Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler güzel kilo vermişsin yeni geldin sanırım daha önce hiç gormedim seni bende bu aralar pek giremiyorum belki ben farketmemisimdir

Tebrikler güzel kilo vermişsin yeni geldin sanırım daha önce hiç gormedim seni bende bu aralar pek giremiyorum belki ben farketmemisimdir

Alvillaa memnun oldum aynen 3. Günüm kaptan söz vermişti 64,50 olursam listeye alacaktı bende yaptım

Birkaç kişi hakkında fikrim var senide tanımak isterim
Bu arada meyyalle ortak olduk iyi gazlıyoruz birbirimizi
Ben banu, 46 yaşındayım 8 yaşında oğlum var istanbuldayım koronadan dolayı izindeyim
Hedefim 57

Olabilir normalde ölçü almiyorduk ama bu hafta yapabiliriz
Günaydın canim nasilsin ❤
Tünaydın kızçeler
Çocuklar için salonu süsledik
Börek yaptık
Duş alıcam inş
Sizler nasılsınız
Tunaydinn canim ❤
Elinize saglik tekrar dogum gunleri kutlu olsun

IK

Kaptanım ölçü konusunu organize edersiniz dimi
Bugun aksam herkesi etiketleyip soylerim yarin tarti ile ölçüleri aliriz
Günaydın canim allah allah noldukii girmemezlik yapmazdi
Biraz bekleyelim de ulasmaya calisalim canim
Bende bu listeyi bekliyordum ilk ikiye gireceğimizi tahmin etmiştim
En sevdigim listelerden
Ama ilk 10 da uye sayımız azalmis 2 kisi kalmis son 4-5 bireyselde siralamada 5-6 uyemiz oluyordu

Spor menü harika

Çok güzel bir sonuş harika
Çok sohbet edemedik seninle 3. Günüm biliyorsun.
Menülerin de gayet iyi tebrik ederim. Kilon neydi hedefe ne kadar var yazarmısın

Dün pek yiyesim yoktu yoksa her zaman bu kadar az olmuyor menülerim Geçen cuma 73,5ti ilk hedefim 70 sonra 65. 60a düşmeyi de çok isterim aslında ama motivemi o kadar koruyabileceğimi pek düşünmüyorum

Kizlar size bi soru. Evlenince kimlik bilgilerinde esin memleketimi yaziyo yoksa benimki yanlis mi olmus kabullenemiyorum da
Selam canım, eşinin kütüğüne geçiyorsun, nüfusa kayıtlı yer eşinin kütüğü , ama senin doğum yerin neresi ise o yazılması lazım

Bunu düşünmek için biraz geç kaldın sanki
Eşin bende daha kabullenmiş değilim
Selam canım, eşinin kütüğüne geçiyorsun, nüfusa kayıtlı yer eşinin kütüğü , ama senin doğum yerin neresi ise o yazılması lazım
Ben bir tek soyadimiz degisiyo saniyodum bu beni üzdü
Ne kadar sacma o benim kütugumu alsin ben niye onunkini aliyorum neden hep erkek egemen
Tak picagi gitsin sormuşlar mi bana memlektinden vazgeçmek istiyo musun diye ne sacma sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…