Haklıymışsın kaptanım çook mutlu oldum 10 seneyi geçti bu rakamı görmeyeliIftari bekliyorim cok acim :))
Dun demistim sana 77 yi goreceksin diye
Hmm ben iki anneye de cicek göndersem buna para mi verdin derler bizimkiler degisiklige acik degil ise yaricak bisey olsun istiyolarBana cicek aliyolar genelde,benim kiz gecen sene ceket almisti pantalon falan bende anneme cicek yollucam canli cicek sepetinden
Ben hiç bişey almıyorum onlar bana alıyor.annem dün akşam evin bütün tül perdesini annem alıyor kayın validemde halı alacakmış bu sene karliyimHmm ben iki anneye de cicek göndersem buna para mi verdin derler bizimkiler degisiklige acik degil ise yaricak bisey olsun istiyolarben bi dusuneyim
İftarda tatli yedin mi
Sus duymasinlar yedim azbisey dondurma ama simdi 2gun detox yapcam kaptana deme tamammiHmm ben iki anneye de cicek göndersem buna para mi verdin derler bizimkiler degisiklige acik degil ise yaricak bisey olsun istiyolarben bi dusuneyim
İftarda tatli yedin mi
Ohhh maşallah neguzel isteBen hiç bişey almıyorum onlar bana alıyor.annem dün akşam evin bütün tül perdesini annem alıyor kayın validemde halı alacakmış bu sene karliyim
Ben ispiklerimmmmkiiiiSus duymasinlar yedim azbisey dondurma ama simdi 2gun detox yapcam kaptana deme tamammi
Kahvaltida kucuk bir dilim yiyebilirsin aksama kadar eritirsin canimKızlar kayınvalidem şimdi de haşhaşlı çörek yapmış getirdi şu an fırındaAllahım niye beni sınıyorsun yarebbimmmm
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel5 mayıs
09.30
1 mantarlı omlet
2 ceviz
2 sünme peynir
13.30
1 tabağa yakın ciğer sote
Salata
2 hurma
18.10
Pancar nane salatalık ıspanak kefir ile Smoothie
4 yeşil erik
Spor 40 dk pilates 15 dk iç bacak 12 dk karın
Su 3 lt şu an ama içerim daha
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Sevgili kaptanım tam üstüne bastın bir maruzatım vardı daKahvaltida kucuk bir dilim yiyebilirsin aksama kadar eritirsin canim
Çok güzel cnm5 mayıs
Sabah
Yarım yumurta
4 zeytin
Biraz lor peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Akşam
Az sulu köfte
8 kş türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
2 saat yürüyüş (kızımı arabaya koydum yürüdüm)
su an eliptiğe başladım 40 dk yapı cam
Su baya içtim ölçmedin
Birazdan form çayı içerim
Anneciğim benden 1 saat kdr uzakta kardeşimle bir çiçek yollayacağızKizlar anneler gününe ne hediye aliyosunuz az kopya verin bakem
E Elif_Eylul ortim senin cocuklar bugüne kadar neler aldi kopya versimdi bide anneler de iki tane birine guzel birine cirkin hediye olmaz dengelemek lazim maddi durum da harika degil uygun bisey iyi olurdu
Dogum gunleri kutlu olsun canım tabiki yiyebilirsinSevgili kaptanım tam üstüne bastın bir maruzatım vardı daperşembe bebelerimin doğumgününü kutlucaz frambuazlı pasta yaptırıyorum nedenn çünkü çok severim
Cuma sabah az bir yesem olur mu acep
İzin var mıdır? Özel sipariş o yüzden yoksa yaş pasta çok seven biri diilim
Kiiiiii bn en son 11 şubatta şeker yidim herkeşlerden çok hakkım var diye düşünüyorum
Merhaba hosgeldin canimMerhabalar
Doğru çok zaman geçtiMerhaba hosgeldin canim
Takima ilk katildigim zaman varmissiniz burda ama hatirlayamadim o kadar zaman gecmis ki :)
Hoşgeldin tekrardan ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misinBen takıma yeni geldim birlikte çok keyifle kilo vereceğimize inanıyorum
Hemen bakıyorum şimdiHoşgeldin tekrardan ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?