Sen yememişsin koklamışsın bacımMenumu yazayim bari
2saatte bir bardak yesilcayli süt süt süt süt
Simdi türk kahvesi,1maden suyu
2litre su
(Az ve öz menü ilk defa)
Ahhhh sorma bacimmm sormaaaSen yememişsin koklamışsın bacım
Hoşgeldin aramızaMerhaba ekibinize yeni katıldım. Daha önce 2017 yılında burada bir denemem oldu ve siteye alışamadım için erken ayrıldım ve yine buradayım. Tecrübeli arkadaşlarımdan gerek kilo verme serüvenimiz için gerek program uygulaması için desteklerini bekliyorum.
Adım. Nuruze
Yaşım. 40
Boyum. 163
Kilom. 95
Hedef kilom 70
Evliyim
Mali Müşavirim
2 çocuk annesiyim
Merhaba ekibinize yeni katıldım. Tecrübeli arkadaşlarım yardımlarını esirgemezse çok sevinirim.
Adım nuruze
Yaşım. 40
Boyum. 163
Kilom. 95
Hedef kilom. 70
Evliyim.
Mali Müşavirim
2 çocuk annesiyim.
Daha önce 2017 de katılmış 2 gün sonra sitenin karışıklığı nedeniyle devam edememiştim.
Hipotirodit ve hashimato hastasıyım
Kilolarım doğumda aldığım veremediğim kilolar.
Gerek psikolojim gerekse iç sağlığım açısından kilo vermeyi çok çok istiyorum.
Saygılar sevgiler
HoşbuldukHoşgeldin aramıza
Hoşbulduk inşallah hepimiz ulaşırızSahursuz oruç tutmanıza göre gayet az yemişsiniz bravo
Hoşgeldiniz
Umarım en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız
HoşbuldukHoşgeldin
HoşbuldukAramıza hoşgeldiniz
bugün başım çok ağrıyordu bende diyorum sofrada bişey eksikKilon kaçtı hatırlayamadım. 80 üstüysen başlangıç için yediklerin az bence. Birde menülerine yoğurt eklemeni tavsiye ederim
Cok fazla reklam cikmiyor benim ekranda ya da aliskanlil günümün cogu burda geciyorHerkese ayrı ayrı Hoşbulduk diyeyim o zaman. Herkese başarılar diliyorum. Ama hala aynı fikirdeyim. Site çok karışık. Mesajlara cevap yazıyorum. Küt bir reklam çıkıyor yazı uçmuş gitmiş. Siz nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına
Çok teşekkür ederim. Size gerçekten ihtiyacım olacak.Hosgeldin aramıza ben elif 30 yasindayim bekarim ankarada yaşıyorum
Hedefine birlikte ulaşagiz insallah
Gunluk menu paylasimi yapiyozu
Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz
Aklina takilan birseyler olursa her zaman sorabilirisn
Elimden geldigince yardimci olurumÇok teşekkür ederim. Size gerçekten ihtiyacım olacak.
Alışkanlık olabilir. Sıradanlaşmıştır artık sizin için. Ben de alışırım zamanla eli mahkumCok fazla reklam cikmiyor benim ekranda ya da aliskanlil günümün cogu burda geciyor
Menü paylaşımlarını yiyip içtikten sonra akşam mı yapıyoruz yoksa sabah yemeden önce mi?Çok teşekkür ederim. Size gerçekten ihtiyacım olacak.
Genelde aksam.paylasiyoruz menüleri ,yedikten sonra paylasmak daha iyi olur bazen planlanan yemekler gerceklesmeyebilirMenü paylaşımlarını yiyip içtikten sonra akşam mı yapıyoruz yoksa sabah yemeden önce mi?
Yeşil çaylı süt mü? Nasıl yani?Menumu yazayim bari
2saatte bir bardak yesilcayli süt süt süt süt
Simdi türk kahvesi,1maden suyu
2litre su
(Az ve öz menü ilk defa)
Tamamdır. Ben de yazayım o zaman. Yorumlarınızı bekliyorum amaGenelde aksam.paylasiyoruz menüleri ,yedikten sonra paylasmak daha iyi olur bazen planlanan yemekler gerceklesmeyebilir
Tamam canim sen paylas menünüTamamdır. Ben de yazayım o zaman. Yorumlarınızı bekliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?