Iftardan sonra yapılmayan işler yapiliyordur gündüzun tembelliği yemek yedikten sonra son buluyorAnaaaaaa bugün burasi neeee yetisemiyom ikidakkaaa markete gittim sular seller almis takimi, yavaş olun iftardan sonra kimse yok simdi gene insan kayniyo
Ortim sen oku ben artik gidiyorum cok isim var bi an önce bitireyimAnaaaaaa bugün burasi neeee yetisemiyom ikidakkaaa markete gittim sular seller almis takimi, yavaş olun iftardan sonra kimse yok simdi gene insan kayniyo
Gorusuruz canim kolay gelsinOrtim sen oku ben artik gidiyorum cok isim var bi an önce bitireyim
Hadi görüşürüz kizlar ozlemisim takimi yasiz de dagilin fazla konusmayin hadi is basina sayfa biriktirmen
Bencede keyifli keyifli dolaşıyorlar,16nediryaaaa geleydiler taniyaydik onlaridaBugun herkesin keyfi yerinde galiba canim dun sabah kimse yoktu :))
Hatta 16 misafirimiz bile vardi az once
Gelmiyorlar uzaktan izliyorlar :)))Bencede keyifli keyifli dolaşıyorlar,16nediryaaaa geleydiler taniyaydik onlarida
Benim eşim de benim bekar evim çok temizdi, duzenliydi diyorValla ortasi yok galiba ya kadir gibi oluyo ya tam tersibenimkine temizlik yapmam lazimdi dün yapamadim diyorum bana göre hava hos bekar evim cok pisti benim aliskinim ben diyo
Geçen de eline viledayi verdim kendi istedi ilk kez hayretben supurdum arkamdan sildi suya camasir suyu koyuyorum bu kadrck camasir suyuyla temizlenir mi ne biçim temizlik yapiyosun sen diyo dok dok aliriz yine korkma diyo gulmekten oldurdu beni sanki cok bilir kul gibi arada bi biz de bekar evinde yapiyoduk 3 ayda bi diyo
Tamam ben sana olan biteni yazarim defter tutarim aklin burda kalmasinOrtim sen oku ben artik gidiyorum cok isim var bi an önce bitireyim
Hadi görüşürüz kizlar ozlemisim takimi yasiz de dagilin fazla konusmayin hadi is basina sayfa biriktirmen
Teesüf ederiz enişteBenim eşim de benim bekar evim çok temizdi, duzenliydi diyor
Haydiiii git artikTeesüf ederiz enişte
Benim daha baktıklarım en uyugunu bi tane gördüm 1000 euro arkadaşım almış 600 euro çok çok pahalılar ama ben o kadar vermeyi düşünmüyorum çünkü bende birşey var elime aldığım elektirik ürünlerini çok çabuk bozuyorum süpürge makinem 400 euroya aldım makine 1 ay içinde bozuldu evlenmeddn oncede öyleydi hep bozuluyorlar elimde elektronik eşyalarÇok anlamıyorum ama watt olayı ne kadar elektrik harcadigiyla ilgili sanırım. Çekiş gücü yüksek olmalı. Bu sabah ben de makine baktım fiyatları görünce vazgeçtim. El makinesi olanları sevmiyorum ben, yeterli güce sahip değiller sanki. Bı Dyson marka var ama cokk pahali. Benim de makinemin en uç kısmı kırıldı her yer kapalı, evi supuremiyorum. Ahh ne dertliyim bu konuda. İyi bir şey bulursan bana da haber ver canım.
Allah'ım gene çok revactayizSabah sabah 12 misafir bugun herkes erkenden uyanmis galiba
Olabilirsiniz tabi kiZipzip- Canim yeni üyeyle orti olalım mı biz ben sevdim yeni ortiyi girişi baya yaktı yıktı ortalığı fena gaz verdi bna
Zipzip- Canim yeni üyeyle orti olalım mı biz ben sevdim yeni ortiyi girişi baya yaktı yıktı ortalığı fena gaz verdi bna
Ablacım nasıl içiyorsun onları ya ama bu hafta biz orti olalım gaza geldimbende iftardan sonra pek olamam sanırım. Ben oruç tutmuyorum ama eşim tutuyor, o yüzden bizde de ramazan düzeni var. oğlumun sabahtan öğlene kadar online dersi var. benim de en müsait olduğum zaman
bu sabah kalktım
50 dakika eliptik
8 dakika da karın egzersizi yaptım
kahvaltı da yoğurt yarım elma 2 kaşık yulaf ezmesi 1 ceviz yedim
ödem suyu hazırladım kendime elimde düşürmüyorum tavsiye ederim.
1 salatalık bir tutam nane , 1 tutam maydanoz, zencefil, kekik yarım limonu soyup atıyorum üzerine su ekleyip blendırdan geçirip gün boyu 1 -1,5 lt içiyorum
Aramıza hoşgeldin canım, ben Songül, 36 yaşındayım (20 gün sonraKatılma formum
Ad: Banu
Boy : 167
kilo : 67
hedef: 57
medeni durum : evli
meslek : tekstil ihracat firmasında yöneticiyim, ancak koronadan dolayı evdeyim
çocuk : 8 yaşında bir oğlum var
Daha önce takımda yarıştım, ama çok çok yıllar önceydi, 10 yıl vardır belki
Koronadan dolayı 2 aydır evde yemediğimiz kalmadı, kekler börekler, her türlü karbonhidrat ve hareketsizilk
Sağlık sorunum yok şükür
hem sağlıklı hemde güzel fiziğim olsun istiyorum
umarım eksik yoktur
Ne guzel erkenden sporlarini yapmissinbende iftardan sonra pek olamam sanırım. Ben oruç tutmuyorum ama eşim tutuyor, o yüzden bizde de ramazan düzeni var. oğlumun sabahtan öğlene kadar online dersi var. benim de en müsait olduğum zaman
bu sabah kalktım
50 dakika eliptik
8 dakika da karın egzersizi yaptım
kahvaltı da yoğurt yarım elma 2 kaşık yulaf ezmesi 1 ceviz yedim
ödem suyu hazırladım kendime elimde düşürmüyorum tavsiye ederim.
1 salatalık bir tutam nane , 1 tutam maydanoz, zencefil, kekik yarım limonu soyup atıyorum üzerine su ekleyip blendırdan geçirip gün boyu 1 -1,5 lt içiyorum
İnsan hep daha fazlasını istiyorAyy abla 67 de fazla değil tam idealsin boyunla ayyy bu kadar zayıflamak isteyenlere imreniyorumben 67 olsam bayram ederim
Cumaya kadar yarış yapıyoruz kim daha düzenli yemek yerse kim daha iyi spor yapar en iyi kiloyu verirse kazanan o olur benim için orti olmak bi yarış gibimeyyalcim ne tatlısın
çok ta memnun olurum
noluyo şimdi ortaklıkta anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?