Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy abla 67 de fazla değil tam idealsin boyunla ayyy bu kadar zayıflamak isteyenlere imreniyorum ben 67 olsam bayram ederim

Meyyalcim ne istiyorsun tam olarak ? Seni ne mutlu edecek ? Ona karar verdikten sonra hedefin yolunda durmadan ilerle derim

bende takıntı 36 beden, napıyım hem yemeyi de seviyorum, iki güzellik bir anda olmuyor maalesef

Canım bunu farkettigin an güzelce söyleseydin keşke, sinirlerini bozana kadar bekleme, youlost söylemese içinde tutmaya devam edecektin belki de. Sadece senin için söylemiyorum ama takımda gerginlik olunca herkes adına üzülüyorum, bazılarımız bu gerginlikten fazla etkileniyor. Burda keyifli vakit geçiriyoruz, hepimiz için rahatlama alanı gibi. Hayatımızın birçok kısmında stres gerginlik zaten var, burda da olmasına gerek yok.

Meyyalcim ne istiyorsun tam olarak ? Seni ne mutlu edecek ? Ona karar verdikten sonra hedefin yolunda durmadan ilerle derim

bende takıntı 36 beden, napıyım hem yemeyi de seviyorum, iki güzellik bir anda olmuyor maalesef
Benimde hedefim 42 bedene rahatlikla girmek aslında oluyorlar da daha güzel dursun bunun içinde 67 olsam yeter kemiklerim iri bnim burdan bazen kaybediyorum

Ben de iyi tembellik yaptim bugün tuvalet banyo süpürge vileda beni bekliyo sonra ders ama oruc oruc camsir suyu da hic cekilmiyo bi yapsam da kurtulsam
Bence çamaşır suyu kullanma ben dün kullandım başım döndü tüm gün çok kötüydüm

Cook haklısın cnm dikkat ederim ❤

Neyse kizlar hadi bakalim konustuk ettik guzeldi hersey. Simdi ev isi yemek yapma vakti hadi bakalim dagiliyoruuuzz
(Yanına es ariyordu)
Hadi sen git ben arkadan gelcem
Supur sen ben silerim

Kaptanın koltuğunda gözüm var,bir türlü terfi alamadım bir senedir, ben yaptım
Hemen vereyim kaptanligi sana
Neyse kizlar hadi bakalim konustuk ettik guzeldi hersey. Simdi ev isi yemek yapma vakti hadi bakalim dagiliyoruuuzz
(Yanına es ariyordu)
Daha yataktayim cikmayi düşünmüyorum :))
Ramazan nedeniyle biraz tembellesti herkes ama gecen hafta ikinci olduk
Spor yarismasi yapiyorduk ara verdik ama yeniden baslayabiliriz
Enerjin cook guzel bu gidisle diger cuma listede olursun

Kizlar şarjlı el makinası süpürgesi almak istiyorum bildiğiniz bir marka varmı ve bakıyorum 600 w olan var 130 hatta 18 w olan var şimdi bu woltlardan anlayan biri varmı alırken bunlar ne oluyor
Çok anlamıyorum ama watt olayı ne kadar elektrik harcadigiyla ilgili sanırım. Çekiş gücü yüksek olmalı. Bu sabah ben de makine baktım fiyatları görünce vazgeçtim. El makinesi olanları sevmiyorum ben, yeterli güce sahip değiller sanki. Bı Dyson marka var ama cokk pahali. Benim de makinemin en uç kısmı kırıldı her yer kapalı, evi supuremiyorum. Ahh ne dertliyim bu konuda. İyi bir şey bulursan bana da haber ver canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…