Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anaaaaaa bugün burasi neeee yetisemiyom ikidakkaaa markete gittim sular seller almis takimi, yavaş olun iftardan sonra kimse yok simdi gene insan kayniyo
Iftardan sonra yapılmayan işler yapiliyordur gündüzun tembelliği yemek yedikten sonra son buluyor

Anaaaaaa bugün burasi neeee yetisemiyom ikidakkaaa markete gittim sular seller almis takimi, yavaş olun iftardan sonra kimse yok simdi gene insan kayniyo
Ortim sen oku ben artik gidiyorum cok isim var bi an önce bitireyim
Hadi görüşürüz kizlar ozlemisim takimi ya siz de dagilin fazla konusmayin hadi is basina sayfa biriktirmen

Benim eşim de benim bekar evim çok temizdi, duzenliydi diyor

Ortim sen oku ben artik gidiyorum cok isim var bi an önce bitireyim
Hadi görüşürüz kizlar ozlemisim takimi ya siz de dagilin fazla konusmayin hadi is basina sayfa biriktirmen
Tamam ben sana olan biteni yazarim defter tutarim aklin burda kalmasin

Benim daha baktıklarım en uyugunu bi tane gördüm 1000 euro arkadaşım almış 600 euro çok çok pahalılar ama ben o kadar vermeyi düşünmüyorum çünkü bende birşey var elime aldığım elektirik ürünlerini çok çabuk bozuyorum süpürge makinem 400 euroya aldım makine 1 ay içinde bozuldu evlenmeddn oncede öyleydi hep bozuluyorlar elimde elektronik eşyalar

bende iftardan sonra pek olamam sanırım. Ben oruç tutmuyorum ama eşim tutuyor, o yüzden bizde de ramazan düzeni var. oğlumun sabahtan öğlene kadar online dersi var. benim de en müsait olduğum zaman

bu sabah kalktım
50 dakika eliptik
8 dakika da karın egzersizi yaptım

kahvaltı da yoğurt yarım elma 2 kaşık yulaf ezmesi 1 ceviz yedim

ödem suyu hazırladım kendime elimde düşürmüyorum tavsiye ederim.

1 salatalık bir tutam nane , 1 tutam maydanoz, zencefil, kekik yarım limonu soyup atıyorum üzerine su ekleyip blendırdan geçirip gün boyu 1 -1,5 lt içiyorum

Ablacım nasıl içiyorsun onları ya ama bu hafta biz orti olalım gaza geldim

Aramıza hoşgeldin canım, ben Songül, 36 yaşındayım (20 gün sonra ), akademisyenim, 8 yaşında oğlum var ve kaptan yardimcisiyim.

Ne guzel erkenden sporlarini yapmissin
Odem suyu guzelmis deneyebiliriz

meyyalcim ne tatlısın

çok ta memnun olurum

noluyo şimdi ortaklıkta anlat bakalım
Cumaya kadar yarış yapıyoruz kim daha düzenli yemek yerse kim daha iyi spor yapar en iyi kiloyu verirse kazanan o olur benim için orti olmak bi yarış gibi ha birde bu hafta bir birimize yediklerimiz konusunda destek oluyoruz nerde yanlış yapıyoruz falan menü paylaşırken etiketliyoruz valla ben bunları biliyorum daha iyi bilen lütfen bnide aydınlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…