Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zeynolincim selam, yeni katıldım gruba çok tanışamadık. Dünkü yazışmalardan corona dan bir vefat vardı sanırım, başınız sağolsun.

İşyerinden miydi yaşlı mı genç mi tam anlayamadım . Bu korona perişan etti herkesi
Çalıştığım yerde 25 kişi bu virüsü kaptı. Şükür ki hepsi iyileşti ama yine de çok gergin bir durum tabi

Biz ortimle ikimiz hic özlemedik birazcik gulumse gelse keske demis olabiliriz ama o kadarcik

Aferin bu hareketlerin gozumden kacmiyo ustüme gül koklamiyosun
Senin üstüne gül koklarmiyim canim ortim

Ortini bugün oruc fena carpti uzaniyorum az mi yiyorum nedir iki gundur baya sarsiyo
Ramazan ayi yarilanmaya başlayınca bende fena oluyorum ortim,başagrisi cok oluyo elim ayagim hic tutmuyoo buda gecer buda geçer alismalisin dayanmalisin

Ramazan ayi yarilanmaya başlayınca bende fena oluyorum ortim,başagrisi cok oluyo elim ayagim hic tutmuyoo buda gecer buda geçer alismalisin dayanmalisin
Bi kizi takip ediyorum sinavda 105 net yapiyo 120 sorudan onu gördüm o mu tansiyonu mu oynatti oruc mu bilemedim bunlar nasil insan yarabbelalemin hic mi tuvalete gitmiyosun hic mi yemek yeme molasi vermiyosun be mübarek
Sesin de guzelms ortim

Senin gibi degil demekki abur cuburu alsin önüne yesin dondurmaları çitoslari kiz kafaya koymuş herkes senmi altina bez baglamistir belkim

Senin gibi degil demekki abur cuburu alsin önüne yesin dondurmaları çitoslari kiz kafaya koymuş herkes senmi altina bez baglamistir belkim
Sasircaksin ama gunlerdir abur cubur yemiyorum desem valla canim istemiyo nedense bu aralar. O kizn sayfasina girip girp istahimi kapatiyorum habire deneme yapiyo zalimin kizi
Bu aralar smoothie ye taktim iftardan sonra biraz acikir gibi olunca sekersiz yapiyorum bi hurmayla. Belki de o tok tutuyo bilmiyorum ama normal sartlarda tok da olsam yerdim insallah hep boyle istahsiz giderim yarabbim

Amin inşallah ohhhhh neguzel olmus iste sen hep gir gör takipte kal hep cok soru cozersin,hemde az yemek yersin,Smoothie bende severim kefiri severmisin bilmem hem bağırsak çalıştırır icine kivi yada cilek yada muz koya bilirsin ,sutlede yağ yakıcı var sut,hurma,fistik ezmesi,tarçın,kahve cok guzel oluyo

merhaba canım hoşgeldin
Yaslı biri kanser hastasıymış sonucu definden sonra cıkmış pozitif ...
Bugün test yapmaya devam etmişler 14 pozitif cıkmış

Öyle mi bunu denerim o zaman ortim evet kefiri severim cok sık tüketmesem de.
Sen napiyosun uykular haram oldu gencligm bak talan da oldu mu hala durum minnak hala uyku diyince yok diyo mu

merhaba canım hoşgeldin
Yaslı biri kanser hastasıymış sonucu definden sonra cıkmış pozitif ...
Bugün test yapmaya devam etmişler 14 pozitif cıkmış
Gecen ben de burda yazmistimya birinin kaynanasi öldı diye o da normalde testi negatifmis öldükten sonra test yapmslar pozitif sonra ortaya cikmis koronadan öldügü yani

Öyle mi bunu denerim o zaman ortim evet kefiri severim cok sık tüketmesem de.
Sen napiyosun uykular haram oldu gencligm bak talan da oldu mu hala durum minnak hala uyku diyince yok diyo mu
Sorma aksam kafayi yedi agliyo surekli dişleri patliyo ondan sanirim sinir ediyo beni hem kendini hemde beni uyutmuyo basim agriyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…