Kuzum bugün itibari ile bitti tam 9 gün sürdüSelenim regl bitti mi? Hala ödem vardır belki?
Merhaba canım nasilsinMerhaba kızçelerim
Gözümü önce perde ardından ütü ardından da şu çekyatların içini temizleyeyim diye açtımneyse üstüne sporumu yaptım bir çamaşır asacağım inş
Sizler nasılsınız? Ah hava nefis burada
İnş kötü günler geçer de huzurla gezeriz
Kuzum bugün itibari ile bitti tam 9 gün sürdü
Eskiden 4. Günde biterdi
Bulgur veya tarhana etkisi de olabilir cuma ya kadar çöziciğim inş
Ben en çok hurmaya bittere bulgura ihtiyaç duyuyorum, pırasa ıspanak falan hep pirinç yerine bulgur koyuyorum, atıştırmalık ta badem ceviz leblebi aliyorumTamam canım ben de eşime bir liste yapayım marketten alıp gelsin. Neler aldırmak lazımdı, aklindakileri müsait olunca yazar mısın sana zahmet.
Listedeyim ama hedefime gelemedim 60hrdefi daha nisan da inmeliydim , bana şeker orucu şartListede misin bilmiyorum ama sabit olmanda güzel
Ramazanda daha zor oldu işlerTartıldım.. bir şok yaşadım.. sonra bir gün detoks yaptım.. şimdi dikkat etmeye başladım.. bakalım.. ilk iş tatlı yapmayı ve pideyi kestim.. sadece sahurda tam buğday ekmeği fln yiyorum.. sonuç aldım şükür ama bu gün bir tartılim bakalım..
Bugün kimsenin iş yapası yok
Ben çocuklara ve eşime borek açıcam kendimede patlıcan kozleyip sarımsaklı yaparim artıkBende
Mercimek corbasi
Mantarlı etli kaşarlı güveç
Makarnam var (dunden vardi pilav yapcaktim ziyan olmasin)
Salata,ayran,icecek
Bir ara bende almayı düşündüm. Ama hiç araştırmadım. Hangisi iyi diye.
yaşlarımız aynı cnmaaa neden öyle diyorsun Ki bazen öyle şeyler hep oluyo benim sitem etmemin sebebi haber verdim yazmayınca da kimse biraz sitem edeyim dedim yoksa buradaki herkes elinden geldiğince cevap veriyo :)
neden yoktu kuzum bi sorun yok demi
iyiyim şükür yeni listeme başladım detox iyi geldi galiba insallah ödemlerimden kurtulabilirim
beni nasıl 79 kiloyla görmezsin aaahhhh keşke görünmeyecek kadar zayıf olsam
çok teşekkür ederim insallah daha hızlı verebilirim kilolarımı
gerçekten coookkk ilgili ve insan o yüzden bırakmak bile istemiyo bana wptan bile yazıyo günde bi kere sorun var mı falan diye hemde çok güzel konuşuyor ben hastayım kendisine enerjisine:) bacaklar için tatlı yedin mi dedi evet dedim ondandır dedi bide evde hareketsiz kalıyoruz ya ondanda olabilir dedi
basenin erimesi de zor ya aynı benim iç
onlar motorun çekim gücü demek yüksekse hem iyi çeker hem daha fazla elektrik yakar
hosgeldin güzel takımımıza ❤
ben Zehra 25 yaşındayım evliyim çocuğum yok öğretmenim bende 79 kiloyum :) hedef 65
ayyyy benimde ya sok oldum sayfa sayısına Doğru mu diye defalarca baktım
bende yeni bi detox suyuna başladım umarım aynı etkiyi görürüm:)
kaptanım bende öyle ya...
Günaydıııınnn❤
evet hiç sorma Allahtan bnim ev küçük yoksa iş bitmezdi cocuklarida yikadim küçük kızı yatırdım ancak yine bi bakayım dedimBugün fazla işim yok çok şükür. Hallettim de zaten bi makine bitince asacam akşama da çorba yapacam o kadar. Ev hanımlığı da zor anacım hep aynı şeyler
Menün iyiymiş canım, sebzeli ete bayıldım ama bugün et kullanmadan biseyler yapayım diyorum. Allah kabul etsin inşallah.Aboww geçmiş bitti ya gııı
Dün fırında sebzeli et yapmıştım ondan var. Kendime de bitmeyen kıymalı kabuskam varmercimek çorbası salata ve cacık yapacağım bugün sadece.
