Tamamdır.. Patlıcanı fırında yağlayarak kızartıyorum. Safram olmadığı için kızartma dokunuyor zaten.Sahurda yumurtanı ikiye çıkarıp ekmeği bir tane azaltabilirsin bence. Akşam da az yemek çok ekmek olmuş tam tersi olması gerekirdi. Karnıyarığı nasıl yaptın bilmiyorum ama patlıcana yağ sürüp fırında kızartınca da çok lezzetli oluyor. O şekilde üç tane bile karnıyarık yiyebilirdin. İlk gün olduğu için bebe bisküvisini görmüyorum
Afiyet olsun güzel canım ama yarın turşu yeme lütfen
Güzel canım afiyet olsun.
İyi geceler
Yeni gelenler varmış hoşgelmişler
Zipzip- şu cuma kilomu göreyimde öyle yazayım menü olurmu?
Bu şekil yemeyle noluyo bi görim.
Ekmek yorumu yapmışsınız okudum yüksek kilolu birinin menüsünü daha dikkatli yorumlamak lazım.
Ben bundan çok sıkıntı çektim çünkü çok iyi biliyorum yorumların nasıl etkilediğini nasıl yemekten kestiğimizi sağlıksız kilolar verdiğimizi.
Tamamdır.. Patlıcanı fırında yağlayarak kızartıyorum. Safram olmadığı için kızartma dokunuyor zaten.
Tamam, teşekkür ederimTakımın kilo konusunda genel ortalaması 70lerde diyebiliriz ve çoğumuz da diyete başlayalı epeyi oldu bu yüzden menülerimiz sana az gelebilir. Sen bizim gibi beslenmeye çalışma. Ben kilo fazlayken az yemeye karşıyım çünkü zayıfladıkça yediklerini azaltman gerekiyor ve de vücuda ihtiyaçlarını vermeyince kıtlık psikolojisine giriyor. Zamanla sende kendi düzenini bulacaksın.
Menü güzel cnm6 Mayıs Çarşamba
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar
etli bezelye yemeği (tam bi tabak yemedim)
Söğüş salata
Cacık
40dk tempolu yürüyüş
Olur mu meyyalim senle de iyiydik biz. Aklımda kaldın, hiç unutmadım seniayy kurban olduğum ben pek ilgilenemedim ki seninle yinede çok tsk ederim
Olur mu meyyalim senle de iyiydik biz. Aklımda kaldın, hiç unutmadım seni....
Takımın hepimize çok faydası oldu.Aynen bak onun sayesinde dondurmayı bıraktım eski ortim @snglmlk sayesinde su içiyorumElhan @Meyyal Hayyal in de bana çok faydası olmuştu. Ortilik çok önemli bir kurum
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın canımmnHerkese günaydınnn
Tamam canim olur tabi ki yarin kilo bildirimini yap bakalimİyi geceler
Yeni gelenler varmış hoşgelmişler
Zipzip- şu cuma kilomu göreyimde öyle yazayım menü olurmu?
Bu şekil yemeyle noluyo bi görim.
Ekmek yorumu yapmışsınız okudum yüksek kilolu birinin menüsünü daha dikkatli yorumlamak lazım.
Ben bundan çok sıkıntı çektim çünkü çok iyi biliyorum yorumların nasıl etkilediğini nasıl yemekten kestiğimizi sağlıksız kilolar verdiğimizi.
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Gunaydin canim ❤Herkese günaydınnn
Gunaydin canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?