Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bana cicek aliyolar genelde,benim kiz gecen sene ceket almisti pantalon falan bende anneme cicek yollucam canli cicek sepetinden
Hmm ben iki anneye de cicek göndersem buna para mi verdin derler bizimkiler degisiklige acik degil ise yaricak bisey olsun istiyolar ben bi dusuneyim
İftarda tatli yedin mi

Hmm ben iki anneye de cicek göndersem buna para mi verdin derler bizimkiler degisiklige acik degil ise yaricak bisey olsun istiyolar ben bi dusuneyim
İftarda tatli yedin mi
Ben hiç bişey almıyorum onlar bana alıyor.annem dün akşam evin bütün tül perdesini annem alıyor kayın validemde halı alacakmış bu sene karliyim

İftarda tatli yedin mi
Sus duymasinlar yedim azbisey dondurma ama simdi 2gun detox yapcam kaptana deme tamammi

Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel

Kahvaltida kucuk bir dilim yiyebilirsin aksama kadar eritirsin canim
Sevgili kaptanım tam üstüne bastın bir maruzatım vardı daperşembe bebelerimin doğumgününü kutlucaz frambuazlı pasta yaptırıyorum nedenn çünkü çok severim
Cuma sabah az bir yesem olur mu acep
İzin var mıdır? Özel sipariş o yüzden yoksa yaş pasta çok seven biri diilim
Kiiiiii bn en son 11 şubatta şeker yidim herkeşlerden çok hakkım var diye düşünüyorum

Çok güzel cnm
Anneciğim benden 1 saat kdr uzakta kardeşimle bir çiçek yollayacağız
Kayınvalideme de bir şey almıcam açıkcası çarşı açıkmış ama bn gitmek istemiyorum
Çocuklara bir kart hazırlatıcam etkinlik yapcaz karşıda çiçekçi gider alırım çiçek kv çağırırım verirler diye düşünmekteyim şu an

Dogum gunleri kutlu olsun canım tabiki yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…