Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler
Yeni gelenler varmış hoşgelmişler

Zipzip- şu cuma kilomu göreyimde öyle yazayım menü olurmu?

Bu şekil yemeyle noluyo bi görim.

Ekmek yorumu yapmışsınız okudum yüksek kilolu birinin menüsünü daha dikkatli yorumlamak lazım.
Ben bundan çok sıkıntı çektim çünkü çok iyi biliyorum yorumların nasıl etkilediğini nasıl yemekten kestiğimizi sağlıksız kilolar verdiğimizi.

Tamamdır.. Patlıcanı fırında yağlayarak kızartıyorum. Safram olmadığı için kızartma dokunuyor zaten.

Haklısın canım. Bazı arkadaşlar diyetisyen listesini sevmese de diyete başlarken diyetisyen desteğinin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Ben ahmet apayla kendi kendime diyet yapmaya başladım öncesinde hep diyetisyene gittim gayette 6 dilim ekmek yenerek zayıflanabiliyor ama denge kurabilmek önemli.

Tamamdır.. Patlıcanı fırında yağlayarak kızartıyorum. Safram olmadığı için kızartma dokunuyor zaten.

Takımın kilo konusunda genel ortalaması 70lerde diyebiliriz ve çoğumuz da diyete başlayalı epeyi oldu bu yüzden menülerimiz sana az gelebilir. Sen bizim gibi beslenmeye çalışma. Ben kilo fazlayken az yemeye karşıyım çünkü zayıfladıkça yediklerini azaltman gerekiyor ve de vücuda ihtiyaçlarını vermeyince kıtlık psikolojisine giriyor. Zamanla sende kendi düzenini bulacaksın.

Tamam, teşekkür ederim

Tamam canim olur tabi ki yarin kilo bildirimini yap bakalim
Günaydın kızlar
Gunaydin canim ❤
Herkese günaydınnn
Gunaydin canim ❤

Eki Görüntüle 2631321

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 672. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 9. Takıma tebrikler!
Liste birincisi Gulumse24
(6. Takım) kocaman tebrikler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…