Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim gittiğim diyetisyende günlük 5 dilim tb ekmeği ve sabah öğle için 6şar kaşık pilav makarna türü şeyler yazmıştı ve hakikaten acayip zayıflamıştım

Günaydııııın biraz geç oldu

Hem geçmişi okudum hemde kahvaltıma devam ettim. Bol güneşli enerjik ve iştahsız
Bir gün diliyorum hepinize

Nuruzecim hoş geldin bu hafta 3 kişi olduk takıma yeni katılan bende yeniyim, çok önceleri yine takımda yarışmıştım ama ipi göğüsleyememiştim maalesef. Belki o gün bugündür. Sağlıkla hedefine kavuşursun umarım

Hiç sorma cnm 20 ay emzirdim uyumadım işe gittim o kdr o dönemleri özlemiyorum ki bugün 7 aylık yeğenime 1 saat baktım akıllı olmasına rağmen bana o kdr zor geldi ki

Selensucum al benden de o kadar, bende hiç bebekliğini özlemem oğlumun. Uykusuz geceler unutulacak gibi değildi. Belki yoğun çalışma hayatıyla birleşince çok zorlamıştı beni

Sahur:
3dilim ekmek
10 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık
1 yumurta

İftar:
3 dilim ekmek
1 karnıyarık
Salata, cacık

ARA öğün: 5 bebe bisküvisi

Nuruzecim , menüne epey güzel yorum gelmiş. Öncelikle moral motivasyonun yüksek olsun. İnsan isteyince neler başarmaz. Benim naçizane tavsiyem, yasaklara bulaşma. Mesela ekmeği öğün başına bir diline düşür. Bunun yerine, protein koy. Mesela biz bir yumurta yerken sen iki haşlanmış yiyebilirsin. Izgara köfte tavuk balık menülerin bir parça daha geniş olabilir. Yoğurt en iyi arkadaşın olsun, bisküvi falan çıkar onları hayatından yavaş yavaş
Hadi bakalım kolay gelsin

Iftar menüm

Su 1.5 litre

Spor
600 ip atlama
100 mekik

Meyyalim yarın listedeyim bugün tartıldım

Spor su gayet iyi hadi ortak yıkalım buraları yansın kavrulsun

6 Mayıs Çarşamba

Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt

İftar
etli bezelye yemeği (tam bi tabak yemedim)
Söğüş salata
Cacık

40dk tempolu yürüyüş

Valla tebrik ederim hem oruç hemde gayet iddialı menü hela

@Gulumse25 Bireysel siralamada 1.olmussun tebrik ederim
@madamhd Bireysel siralamada 2.olmussun tebrik ederim

Gülümse. Madam tebrik ediyorum ikinizi de süpperrr

Gunaydin canim ❤
Yarin listedesin demek ki

Eveet dünkü menü ve aktiviteler geliyoooor
Duymayan kalmasın

Sabah 08.00
Önce 8 dakika karın videomu sonra
4 dakika basen bacak videomu yaptım
55 dakika eliptikte 20 km bitirdim 525 kcal yaktım
Bu arada 1 lt su bitti

10.30 kahvaltı
1 haşlak yumurta
Bir parça b peynir
3 zeytin
1 ceviz
Yeşillik söğüş

14.30
1 greyfurt

17.00
30 dakika basen bacak egzersiz programı

20.00
2 ızgara köfte
4 yemek kaşığı ekşili nohutlu kabak yemeği
Yeşil salata

21.30
1 fincan sade filtre kahve
Gün içinde toplam 2 lt yi geçmiş su

Afiyet olsun menun ve sporun cok guzel ama ogunler arasi cok olmuş acikmadin mi ara ogun mu eklesen ya da meyvenin yanına yogurt da olabilir

Afiyet olsun menun ve sporun cok guzel ama ogunler arasi cok olmuş acikmadin mi ara ogun mu eklesen ya da meyvenin yanına yogurt da olabilir
Sabah geç kahvaltı ve de gayet doyurucuydu bol su içince de istemedim biraz karatay gibi oldu, aç bırakmaya karşıyım bende
Mesela bugünkü kahvaltım bile tam bitmedi dünkünün aynısı. Böyle olunca bütün gün tok tutuyor

Yumurta aşkınaaaa

2-3 gun oldu galiba 2.5 kilo tebrik ederim
Çok teşekkür ederim geçen cuma tartılmıştım 66.900 düm bugünde böyle
Bunlar korona kilolarıydı çabuk gitti
Hep böyle olmaz tabi
Amaaaa fena yapıcam buraları

İncelmede paylaşsak kaptanım yaa , her zaman kilo doğru değil görünüm öncelikli olan dimi

Eklentiler

• BE8EC59D-F162-480E-93D7-54456BB2A804.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…