Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zeynocum bırak artık kaçamakları, bu arada ben ne yemek yapsam acaba.

Hoşgeldinn Kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah

Afiyet olsun canım bu hafta baska kacamak hakkin kalmadi ona gore :)))
Yuruyus yapmayı ozledim kac aydir evdeyim

Aboww geçmiş bitti ya gııı

Dün fırında sebzeli et yapmıştım ondan var. Kendime de bitmeyen kıymalı kabuskam var mercimek çorbası salata ve cacık yapacağım bugün sadece.

Gece duş alıp niyetlendim ama bugün yine lekelenmem oldu. Yine de iftara kadar bozmayı düşünmüyorum.

Boyun ne kadar canim
1.69 cnm
Biz turk kadini sıfatindayiz bikerem onlar avrupayiii
iran göçmeniyim cnm ben
Bende ya çok özledim kızımi kreşe bırakırdım arkadaşımla çıkar gezerdik bebelerimizle küçük kızım artık 2 yaşında kreşe başlıyacak okullar açılsa artık seneye iki kızımda kreşteyken çıkar bol bol yürürüm Allah izin verirse ehliyet de başlıyacam seneye yoğun bir yıl başlıyacak benim için inşallah tez zamanda bu hastalık biterde cümleten nefes alırız

olsa da yesek....afiyet olsun canım
kaptan bizi kovalasın
Biliyorsunuz ben yapıyorum ama yemiyorum kendimi Ramazan bayramına hazirliyorum Canim baklava istiyor bi an açmak istiyorum durduruyorum kendimi bayramda yersin diyorum sütlaç Canim istiyor aman ha diyorum bayramda yersin diyorum

Pratik oluyor çocuklar yemek yerken masa altina kırıntı düşürüyor bende bu yüzden su doldurup evi komple kenarlardan siliyirom yada 2 ci kez büyük makinayı çıkarıyorum artık gıcık oldum
Bir ara bende almayı düşündüm. Ama hiç araştırmadım. Hangisi iyi diye.

Sen yine iyisin benimle muhatap bile olmuyorlar it yerine bile konmuyorum bundan sonra menümü yazar menülere bakar çıkarım sohbet etmeye çalıştım olmadi
aaa neden öyle diyorsun Ki bazen öyle şeyler hep oluyo benim sitem etmemin sebebi haber verdim yazmayınca da kimse biraz sitem edeyim dedim yoksa buradaki herkes elinden geldiğince cevap veriyo :)

Gunduz pek keyfim yoktu canim okudum ama yazmadim

Yaa oyle seyler demeyin yaa

Günaydın canim ❤
neden yoktu kuzum bi sorun yok demi
iyiyim şükür yeni listeme başladım detox iyi geldi galiba insallah ödemlerimden kurtulabilirim
Canım ben seni görmedim
beni nasıl 79 kiloyla görmezsin aaahhhh keşke görünmeyecek kadar zayıf olsam
Canım tebrik ediyorum okudum bunu ama herşey yolunda ne güzel diye düşündüm. Maaşallah Sana
çok teşekkür ederim insallah daha hızlı verebilirim kilolarımı
gerçekten coookkk ilgili ve insan o yüzden bırakmak bile istemiyo bana wptan bile yazıyo günde bi kere sorun var mı falan diye hemde çok güzel konuşuyor ben hastayım kendisine enerjisine:) bacaklar için tatlı yedin mi dedi evet dedim ondandır dedi bide evde hareketsiz kalıyoruz ya ondanda olabilir dedi

basenin erimesi de zor ya aynı benim iç
Ben zaten sık sık girmiyorum çoğu şeyi görmüyorum tebrik ederim canım
Kizlar şarjlı el makinası süpürgesi almak istiyorum bildiğiniz bir marka varmı ve bakıyorum 600 w olan var 130 hatta 18 w olan var şimdi bu woltlardan anlayan biri varmı alırken bunlar ne oluyor
onlar motorun çekim gücü demek yüksekse hem iyi çeker hem daha fazla elektrik yakar
hosgeldin güzel takımımıza
ben Zehra 25 yaşındayım evliyim çocuğum yok öğretmenim bende 79 kiloyum :) hedef 65
Anammmm vallaha geçmiş bitti 1 saat 25 dk sürdü
ayyyy benimde ya sok oldum sayfa sayısına Doğru mu diye defalarca baktım
bende yeni bi detox suyuna başladım umarım aynı etkiyi görürüm:)
Karantinadan once 6 li rakamları gordum baktim olacağı yok dikkat etmeye basladim dun 57.4 kiloyum dikkat etmezsem cabuk kilo aliyorum
kaptanım bende öyle ya...
Günaydıııınnn

Zeynocum bırak artık kaçamakları, bu arada ben ne yemek yapsam acaba.
canım yapmıyorum kaçamak aslında kızımın doğum günü diye ailecek yedik eşlik ettim özel bir gün olduğu için
Vallahi fasulye yap köfte yap dolma yap türlü yap ıspanak pırasa yap karnıyarık börek yap belki fikir olur

Ben akşamları genelde çıkıyorum
Cocuklara üzülüyorum tam bahar geldi artık camdan balkondan dışarı baktıklarında içim parçalanıyor kimsenin olmadığı yerlere götürüyoruz arada
Yok canım kaçamak yok doğum günü olmasaydı onuda yemezdim çok aramıyorum artık alıştım tatlısızlıga

Aman bişey olmasında kaptanım

ay gördüm ben geldim kimse yok
Herkes yoruldu galiba konusmaktan gelirler yine :))
Haftaya onlarda disari cikabilecek az da olsa iyi gelecek cocuklara
Ben gecen hafta bankamatige kadar gittim arabayla dışarısı bir degisik geldi o kadar alimisim ki evde durmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…