Ayy abla 67 de fazla değil tam idealsin boyunla ayyy bu kadar zayıflamak isteyenlere imreniyorumben 67 olsam bayram ederim
Canım bunu farkettigin an güzelce söyleseydin keşke, sinirlerini bozana kadar bekleme, youlost söylemese içinde tutmaya devam edecektin belki de. Sadece senin için söylemiyorum ama takımda gerginlik olunca herkes adına üzülüyorum, bazılarımız bu gerginlikten fazla etkileniyor. Burda keyifli vakit geçiriyoruz, hepimiz için rahatlama alanı gibi. Hayatımızın birçok kısmında stres gerginlik zaten var, burda da olmasına gerek yok.Günaydın kizlar kaptanım sen gerektiği kadar cvb veriyorsun kimseden uzun uzun sohbet beklemedim bir bakarsanız iyice beğeni alıp geçistiriliyorum dikkat ederseniz ve bu bir kaç gün sürünce gerçekten artık sinirlerim bozuldu k.bakmayin burda ben kimseye laf etmedim sadece sitem ettim
Kaptanim hoş geldinOlur tabi ki hem tanismis kaynasmis oluriz bu süreçte
Neler yiyorsun bakariz
Ben de iyi tembellik yaptim bugün tuvalet banyo süpürge vileda beni bekliyo sonra ders ama oruc oruc camsir suyu da hic cekilmiyo bi yapsam da kurtulsamAnammmm vallaha geçmiş bitti1 saat 25 dk sürdü
Orjinal resme döndümKaptanim hoş geldin
Benimde hedefim 42 bedene rahatlikla girmekMeyyalcim ne istiyorsun tam olarak ? Seni ne mutlu edecek ? Ona karar verdikten sonra hedefin yolunda durmadan ilerle derim
bende takıntı 36 beden, napıyım hem yemeyi de seviyorum, iki güzellik bir anda olmuyor maalesef
Amannn bugünde yapma hazırBen de iyi tembellik yaptim bugün tuvalet banyo süpürge vileda beni bekliyo sonra ders ama oruc oruc camsir suyu da hic cekilmiyo bi yapsam da kurtulsam
Bence çamaşır suyu kullanma ben dün kullandım başım döndü tüm gün çok kötüydümBen de iyi tembellik yaptim bugün tuvalet banyo süpürge vileda beni bekliyo sonra ders ama oruc oruc camsir suyu da hic cekilmiyo bi yapsam da kurtulsam
Kaptanın koltuğunda gözüm var,bir türlü terfi alamadım bir senedir, ben yaptımKaptani hacklemisler mi
Banlanmismi
Normalde dün yapmam gerekiyodu
Öyle yapim olmazsaBence çamaşır suyu kullanma ben dün kullandım başım döndü tüm gün çok kötüydüm
İnanmamKaptanın koltuğunda gözüm var,bir türlü terfi alamadım bir senedir, ben yaptım
Cook haklısın cnm dikkat ederim ❤Canım bunu farkettigin an güzelce söyleseydin keşke, sinirlerini bozana kadar bekleme, youlost söylemese içinde tutmaya devam edecektin belki de. Sadece senin için söylemiyorum ama takımda gerginlik olunca herkes adına üzülüyorum, bazılarımız bu gerginlikten fazla etkileniyor. Burda keyifli vakit geçiriyoruz, hepimiz için rahatlama alanı gibi. Hayatımızın birçok kısmında stres gerginlik zaten var, burda da olmasına gerek yok.
Hadi sen git ben arkadan gelcemNeyse kizlar hadi bakalim konustuk ettik guzeldi hersey. Simdi ev isi yemek yapma vakti hadi bakalim dagiliyoruuuzz
(Yanına es ariyordu)
Hemen vereyim kaptanligi sanaKaptanın koltuğunda gözüm var,bir türlü terfi alamadım bir senedir, ben yaptım
Daha yataktayim cikmayi düşünmüyorum :))Neyse kizlar hadi bakalim konustuk ettik guzeldi hersey. Simdi ev isi yemek yapma vakti hadi bakalim dagiliyoruuuzz
(Yanına es ariyordu)
Ramazan nedeniyle biraz tembellesti herkes ama gecen hafta ikinci oldukkızlar bu takımda durum nasıl çalışkanı kim ? Tembeli kim ? anlatın biraz . Bakın ben yedim içtim nokta koydum. Evdeyim de spor diyet ortalığı fena karıştırırım önümüzdeki haftaya girerim valla takıma
Ben supuruyum sen arkamdan sile sile gelHadi sen git ben arkadan gelcem
Supur sen ben silerim
Çok anlamıyorum ama watt olayı ne kadar elektrik harcadigiyla ilgili sanırım. Çekiş gücü yüksek olmalı. Bu sabah ben de makine baktım fiyatları görünce vazgeçtim. El makinesi olanları sevmiyorum ben, yeterli güce sahip değiller sanki. Bı Dyson marka var ama cokk pahali. Benim de makinemin en uç kısmı kırıldı her yer kapalı, evi supuremiyorum. Ahh ne dertliyim bu konuda. İyi bir şey bulursan bana da haber ver canım.Kizlar şarjlı el makinası süpürgesi almak istiyorum bildiğiniz bir marka varmı ve bakıyorum 600 w olan var 130 hatta 18 w olan var şimdi bu woltlardan anlayan biri varmı alırken bunlar ne oluyor
Bugun herkesin keyfi yerinde galiba canim dun sabah kimse yoktu :))Anaaaaaa bugün burasi neeee yetisemiyom ikidakkaaa markete gittim sular seller almis takimi, yavaş olun iftardan sonra kimse yok simdi gene insan kayniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?