Ben de memnun oldum. Bizimki ikinci sınıfa, sanırım seninki de öyledir. Eşim de aynı mesleği yapıyor, haliyle çocuğun üzerindeki etkisi de fazla oluyor. Biz de çok dikkat ediyoruz bu konuya ve her anlamda destekliyoruz. Çok şükür karşılığını da alıyoruz. Niyetimiz ilerleyen yaşantısında zorluk cekmeyecegi bir hayatı olması için güzel ve sevdiği bir işe sahip olması. Aslan burcu olmasının da faydasını görüyoruz kısmen.
Biz turk kadini sıfatindayiz bikerem onlar avrupayiiiNe yapayim herkes uzun bizden
4 mayıs
Sabah
4 zeytin
2 kş lor
Biraz omlet
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Akşam
1 kase sulu köfte
Salata
1 dilim ekmek
1 br ayran ( her zaman ayran içiyorum yoğurt yiyorum yada cacık sebebi zıpzıp bilir benim küçük kızımın süt alerjisi vardı 1 yıl boyunca süt diyeti yapmak zorunda kaldım süt yoğurt peynir tereyağı yogurdun girdi poğaça kek herşey yasaktı halıyle calsiyum eksikliği oldu o yüzden depoları doldurmak için yiyorum içiyorum :) )
1 saat tempolu yürüyüş
Gunaydin canim ❤Günaydınnnn
Gorusuruzben biraz yok olucam gelirim akşama doğru,
hepinize çok teşekkür ederim güzel karşılamanız için
Hoşgeldin aramıza ben seyhan 43 yaşındayım hedefim 65 kilo olmak bende almanyadayim.almanya da nerdesin ben çalışırken her ay hannover e gidiyordum bizim müşteri orada
hatta biliyorsundur belki " street one " " cecil "
Eeeee artik yeter sinirlerimi bozuyo benimde ben sesimi cikariyomuyumKim söyleyecek diye bekliyordum
Listede misin bilmiyorum ama sabit olmanda güzelBende iradesizlestim ondan tam kilo verme zamanı aslında durdum 63te
Tamam boyum kisa demicem artikEeeee artik yeter sinirlerimi bozuyo benimde ben sesimi cikariyomuyum
Evet canim listedeListede misin bilmiyorum ama sabit olmanda güzel
Tartıldım.. bir şok yaşadım.. sonra bir gün detoks yaptım.. şimdi dikkat etmeye başladım.. bakalım.. ilk iş tatlı yapmayı ve pideyi kestim.. sadece sahurda tam buğday ekmeği fln yiyorum.. sonuç aldım şükür ama bu gün bir tartılim bakalım..Evet canim listede
Sen tartıldın mi bakayim :))
Tamam canım ben de eşime bir liste yapayım marketten alıp gelsin. Neler aldırmak lazımdı, aklindakileri müsait olunca yazar mısın sana zahmet.Olur canim bende çerez falan alayım fındık leblebi,hurmam ile bitterim var
Tartilman iyi olmus canım dikkat edersen verirsin yineTartıldım.. bir şok yaşadım.. sonra bir gün detoks yaptım.. şimdi dikkat etmeye başladım.. bakalım.. ilk iş tatlı yapmayı ve pideyi kestim.. sadece sahurda tam buğday ekmeği fln yiyorum.. sonuç aldım şükür ama bu gün bir tartılim bakalım..
Bizimki de özel okulda, 3 yaşından beri aynı yere gidiyor o yüzden okula çok bağlı. Bana kalsa değiştirmek isterim ama seçenek yok. Küçük bir yerdeyiz biz ama şehir merkezine geçersek orda çok istediğimiz bir özel okul var. Ona göndermeyi planlıyoruz. Ben de bursluluk sınavlarına girmesini istiyorum, yükü biraz hafifletir. Lisede inşallah daha farklı düşüncelerimiz var. Senin de mi tek çocuk.aaa benimkinin de burcu aslan :) bende destekliyorum bakalım kısmet, ortaokulda burs kazanırsa kafamdaki okullardan birine gönderebilirim inşallahşu anda özel okulda ama çok ta tatmin etmiyor beni
Kısa olan herkes sesini çıkarabilir canım, ben de kisayimEeeee artik yeter sinirlerimi bozuyo benimde ben sesimi cikariyomuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?