Saç besleyici kına hazırladım kendime. Baş ağrıma da iyi gelir belki diye saç dökülmesini önlüyormus ...regl zamanini degerlendireyim dedim kuzum...Norinizzzz milletttt
maşallah canım radarların acık iyi görmüşsünDoğum günü kutlu olsun canım kızının. Geçen gün de yemistin diye hatırladım da o yüzden dedim. Evde hiç sebzem yok, o yüzden sıkıntı çekiyorum.
Yemek hazirliyozz canim,bekliyoruz iftarı iyi neguzel iste demekki eksiler geliyormuş dikkat edersen olurTelefonumun ekranı bozuldu giremedim hiç napıonuz ne edionuz 2 saat önce tartıda 77.8 i görünce çoştum ben çok mutluyum
Iftari bekliyorim cok acim :))Telefonumun ekranı bozuldu giremedim hiç napıonuz ne edionuz 2 saat önce tartıda 77.8 i görünce çoştum ben çok mutluyum
E senin de 25 değil mi cnm26 değil mi senin sanki oyle okudum :)
Gorursun insallah canimSlm canlar ben işlerimi bitirdim çok şükür 1 tepsi patatesli börek açtım yeni oturdumZipzip- Canim dün fazla gelmiştim bugün 72.8 olmuşum tekrar oda 12 gibi tartılmıştım inşallah bu hafta 71 görürüm
Afiyet olsun canım menun de sporunda guzel5 mayıs
Sabah
Yarım yumurta
4 zeytin
Biraz lor peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Akşam
Az sulu köfte
8 kş türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
2 saat yürüyüş (kızımı arabaya koydum yürüdüm)
su an eliptiğe başladım 40 dk yapı cam
Su baya içtim ölçmedin
Birazdan form çayı içerim
Hic bilmiyorum ki canim bir yerede gitmiyoruz evdenKizlar anneler gününe ne hediye aliyosunuz az kopya verin bakem
E Elif_Eylul ortim senin cocuklar bugüne kadar neler aldi kopya versimdi bide anneler de iki tane birine guzel birine cirkin hediye olmaz dengelemek lazim maddi durum da harika degil uygun bisey iyi olurdu
Evet biz de erteledik aslinda su an almayalim hem pek cikmiyoruz hem kargo da sıkıntılı diye.. ama bayrama yasak kalkip gidersek hadi kendi annem neyse de kv ye ayip olur elimiz bos ondan simdiden dusunuyorum bakalimAfiyet olsun canım menun de sporunda guzel
Hic bilmiyorum ki canim bir yerede gitmiyoruz evden
O zamana kadar kargo gelir aslında bakmak lazim indirime giren urunler vardirEvet biz de erteledik aslinda su an almayalim hem pek cikmiyoruz hem kargo da sıkıntılı diye.. ama bayrama yasak kalkip gidersek hadi kendi annem neyse de kv ye ayip olur elimiz bos ondan simdiden dusunuyorum bakalim
Yok virüsten dolayi dedim kaptanim kargoyu. Bulasir diye sey yapmayin diyolarya olmazsa bi bakim ben yine.O zamana kadar kargo gelir aslında bakmak lazim indirime giren urunler vardir
Kargodan birsey olmaz gibi herkes söylemeye devam ediyorYok virüsten dolayi dedim kaptanim kargoyu. Bulasir diye sey yapmayin diyolarya olmazsa bi bakim ben yine.
Bana cicek aliyolar genelde,benim kiz gecen sene ceket almisti pantalon falan bende anneme cicek yollucam canli cicek sepetindenKizlar anneler gününe ne hediye aliyosunuz az kopya verin bakem
E Elif_Eylul ortim senin cocuklar bugüne kadar neler aldi kopya versimdi bide anneler de iki tane birine guzel birine cirkin hediye olmaz dengelemek lazim maddi durum da harika degil uygun bisey iyi olurdu
Ediyordum canımda işte adet gelicek derken şiştim ramazanda girdi eksileri zor gördümYemek hazirliyozz canim,bekliyoruz iftarı iyi neguzel iste demekki eksiler geliyormuş dikkat edersen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?