- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Çocuklarım 4 yaşına girdiler cnmKutlama tarzı biseymi var canım ? Ben iyiyim yeni uyandım yatakta oyalaniyorum
Vayy sen iyi çıktın abla tebrik ederim iyide vermişsin hade baş gaza uçalımGünaydııııınbiraz geç oldu
Hem geçmişi okudum hemde kahvaltıma devam ettim. Bol güneşli enerjik ve iştahsız
Bir gün diliyorum hepinize
Nuruzecim hoş geldinbu hafta 3 kişi olduk takıma yeni katılan bende yeniyim, çok önceleri yine takımda yarışmıştım ama ipi göğüsleyememiştim maalesef. Belki o gün bugündür. Sağlıkla hedefine kavuşursun umarım
Selensucum al benden de o kadar, bende hiç bebekliğini özlemem oğlumun. Uykusuz geceler unutulacak gibi değildi. Belki yoğun çalışma hayatıyla birleşince çok zorlamıştı beni
Nuruzecim , menüne epey güzel yorum gelmiş. Öncelikle moral motivasyonun yüksek olsun. İnsan isteyince neler başarmaz. Benim naçizane tavsiyem, yasaklara bulaşma. Mesela ekmeği öğün başına bir diline düşür. Bunun yerine, protein koy. Mesela biz bir yumurta yerken sen iki haşlanmış yiyebilirsin. Izgara köfte tavuk balık menülerin bir parça daha geniş olabilir. Yoğurt en iyi arkadaşın olsun, bisküvi falan çıkar onları hayatından yavaş yavaş
Hadi bakalım kolay gelsin
Meyyalim yarın listedeyim bugün tartıldım
Spor su gayet iyi hadi ortak yıkalım buraları yansın kavrulsun
Valla tebrik ederim hem oruç hemde gayet iddialı menü hela
Gülümse. Madam tebrik ediyorum ikinizi de süpperrr
Yarin wc ye çıkabilirsin insallah o zaman guzel bir eksi gelecektir
İnşallah iccez gene hapiYarin wc ye çıkabilirsin insallah o zaman guzel bir eksi gelecektir
Sahuru iyi yapmissin canim sutle nereye kadarİnşallah iccez gene hapi
Bide sahurumu guzel yedim
Aşkolsun şekerim şüphenmi vardı , diyorum sana buraları toz dumana katıcaz sende güzel sonuç vericen dimi göriyim seniVayy sen iyi çıktın abla tebrik ederim iyide vermişsin hade baş gaza uçalım
Bir günlüktü zaten bana okadar bem dayanamamSahuru iyi yapmissin canim sutle nereye kadar
valla 3 günde harika bir sonuç çıkardın harikasın tebrikler ❤Aşkolsun şekerim şüphenmi vardı , diyorum sana buraları toz dumana katıcaz sende güzel sonuç vericen dimi göriyim seni
Ne hapi ortimİnşallah iccez gene hapi
Bide sahurumu guzel yedim
WC hapı canim yoksa ne form çayları ne kayısı,ne incir herşeyi demedimNe hapi ortim
Anladim canim iyi geliyosa ic tabi ben de bi ara cok yasiyodum bu ara iyiyim bakalimWC hapı canim yoksa ne form çayları ne kayısı,ne incir herşeyi demedim
Maşalalh de dilini ısır canim cokkk kotu bisey yaaaa ortimAnladim canim iyi geliyosa ic tabi ben de bi ara cok yasiyodum bu ara iyiyim bakalim
Masallah masallah bilmezmiyim zor oluyo ya mide şişliğiMaşalalh de dilini ısır canim cokkk kotu bisey yaaaa ortim
Ramazanın ilk günü sahurda iftarda derken yedimyaaa 4gune geldik halaaaa yokk karnimda davul olustuMasallah masallah bilmezmiyim zor oluyo ya mide şişliği
4 gun de cokmus ortim ya iyi yapmissin ama sürekli oluyosa bi doktora gorün istersen hiv gittin mi belki bi nedeni vardirRamazanın ilk günü sahurda iftarda derken yedimyaaa 4gune geldik halaaaa yokk karnimda davul olustuhapi ictim 2kilo birden gitti
Stres yapiyorum ben bide bazen az yiyince normalmis wc olmaması bize fazla geliyo onlara 7gunden sonra kabızlık sayiliyomus4 gun de cokmus ortim ya iyi yapmissin ama sürekli oluyosa bi doktora gorün istersen hiv gittin mi belki bi nedeni vardir
WC hapı canim yoksa ne form çayları ne kayısı,ne incir herşeyi demedim
Anladim canim iyi geliyosa ic tabi ben de bi ara cok yasiyodum bu ara iyiyim bakalim
Doğum günleri kutlu olsun ailecek Mut lu huzurlu günleriniz olsunÇocuklarım 4 yaşına girdiler cnm
Evde kutlayacağız mecburen
Memnun oldumAlvillaa memnun oldum aynen 3. Günüm kaptan söz vermişti 64,50 olursam listeye alacaktı bende yaptım
Birkaç kişi hakkında fikrim var senide tanımak isterim
Bu arada meyyalle ortak oldukiyi gazlıyoruz birbirimizi
Ben banu, 46 yaşındayım 8 yaşında oğlum var istanbuldayım koronadan dolayı izindeyim
Hedefim 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?