- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Offf en huysuz zamanlari yegenlerimden biliyorum ben deSorma aksam kafayi yedi agliyo surekli dişleri patliyo ondan sanirim sinir ediyo beni hem kendini hemde beni uyutmuyo basim agriyor sonra
Amin canım saglikla buyusunlerde geçicek inşallahOfff en huysuz zamanlari yegenlerimden biliyorum ben deaglama krizine giriyodu bizimki de sebepsiz yere. İnsallah bi an önce cikar disleri hizlica atlatirsiniz bu süreci de
Biri tatlimi dediKizlar iftara az kaldi menulerde tatli olmasin yarin tartiyi unutmayın
yaaaaa sen yapma bari lütfen noldu hayirdir canim bisey yok dimeBugun modum düşüktu okudum ama cok yazasim gelmedi
Yarin guzel eskilerle gelin sonra tatlilari yersinizBiri tatlimi dedi
Ayipsin kaptanim yarini hiç unuturmuyuz,tatlıyı yarina sakliyom
Cook şükür iyiyim canim bir sıkıntım yokyaaaaa sen yapma bari lütfen noldu hayirdir canim bisey yok dime
Tamam canim kansekerin dengelensinde beynine iyibakCook şükür iyiyim canim bir sıkıntım yok
Oruc ve bir kac sey etkiledi bugun
Iftara az kaldi az sonra kendime gelirim ❤
Tamam canim kansekerin dengelensinde beynine iyibakcunku o sana hep lazim üzme kendini
Az kaldi azzz 15gun falan gecti yarisi
2-3 gundur cok acikiyorum birde son 23 dakikayi sabirsizlikla bekliyorum
700 800 grama belki 1kilo falan bakmadim tartiya bugunKızlar bu haftaki kilo ideanız nedir sizce tahmini ne kadar vermissinizdir
Regl olmama da 1 hafta kaldi buyuk olasikla sonunu tutamayacağımAz kaldi azzz 15gun falan gecti yarisi
Olsun canim bende oldum bittim tutuyorum simdi herşey bizim için kadin olmakRegl olmama da 1 hafta kaldi buyuk olasikla sonunu tutamayacağım
Hayırlı iftarlar kaptanim afiyet şeker olsunHayirli iftarlar herkese
Sagol canim ❤❤Hayırlı iftarlar kaptanim afiyet şeker olsun
Bugun modum düşüktu okudum ama cok yazasim gelmedi
Bende simdi ictim sagtarafim tuttu bugunBugün bende öyleydim ya akşam üstü de bi baş ağrısı aldı iftarı zor bekledim hemen ağrı kesici içtim şimdi daha iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?