Kilo vemistirsin fenamiMeraktan çatladık
Yüzüme deme bariYoooo kim demis
Olsun canim hayırlısı olsun,ben seni siteye girmedigin için merak ettimRegl geldi regl
Anladım.canim merak etmeyin iyiyim burdayım bakOlsun canim hayırlısı olsun,ben seni siteye girmedigin için merak ettim
Sağol canımSlm millet
Bugün uyudum 1.30 da kalktım
Yemek yapmıycam çok yemek var dolapta
Pırasa taze fasulye pilav komşum sarma dolma getirmişti hepsi duruyor bir salata yaparım tamamdır
Gülümse hayırlısı olsun canım
Yine de hayırlı olsunRegl geldi regl
Zeynolincim selam, yeni katıldım gruba çok tanışamadık. Dünkü yazışmalardan corona dan bir vefat vardı sanırım, başınız sağolsun.Slm millet
Bugün uyudum 1.30 da kalktım
Yemek yapmıycam çok yemek var dolapta
Pırasa taze fasulye pilav komşum sarma dolma getirmişti hepsi duruyor bir salata yaparım tamamdır
Gülümse hayırlısı olsun canım
Biz ortimle ikimiz hic özlemedikOzledinizmi beni
Aferin bu hareketlerin gozumden kacmiyo ustüme gül koklamiyosunYoooo kim demis
Senin üstüne gül koklarmiyim canim ortimBiz ortimle ikimiz hic özlemedikbirazcik gulumse gelse keske demis olabiliriz ama o kadarcik
Aferin bu hareketlerin gozumden kacmiyo ustüme gül koklamiyosun
Ortini bugün oruc fena carpti uzaniyorumSenin üstüne gül koklarmiyim canim ortim
Ramazan ayi yarilanmaya başlayınca bende fena oluyorum ortim,başagrisi cok oluyo elim ayagim hic tutmuyoo buda gecer buda geçer alismalisin dayanmalisinOrtini bugün oruc fena carpti uzaniyorumaz mi yiyorum nedir iki gundur baya sarsiyo
Bi kizi takip ediyorum sinavda 105 net yapiyo 120 sorudan onu gördüm o mu tansiyonu mu oynatti oruc mu bilemedimRamazan ayi yarilanmaya başlayınca bende fena oluyorum ortim,başagrisi cok oluyo elim ayagim hic tutmuyoo buda gecer buda geçer alismalisin dayanmalisin
Senin gibi degil demekki abur cuburu alsin önüne yesin dondurmaları çitoslari kiz kafaya koymuş herkes senmi altina bez baglamistir belkimBi kizi takip ediyorum sinavda 105 net yapiyo 120 sorudan onu gördüm o mu tansiyonu mu oynatti oruc mu bilemedimbunlar nasil insan yarabbelalemin hic mi tuvalete gitmiyosun hic mi yemek yeme molasi vermiyosun be mübarek
Sesin de guzelms ortim
Sasircaksin ama gunlerdir abur cubur yemiyorum desemSenin gibi degil demekki abur cuburu alsin önüne yesin dondurmaları çitoslari kiz kafaya koymuş herkes senmi altina bez baglamistir belkim
Amin inşallah ohhhhh neguzel olmus iste sen hep gir gör takipte kal hep cok soru cozersin,hemde az yemek yersin,Smoothie bende severim kefiri severmisin bilmem hem bağırsak çalıştırır icine kivi yada cilek yada muz koya bilirsin ,sutlede yağ yakıcı var sut,hurma,fistik ezmesi,tarçın,kahve cok guzel oluyoSasircaksin ama gunlerdir abur cubur yemiyorum desemvalla canim istemiyo nedense bu aralar. O kizn sayfasina girip girp istahimi kapatiyorum habire deneme yapiyo zalimin kizi
Bu aralar smoothie ye taktim iftardan sonra biraz acikir gibi olunca sekersiz yapiyorum bi hurmayla. Belki de o tok tutuyo bilmiyorum ama normal sartlarda tok da olsam yerdiminsallah hep boyle istahsiz giderim yarabbim
merhaba canım hoşgeldinZeynolincim selam, yeni katıldım gruba çok tanışamadık. Dünkü yazışmalardan corona dan bir vefat vardı sanırım, başınız sağolsun.
İşyerinden miydi yaşlı mı genç mi tam anlayamadım . Bu korona perişan etti herkesi
Çalıştığım yerde 25 kişi bu virüsü kaptı. Şükür ki hepsi iyileşti ama yine de çok gergin bir durum tabi
Öyle mi bunu denerim o zaman ortimAmin inşallah ohhhhh neguzel olmus iste sen hep gir gör takipte kal hep cok soru cozersin,hemde az yemek yersin,Smoothie bende severim kefiri severmisin bilmem hem bağırsak çalıştırır icine kivi yada cilek yada muz koya bilirsin ,sutlede yağ yakıcı var sut,hurma,fistik ezmesi,tarçın,kahve cok guzel oluyo
Gecen ben de burda yazmistimya birinin kaynanasi öldı diye o da normalde testi negatifmis öldükten sonra test yapmslar pozitif sonra ortaya cikmis koronadan öldügü yanimerhaba canım hoşgeldin
Yaslı biri kanser hastasıymış sonucu definden sonra cıkmış pozitif ...
Bugün test yapmaya devam etmişler 14 pozitif cıkmış
Sorma aksam kafayi yedi agliyo surekli dişleri patliyo ondan sanirim sinir ediyo beni hem kendini hemde beni uyutmuyo basim agriyor sonraÖyle mi bunu denerim o zaman ortimevet kefiri severim cok sık tüketmesem de.
Sen napiyosun uykular haram oldu gencligm bak talan da oldu mu hala durumminnak hala uyku diyince yok diyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?