Şimdiden göbek konusunu çözdüysen süper canım, eylüle kadar çok güzel verirsin.Evet gerçekten bazen öyle bi his geliyo sonra vazgeciyosun Eylül de düğün var diyorum böyle fit gideyim düğüne bütün akrabalarım olacak ama bazen o hevesim sönüyo ne bileyim değişik şeyler yaşatıyor diyet insanaama en mutlu olduğum suan nerdeyse hiç göbeğim kalmadı
Zaten hep o bölgeden gitmiş bacaktan hiç verememiştim hep göbek kol :)Şimdiden göbek konusunu çözdüysen süper canım, eylüle kadar çok güzel verirsin.
Ahahahhaha koca yaşlı şişko dünya sarkısını sana armağan ediyorumBiz sizin yaninizda yasli kaldik sanirim çokk kücükler var aramizda yasli ve kisayiz artiksen debana ozelden gene belki benim yaptıklarından dır
Afiyet olsuntekrar merhaba herkese
sabah kahvaltımı 10.30 da bitirmiştim. şimdi de bir avuç beyaz leblebi yedim
ödem suyu devam tabiki
akşam ekşili nohutlu kabak yemeği ve yanında bir kase yoğurt yemeyi planlıyorum
Kaptanım dizim de ağrı var aslında daha çok arka bağlar o yüzden pilates yapıyorumMerhaba canım nasilsin
Islerini yapmissin ne guzel
Bacaginda agri vardi gecti mi dikkat et spor yaparken zorlama
Burdada gunes var ama yağmur yagar aksama dogru
Afiyet olsunnasil oluyoki eksili nohutlu
Bugun cenemiz düştüGeçmiş bitdi . Biran bitmeyecek sandım
Onlar hep oyleydi bir ara surekli izliyordum :)))Herkes köşesine çekildi galiba, bende zuhal topal yemek programına takıldım , kaynanalardan not çıkmıyor
Bayılırım közlenmiş olan di mi kuzum...sarımsak unutma bak....Bugün benim de aklımda patlıcan salatası var, bayılırım.
Dünkü faciaydi ilk kez bir puanı gördüm programda...Herkes köşesine çekildi galiba, bende zuhal topal yemek programına takıldım , kaynanalardan not çıkmıyor
Kalkıyorum evde bir tur atıyorum geri yatiyorum:))Norinizzzz milletttt
yemek yemek yemek bitti şimdi oturdum sen nörüyonnnNorinizzzz milletttt
Bende bicirikle ugrasiyorumKalkıyorum evde bir tur atıyorum geri yatiyorum:))
Gorumcemle kaynanam iftara geliyor masayı hazırladım yemeklerim hazır erişte Makarna yapicam yanına onları bekliyorumyemek yemek yemek bitti şimdi oturdum sen nörüyonnn
Aloooo 155 bir ihbarda buluncaktim gulumsenin misafirleri geliyomusGorumcemle kaynanam iftara geliyor masayı hazırladım yemeklerim hazır erişte Makarna yapicam yanına onları bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?