Iyiyim canım cok şükür sem nasilsinOlabilir normalde ölçü almiyorduk ama bu hafta yapabiliriz
Günaydın canim nasilsin ❤
Tunaydinn canim ❤
Elinize saglik tekrar dogum gunleri kutlu olsun
Iyiyim bende canım ne zaman listelere dönüş yapiyorsunIyiyim canım cok şükür sem nasilsin
yaaaaa offf Gülümse iyimisin insani öldürcenmiSelammmm millettt iyiyim merak etmeyin
İyiyim geldim işte dayaaaaa offf Gülümse iyimisin insani öldürcenmi
Tamam canim sevindim hoşgeldin ozamanİyiyim geldim işte dasikinti yok canım
yaaaaa offf Gülümse iyimisin insani öldürcenmi
Tamam canim sevindim hoşgeldin ozaman
Ozledinizmi beniGelmiş bide gülir
Yoooo kim demis
Özlediğimizi söylememizi istiyoooDün hiç burda bişey konuşmadık gibimi yapalım ne istiyo
İyiyim geldim işte dasikinti yok canım
Yok bu sefer halledicem. Hep beraber inşallah. Aslında çok kolay çıkarabiliyorum hayatımdan zararlı besinleri ama en fazla 1 hafta sürüyor. Bağımlı gibi aramıyorum resmen.Günaydııııınbiraz geç oldu
Hem geçmişi okudum hemde kahvaltıma devam ettim. Bol güneşli enerjik ve iştahsız
Bir gün diliyorum hepinize
Nuruzecim hoş geldinbu hafta 3 kişi olduk takıma yeni katılan bende yeniyim, çok önceleri yine takımda yarışmıştım ama ipi göğüsleyememiştim maalesef. Belki o gün bugündür. Sağlıkla hedefine kavuşursun umarım
Selensucum al benden de o kadar, bende hiç bebekliğini özlemem oğlumun. Uykusuz geceler unutulacak gibi değildi. Belki yoğun çalışma hayatıyla birleşince çok zorlamıştı beni
Nuruzecim , menüne epey güzel yorum gelmiş. Öncelikle moral motivasyonun yüksek olsun. İnsan isteyince neler başarmaz. Benim naçizane tavsiyem, yasaklara bulaşma. Mesela ekmeği öğün başına bir diline düşür. Bunun yerine, protein koy. Mesela biz bir yumurta yerken sen iki haşlanmış yiyebilirsin. Izgara köfte tavuk balık menülerin bir parça daha geniş olabilir. Yoğurt en iyi arkadaşın olsun, bisküvi falan çıkar onları hayatından yavaş yavaş
Hadi bakalım kolay gelsin
Meyyalim yarın listedeyim bugün tartıldım
Spor su gayet iyi hadi ortak yıkalım buraları yansın kavrulsun
Valla tebrik ederim hem oruç hemde gayet iddialı menü hela
Gülümse. Madam tebrik ediyorum ikinizi de süpperrr
Meraktan çatladıkSelammmm millettt iyiyim merak etmeyin
Aynen cnmKızlar bakın ne buldum , diyet demek aç kalmak değil sağlıklı beslenmedirEki Görüntüle 2631445
Regl geldi regltest diyoruz gulumse testttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?