Zeynocum bırak artık kaçamakları, bu arada ben ne yemek yapsam acaba.Dün kızımın pastasından bir dilim yedim menüme yazmayı unutmuşum
Dünden sulu köfte var biraz türlü yapasım var
Kızımı bebek arabasına koyup yürüyeceğim daraldım evde eşimde cocukları ucurtma uçurmaya götürecek
Katılma formum
Ad: Banu
Boy : 167
kilo : 67
hedef: 57
medeni durum : evli
meslek : tekstil ihracat firmasında yöneticiyim, ancak koronadan dolayı evdeyim
çocuk : 8 yaşında bir oğlum var
Daha önce takımda yarıştım, ama çok çok yıllar önceydi, 10 yıl vardır belki
Koronadan dolayı 2 aydır evde yemediğimiz kalmadı, kekler börekler, her türlü karbonhidrat ve hareketsizilk
Sağlık sorunum yok şükür
hem sağlıklı hemde güzel fiziğim olsun istiyorum
umarım eksik yoktur
Afiyet olsun canım bu hafta baska kacamak hakkin kalmadi ona gore :)))Dün kızımın pastasından bir dilim yedim menüme yazmayı unutmuşum
Dünden sulu köfte var biraz türlü yapasım var
Kızımı bebek arabasına koyup yürüyeceğim daraldım evde eşimde cocukları ucurtma uçurmaya götürecek
Anammmm vallaha geçmiş bitti1 saat 25 dk sürdü
Canlar ben çıkıyorum evi sileyim borek açıcam bugünde 2 tepsi patatesli ve peynirli akşam gelirim tekrar yada vakit buldukça bakarım
1.69 cnmBoyun ne kadar canim
iran göçmeniyim cnm benBiz turk kadini sıfatindayiz bikerem onlar avrupayiii
Bende ya çok özledim kızımi kreşe bırakırdım arkadaşımla çıkar gezerdik bebelerimizle küçük kızım artık 2 yaşında kreşe başlıyacak okullar açılsa artık seneye iki kızımda kreşteyken çıkar bol bol yürürüm Allah izin verirse ehliyet de başlıyacam seneye yoğun bir yıl başlıyacak benim için inşallah tez zamanda bu hastalık biterde cümleten nefes alırızAfiyet olsun canım bu hafta baska kacamak hakkin kalmadi ona gore :)))
Yuruyus yapmayı ozledim kac aydir evdeyim
kaptan bizi kovalasınolsa da yesek....afiyet olsun canım
Bugün kimsenin iş yapası yokBen geçmişi bitirip gelene kadar herkes kaçtı
Bende gidip makinaya çamaşır atıyım bari.
Bir ara bende almayı düşündüm. Ama hiç araştırmadım. Hangisi iyi diye.Pratik oluyor çocuklar yemek yerken masa altina kırıntı düşürüyor bende bu yüzden su doldurup evi komple kenarlardan siliyirom yada 2 ci kez büyük makinayı çıkarıyorum artık gıcık oldum
Aramıza hoşgeldinteşekkkür ederim şimdiden geldim saydım valla kendimi
aaa neden öyle diyorsun Ki bazen öyle şeyler hep oluyo benim sitem etmemin sebebi haber verdim yazmayınca da kimse biraz sitem edeyim dedim yoksa buradaki herkes elinden geldiğince cevap veriyo :)Sen yine iyisin benimle muhatap bile olmuyorlar it yerine bile konmuyorum bundan sonra menümü yazar menülere bakar çıkarım sohbet etmeye çalıştım olmadi
neden yoktu kuzum bi sorun yok demi
Gunduz pek keyfim yoktu canim okudum ama yazmadim
Yaa oyle seyler demeyin yaa
Günaydın canim ❤
iyiyim şükür yeni listeme başladım detox iyi geldi galiba insallah ödemlerimden kurtulabilirimCanım kusura bakma ben farkında bile değilim,zaten her mesaja da tek tek cevap yazamıyorum. Nasılsın bugün.
