Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa benimkinin de burcu aslan :) bende destekliyorum bakalım kısmet, ortaokulda burs kazanırsa kafamdaki okullardan birine gönderebilirim inşallah şu anda özel okulda ama çok ta tatmin etmiyor beni

Menün gayet güzel canım. Ayrıca hemen her menümüzde yoğurt ayran zaten bulunması lazım. Yani kalsiyum eksiğin olmasa da yemen lazım bende genelde yemeye çalışıyorum

Evet canim listede
Sen tartıldın mi bakayim :))
Tartıldım.. bir şok yaşadım.. sonra bir gün detoks yaptım.. şimdi dikkat etmeye başladım.. bakalım.. ilk iş tatlı yapmayı ve pideyi kestim.. sadece sahurda tam buğday ekmeği fln yiyorum.. sonuç aldım şükür ama bu gün bir tartılim bakalım..

Tartilman iyi olmus canım dikkat edersen verirsin yine

aaa benimkinin de burcu aslan :) bende destekliyorum bakalım kısmet, ortaokulda burs kazanırsa kafamdaki okullardan birine gönderebilirim inşallah şu anda özel okulda ama çok ta tatmin etmiyor beni
Bizimki de özel okulda, 3 yaşından beri aynı yere gidiyor o yüzden okula çok bağlı. Bana kalsa değiştirmek isterim ama seçenek yok. Küçük bir yerdeyiz biz ama şehir merkezine geçersek orda çok istediğimiz bir özel okul var. Ona göndermeyi planlıyoruz. Ben de bursluluk sınavlarına girmesini istiyorum, yükü biraz hafifletir. Lisede inşallah daha farklı düşüncelerimiz var. Senin de mi tek çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…