Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğum günü kutlu olsun canım kızının. Geçen gün de yemistin diye hatırladım da o yüzden dedim. Evde hiç sebzem yok, o yüzden sıkıntı çekiyorum.
maşallah canım radarların acık iyi görmüşsün
O kaçamak cumadan sonra bir kere kaçamak hakkımız var ya haaa işte oydu
Bu da özel bir durum oldu ama daha yok tabiki inşallah cumaya 75 li rakamları görücem

Telefonumun ekranı bozuldu giremedim hiç napıonuz ne edionuz 2 saat önce tartıda 77.8 i görünce çoştum ben çok mutluyum
Yemek hazirliyozz canim,bekliyoruz iftarı iyi neguzel iste demekki eksiler geliyormuş dikkat edersen olur

5 mayıs
Sabah
Yarım yumurta
4 zeytin
Biraz lor peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Akşam
Az sulu köfte
8 kş türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek

2 saat yürüyüş (kızımı arabaya koydum yürüdüm)
su an eliptiğe başladım 40 dk yapı cam
Su baya içtim ölçmedin
Birazdan form çayı içerim

Afiyet olsun canım menun de sporunda guzel
Hic bilmiyorum ki canim bir yerede gitmiyoruz evden

Afiyet olsun canım menun de sporunda guzel

Hic bilmiyorum ki canim bir yerede gitmiyoruz evden
Evet biz de erteledik aslinda su an almayalim hem pek cikmiyoruz hem kargo da sıkıntılı diye.. ama bayrama yasak kalkip gidersek hadi kendi annem neyse de kv ye ayip olur elimiz bos ondan simdiden dusunuyorum bakalim

Evet biz de erteledik aslinda su an almayalim hem pek cikmiyoruz hem kargo da sıkıntılı diye.. ama bayrama yasak kalkip gidersek hadi kendi annem neyse de kv ye ayip olur elimiz bos ondan simdiden dusunuyorum bakalim
O zamana kadar kargo gelir aslında bakmak lazim indirime giren urunler vardir

Bana cicek aliyolar genelde,benim kiz gecen sene ceket almisti pantalon falan bende anneme cicek yollucam canli cicek sepetinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…