O nasıl laf öyle yaa, ayıp etmişsin valla. Herkes herkese her zaman cevap veremiyor olabilir,hepimizin yazdığı mesajlar bazen karşılıksız kalıyor. Sitemini belirtirken Daha ılımlı konuşsan keşke canım.
beni nasıl 79 kiloyla görmezsin aaahhhh keşke görünmeyecek kadar zayıf olsamCanım ben seni görmedim
çok teşekkür ederim insallah daha hızlı verebilirim kilolarımıCanım tebrik ediyorum okudum bunu ama herşey yolunda ne güzel diye düşündüm. Maaşallah Sana
gerçekten coookkk ilgili ve insan o yüzden bırakmak bile istemiyo bana wptan bile yazıyo günde bi kere sorun var mı falan diye hemde çok güzel konuşuyor ben hastayım kendisine enerjisine:) bacaklar için tatlı yedin mi dedi evet dedim ondandır dedi bide evde hareketsiz kalıyoruz ya ondanda olabilir dediKız dün çok yoğun geçti inan msj kaç kez okudum hemde ama cvp vermeyi unuttum kusura bakma diyetisyene gitmişsin baya ilgilenmiş seninle benimki beni tartiyo listeyi elime tutusturuyordu senin kilonun nerden gittiğini bile söylemis bacaklara dikkat bacak mühim oralardan vermeye çalış benimde sorunum basen
Ben zaten sık sık girmiyorum çoğu şeyi görmüyorum tebrik ederim canım❤
onlar motorun çekim gücü demek yüksekse hem iyi çeker hem daha fazla elektrik yakarKizlar şarjlı el makinası süpürgesi almak istiyorum bildiğiniz bir marka varmı ve bakıyorum 600 w olan var 130 hatta 18 w olan var şimdi bu woltlardan anlayan biri varmı alırken bunlar ne oluyor
hosgeldin güzel takımımızaKatılma formum
Ad: Banu
Boy : 167
kilo : 67
hedef: 57
medeni durum : evli
meslek : tekstil ihracat firmasında yöneticiyim, ancak koronadan dolayı evdeyim
çocuk : 8 yaşında bir oğlum var
Daha önce takımda yarıştım, ama çok çok yıllar önceydi, 10 yıl vardır belki
Koronadan dolayı 2 aydır evde yemediğimiz kalmadı, kekler börekler, her türlü karbonhidrat ve hareketsizilk
Sağlık sorunum yok şükür
hem sağlıklı hemde güzel fiziğim olsun istiyorum
umarım eksik yoktur
ayyyy benimde ya sok oldum sayfa sayısına Doğru mu diye defalarca baktımAnammmm vallaha geçmiş bitti1 saat 25 dk sürdü
bende yeni bi detox suyuna başladım umarım aynı etkiyi görürüm:)meyyalcim sen çok gençsin boyun da var 55 olmaz 60 olur . Yakın küçük hedefler koymak güzel tabi , aşama aşama
bu cuma senden güzel bir eksi bekliyorum, inşallah uğur getiririm sana
dinle beni kekikli ödem suyunu yap, bak dinle tuvaletten çıkamıyorsun. onu iç bir bardak üzerine de normal bir bardak su iç. hadi göster takıma
kaptanım bende öyle ya...Karantinadan once 6 li rakamları gordum baktim olacağı yok dikkat etmeye basladim dun 57.4 kiloyum dikkat etmezsem cabuk kilo aliyorum
GünaydıııınnnGünaydınnnn
Bir sorun yok canim ramazanda halsizlik ve surekli evde durmak artik yoruyor bazen buraya bile girip cikiyorumneden yoktu kuzum bi sorun yok demi
Aman bişey olmasında kaptanımBir sorun yok canim ramazanda halsizlik ve surekli evde durmak artik yoruyor bazen buraya bile girip cikiyorum
Ama bugün keyfim yerinde guzel sohbet ettik ❤
canım yapmıyorum kaçamak aslında kızımın doğum günü diye ailecek yedik eşlik ettim özel bir gün olduğu içinZeynocum bırak artık kaçamakları, bu arada ben ne yemek yapsam acaba.
Ben akşamları genelde çıkıyorumAfiyet olsun canım bu hafta baska kacamak hakkin kalmadi ona gore :)))
Yuruyus yapmayı ozledim kac aydir evdeyim
Herkes yoruldu galiba konusmaktan gelirler yine :))Aman bişey olmasında kaptanım❤
ay gördüm ben geldim kimse yok
Haftaya onlarda disari cikabilecek az da olsa iyi gelecek cocuklaraBen akşamları genelde çıkıyorum
Cocuklara üzülüyorum tam bahar geldi artık camdan balkondan dışarı baktıklarında içim parçalanıyor kimsenin olmadığı yerlere götürüyoruz arada
Yok canım kaçamak yok doğum günü olmasaydı onuda yemezdim çok aramıyorum artık alıştım tatlısızlıga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?