Gece duş alıp niyetlendim ama bugün yine lekelenmem oldu. Yine de iftara kadar bozmayı düşünmüyorum.
kız sen 25yasindamisin ben seni vallahaaa büyük sanirdim anammmm hepsi küccük daha bunu hatunlarin,diyetisyen nasil ödem suyu veriyo sana söylersen sevinirimaaa neden öyle diyorsun Ki bazen öyle şeyler hep oluyo benim sitem etmemin sebebi haber verdim yazmayınca da kimse biraz sitem edeyim dedim yoksa buradaki herkes elinden geldiğince cevap veriyo :)
neden yoktu kuzum bi sorun yok demi
iyiyim şükür yeni listeme başladım detox iyi geldi galiba insallah ödemlerimden kurtulabilirim
beni nasıl 79 kiloyla görmezsin aaahhhh keşke görünmeyecek kadar zayıf olsam
çok teşekkür ederim insallah daha hızlı verebilirim kilolarımı
gerçekten coookkk ilgili ve insan o yüzden bırakmak bile istemiyo bana wptan bile yazıyo günde bi kere sorun var mı falan diye hemde çok güzel konuşuyor ben hastayım kendisine enerjisine:) bacaklar için tatlı yedin mi dedi evet dedim ondandır dedi bide evde hareketsiz kalıyoruz ya ondanda olabilir dedi
basenin erimesi de zor ya aynı benim iç
onlar motorun çekim gücü demek yüksekse hem iyi çeker hem daha fazla elektrik yakar
hosgeldin güzel takımımıza ❤
ben Zehra 25 yaşındayım evliyim çocuğum yok öğretmenim bende 79 kiloyum :) hedef 65
ayyyy benimde ya sok oldum sayfa sayısına Doğru mu diye defalarca baktım
bende yeni bi detox suyuna başladım umarım aynı etkiyi görürüm:)
kaptanım bende öyle ya...
Günaydıııınnn❤
İnşallah canım cümlemizin oruçlarını Rabbim kabul etsinMenün iyiymiş canım, sebzeli ete bayıldım ama bugün et kullanmadan biseyler yapayım diyorum. Allah kabul etsin inşallah.
Bu menüyü de çok sevdim. Allah'ım çok açımBende
Mercimek corbasi
Mantarlı etli kaşarlı güveç
Makarnam var (dunden vardi pilav yapcaktim ziyan olmasin)
Salata,ayran,icecek
Diğer uzun mesajı alıntı yapmiyim dedimAman bişey olmasında kaptanım❤
ay gördüm ben geldim kimse yok
Doğum günü kutlu olsun canım kızının. Geçen gün de yemistin diye hatırladım da o yüzden dedim. Evde hiç sebzem yok, o yüzden sıkıntı çekiyorum.canım yapmıyorum kaçamak aslında kızımın doğum günü diye ailecek yedik eşlik ettim özel bir gün olduğu için
Vallahi fasulye yap köfte yap dolma yap türlü yap ıspanak pırasa yap karnıyarık börek yap belki fikir olur
26 değil mi senin sanki oyle okudum :)yaşlarımız aynı cnm
evet hiç sorma Allahtan bnim ev küçük yoksa iş bitmezdi cocuklarida yikadim küçük kızı yatırdım ancak yine bi bakayım dedim
Evet 25kız sen 25yasindamisin ben seni vallahaaa büyük sanirdim anammmm hepsi küccük daha bunu hatunlarin,diyetisyen nasil ödem suyu veriyo sana söylersen sevinirim
Evet gerçekten bazen öyle bi his geliyo sonra vazgeciyosun Eylül de düğün var diyorum böyle fit gideyim düğüne bütün akrabalarım olacak ama bazen o hevesim sönüyo ne bileyim değişik şeyler yaşatıyor diyet insanaDiğer uzun mesajı alıntı yapmiyim dedimhatırlıyor musun başladığında hiç kilo veremeyecek gibi hissediyordun kendini, şimdi nerdeyse 10 kilo gitti bile.
Biz sizin yaninizda yasli kaldik sanirim çokk kücükler var aramizda yasli ve kisayiz artikEvet 25kaç yaşında düşündün mesela
Tabi söyleyeyim ama özelden söyleyeyim dışardan görüp uygun olmayan biri yaparsa sakıncalı olabilir belki bilmiyorum
Bugün benim de aklımda patlıcan salatası var, bayılırım.Ben çocuklara ve eşime borek açıcam kendimede patlıcan kozleyip sarımsaklı yaparim artık
Bizim yarın belli, biraz da o yüzden bugün zor geldi banaİnşallah canım cümlemizin oruçlarını Rabbim kabul etsinBugünün yemeğini ayarladık çok şükür ama şimdiden yarını düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?