Amin canim insallahSimdi bildirimler gelmeye baslar dedigin gibialmıştır umarim allah yüzünü guldursun inşallah
Afiyet olsun canım inşallah Cuma’ya eksi gelsin6 mayıs
09.40
2 karabuğday patlağının üstüne labne üstüne birer dilim hindi füme
1 haşlanmış yumurta
13. 30
2 kaşık az pirinçli kıymalı ıspanak
2 kaşık bezelye
2 kaşık ciğer sote
1 kase yoğurt
2 yeşil erik
2 çilek
18.20
4 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
SU 3 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
14 dk hitt antrenman
12 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Sağol canım, sayfam da biri can sıktı da. Öyle bir banlandıkGeçmiş olsun nego hatun niye banlandın de hele
Aynen bak onun sayesinde dondurmayı bıraktım eski ortimSevindim senin adina canim.bazi ortiler hemen gidiyor kalici bir ortin oldu :)
Iyi geceler canim ❤Kızlar ben yatayım bariGulumse24 yi merak ediyorum çok inşallah iyidir hepimize Allah rahatlık versin
Yazık ama geç saatlerde ekmek yemek hiç iyidegilki erken olsa tamamda bilemedim şimdiCanim arkadaşımiz yeni katildi ve yuksek kiloda diyetisyenler 6-8 dilim ekmek veriyorlar
ayy kurban olduğum ben pek ilgilenemedim ki seninle yinede çok tsk ederimAynen bak onun sayesinde dondurmayı bıraktım eski ortimsonngulen sayesinde su içiyorum Elhan @Meyyal Hayyal in de bana çok faydası olmuştu. Ortilik çok önemli bir kurum
bende ilk menümde birer tatlı kaşığı bal ve pekmez yedim abbbovv çok kızdılar vallahi sen yine iyisin bi ben kızdımnefsime hakim olmakta zorlanıyorum. Sizin listenizi görünce bir utanma geldi zaten.
ara ara bak nerde çıkacakGülümse yok aksamdan beri
Iftara gitti galiba:)))
155 i mi arasak
Sahur:
3dilim ekmek
10 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık
1 yumurta
İftar:
3 dilim ekmek
1 karnıyarık
Salata, cacık
ARA öğün: 5 bebe bisküvisi
Iftar menüm
Su 1.5 litre
Spor
600 ip atlama
100 mekik
6 mayıs
09.40
2 karabuğday patlağının üstüne labne üstüne birer dilim hindi füme
1 haşlanmış yumurta
13. 30
2 kaşık az pirinçli kıymalı ıspanak
2 kaşık bezelye
2 kaşık ciğer sote
1 kase yoğurt
2 yeşil erik
2 çilek
18.20
4 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
SU 3 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
14 dk hitt antrenman
12 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Benim teyzelerim dayim kuzenim şeker hastasi bir teyzemide şeker hastalığından geçen sene kaybettikŞeker hastaligi cok zor gercekten canim babam da var ama dikkat etmiyor
Tamam cnm yemiyecem bu acı ama olsun yinede doğru diyorsun tatlımSahurda yumurtanı ikiye çıkarıp ekmeği bir tane azaltabilirsin bence. Akşam da az yemek çok ekmek olmuş tam tersi olması gerekirdi. Karnıyarığı nasıl yaptın bilmiyorum ama patlıcana yağ sürüp fırında kızartınca da çok lezzetli oluyor. O şekilde üç tane bile karnıyarık yiyebilirdin. İlk gün olduğu için bebe bisküvisini görmüyorum
Afiyet olsun güzel canım ama yarın turşu yeme lütfen
Güzel canım afiyet olsun.
6 mayıs
Sabah:haşlanmış yumurta turp salatalık domates 5 zeytin biraz mozzarella peynir sütlü kahve
Ogle:3 hurma 2 ceviz sütlü kahve
Aksam :saat 9 da mercimek çorbası iki tabak içtim yeşil salata
Su:2 litreyi geçti biraz
Spor:Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?