Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızçelerim
Gözümü önce perde ardından ütü ardından da şu çekyatların içini temizleyeyim diye açtım neyse üstüne sporumu yaptım bir çamaşır asacağım inş
Sizler nasılsınız? Ah hava nefis burada
İnş kötü günler geçer de huzurla gezeriz

Selenim regl bitti mi? Hala ödem vardır belki?
Kuzum bugün itibari ile bitti tam 9 gün sürdü
Eskiden 4. Günde biterdi
Bulgur veya tarhana etkisi de olabilir cuma ya kadar çöziciğim inş

Merhaba canım nasilsin
Islerini yapmissin ne guzel
Bacaginda agri vardi gecti mi dikkat et spor yaparken zorlama
Burdada gunes var ama yağmur yagar aksama dogru

Tamam canım ben de eşime bir liste yapayım marketten alıp gelsin. Neler aldırmak lazımdı, aklindakileri müsait olunca yazar mısın sana zahmet.
Ben en çok hurmaya bittere bulgura ihtiyaç duyuyorum, pırasa ıspanak falan hep pirinç yerine bulgur koyuyorum, atıştırmalık ta badem ceviz leblebi aliyorum

Ramazanda daha zor oldu işler

Bende
Mercimek corbasi
Mantarlı etli kaşarlı güveç
Makarnam var (dunden vardi pilav yapcaktim ziyan olmasin)
Salata,ayran,icecek
Ben çocuklara ve eşime borek açıcam kendimede patlıcan kozleyip sarımsaklı yaparim artık

Bir ara bende almayı düşündüm. Ama hiç araştırmadım. Hangisi iyi diye.
yaşlarımız aynı cnm
Bugün fazla işim yok çok şükür. Hallettim de zaten bi makine bitince asacam akşama da çorba yapacam o kadar. Ev hanımlığı da zor anacım hep aynı şeyler
evet hiç sorma Allahtan bnim ev küçük yoksa iş bitmezdi cocuklarida yikadim küçük kızı yatırdım ancak yine bi bakayım dedim

Menün iyiymiş canım, sebzeli ete bayıldım ama bugün et kullanmadan biseyler yapayım diyorum. Allah kabul etsin inşallah.

kız sen 25yasindamisin ben seni vallahaaa büyük sanirdim anammmm hepsi küccük daha bunu hatunlarin,diyetisyen nasil ödem suyu veriyo sana söylersen sevinirim

Menün iyiymiş canım, sebzeli ete bayıldım ama bugün et kullanmadan biseyler yapayım diyorum. Allah kabul etsin inşallah.
İnşallah canım cümlemizin oruçlarını Rabbim kabul etsin Bugünün yemeğini ayarladık çok şükür ama şimdiden yarını düşünmeye başladım

Doğum günü kutlu olsun canım kızının. Geçen gün de yemistin diye hatırladım da o yüzden dedim. Evde hiç sebzem yok, o yüzden sıkıntı çekiyorum.

kız sen 25yasindamisin ben seni vallahaaa büyük sanirdim anammmm hepsi küccük daha bunu hatunlarin,diyetisyen nasil ödem suyu veriyo sana söylersen sevinirim
Evet 25 kaç yaşında düşündün mesela

Tabi söyleyeyim ama özelden söyleyeyim dışardan görüp uygun olmayan biri yaparsa sakıncalı olabilir belki bilmiyorum

Diğer uzun mesajı alıntı yapmiyim dedim hatırlıyor musun başladığında hiç kilo veremeyecek gibi hissediyordun kendini, şimdi nerdeyse 10 kilo gitti bile.
Evet gerçekten bazen öyle bi his geliyo sonra vazgeciyosun Eylül de düğün var diyorum böyle fit gideyim düğüne bütün akrabalarım olacak ama bazen o hevesim sönüyo ne bileyim değişik şeyler yaşatıyor diyet insana ama en mutlu olduğum suan nerdeyse hiç göbeğim kalmadı

Evet 25 kaç yaşında düşündün mesela

Tabi söyleyeyim ama özelden söyleyeyim dışardan görüp uygun olmayan biri yaparsa sakıncalı olabilir belki bilmiyorum
Biz sizin yaninizda yasli kaldik sanirim çokk kücükler var aramizda yasli ve kisayiz artik sen debana ozelden gene belki benim yaptıklarından dır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…