kaybediyorum
Olur canim bende çerez falan alayım fındık leblebi,hurmam ile bitterim varHazırlığımı yapayım birlikte başlayalım canım. Ekmek falan yapayım ya da alayım, evde her şey beyaz unlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?