- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tebrik ediyorum bende kızlar@Gulumse25 Bireysel siralamada 1.olmussun tebrik ederim
@madamhd Bireysel siralamada 2.olmussun tebrik ederim
Gunaydin canim ❤günaydın herkese
Nerde bu kiz halaaaas
Benim gittiğim diyetisyende günlük 5 dilim tb ekmeği ve sabah öğle için 6şar kaşık pilav makarna türü şeyler yazmıştı ve hakikaten acayip zayıflamıştımHaklısın canım. Bazı arkadaşlar diyetisyen listesini sevmese de diyete başlarken diyetisyen desteğinin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Ben ahmet apayla kendi kendime diyet yapmaya başladım öncesinde hep diyetisyene gittim gayette 6 dilim ekmek yenerek zayıflanabiliyor ama denge kurabilmek önemli.
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese
Merhaba ekibinize yeni katıldım. Daha önce 2017 yılında burada bir denemem oldu ve siteye alışamadım için erken ayrıldım ve yine buradayım. Tecrübeli arkadaşlarımdan gerek kilo verme serüvenimiz için gerek program uygulaması için desteklerini bekliyorum.
Adım. Nuruze
Yaşım. 40
Boyum. 163
Kilom. 95
Hedef kilom 70
Evliyim
Mali Müşavirim
2 çocuk annesiyim
Merhaba ekibinize yeni katıldım. Tecrübeli arkadaşlarım yardımlarını esirgemezse çok sevinirim.
Adım nuruze
Yaşım. 40
Boyum. 163
Kilom. 95
Hedef kilom. 70
Evliyim.
Mali Müşavirim
2 çocuk annesiyim.
Daha önce 2017 de katılmış 2 gün sonra sitenin karışıklığı nedeniyle devam edememiştim.
Hipotirodit ve hashimato hastasıyım
Kilolarım doğumda aldığım veremediğim kilolar.
Gerek psikolojim gerekse iç sağlığım açısından kilo vermeyi çok çok istiyorum.
Saygılar sevgiler
Hiç sorma cnm20 ay emzirdim uyumadım işe gittim o kdr o dönemleri özlemiyorum ki bugün 7 aylık yeğenime 1 saat baktım akıllı olmasına rağmen bana o kdr zor geldi ki
Sahur:
3dilim ekmek
10 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık
1 yumurta
İftar:
3 dilim ekmek
1 karnıyarık
Salata, cacık
ARA öğün: 5 bebe bisküvisi
Iftar menüm
Su 1.5 litre
Spor
600 ip atlama
100 mekik
6 Mayıs Çarşamba
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar
etli bezelye yemeği (tam bi tabak yemedim)
Söğüş salata
Cacık
40dk tempolu yürüyüş
@Gulumse25 Bireysel siralamada 1.olmussun tebrik ederim
@madamhd Bireysel siralamada 2.olmussun tebrik ederim
Gunaydin canim ❤Günaydııııınbiraz geç oldu
Hem geçmişi okudum hemde kahvaltıma devam ettim. Bol güneşli enerjik ve iştahsız
Bir gün diliyorum hepinize
Nuruzecim hoş geldinbu hafta 3 kişi olduk takıma yeni katılan bende yeniyim, çok önceleri yine takımda yarışmıştım ama ipi göğüsleyememiştim maalesef. Belki o gün bugündür. Sağlıkla hedefine kavuşursun umarım
Selensucum al benden de o kadar, bende hiç bebekliğini özlemem oğlumun. Uykusuz geceler unutulacak gibi değildi. Belki yoğun çalışma hayatıyla birleşince çok zorlamıştı beni
Nuruzecim , menüne epey güzel yorum gelmiş. Öncelikle moral motivasyonun yüksek olsun. İnsan isteyince neler başarmaz. Benim naçizane tavsiyem, yasaklara bulaşma. Mesela ekmeği öğün başına bir diline düşür. Bunun yerine, protein koy. Mesela biz bir yumurta yerken sen iki haşlanmış yiyebilirsin. Izgara köfte tavuk balık menülerin bir parça daha geniş olabilir. Yoğurt en iyi arkadaşın olsun, bisküvi falan çıkar onları hayatından yavaş yavaş
Hadi bakalım kolay gelsin
Meyyalim yarın listedeyim bugün tartıldım
Spor su gayet iyi hadi ortak yıkalım buraları yansın kavrulsun
Valla tebrik ederim hem oruç hemde gayet iddialı menü hela
Gülümse. Madam tebrik ediyorum ikinizi de süpperrr
Yess kaptanımGunaydin canim ❤
Yarin listedesin demek ki
Afiyet olsun menun ve sporun cok guzel ama ogunler arasi cok olmuş acikmadin mi ara ogun mu eklesen ya da meyvenin yanına yogurt da olabilirEveet dünkü menü ve aktiviteler geliyoooor
Duymayan kalmasın
Sabah 08.00
Önce 8 dakika karın videomu sonra
4 dakika basen bacak videomu yaptım
55 dakika eliptikte 20 km bitirdim 525 kcal yaktım
Bu arada 1 lt su bitti
10.30 kahvaltı
1 haşlak yumurta
Bir parça b peynir
3 zeytin
1 ceviz
Yeşillik söğüş
14.30
1 greyfurt
17.00
30 dakika basen bacak egzersiz programı
20.00
2 ızgara köfte
4 yemek kaşığı ekşili nohutlu kabak yemeği
Yeşil salata
21.30
1 fincan sade filtre kahve
Gün içinde toplam 2 lt yi geçmiş su
Yess kaptanım
Gunaydin ❤Günaydın herkese
Sabah geç kahvaltı ve de gayet doyurucuydu bol su içince de istemedim biraz karatay gibi oldu, aç bırakmaya karşıyım bendeAfiyet olsun menun ve sporun cok guzel ama ogunler arasi cok olmuş acikmadin mi ara ogun mu eklesen ya da meyvenin yanına yogurt da olabilir
Bende çok giyinik sayılmam yani bir taytım vardı okaa
Hatta yarin tartilirken kiyafetsiz tartil canim burda herkes oyle tartılıyor
2-3 gun oldu galiba 2.5 kilo tebrik ederimBende çok giyinik sayılmam yani bir taytım vardı okaa
Ama nasıl sözümü tuttum
Çok teşekkür ederim geçen cuma tartılmıştım 66.900 düm bugünde böyle2-3 gun oldu galiba 2.5 kilo tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?