- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Gecmis olsun uykusuzluktan olsa gerekBende simdi ictim sagtarafim tuttu bugun
Gecmis olsunBugün bende öyleydim ya akşam üstü de bi baş ağrısı aldı iftarı zor bekledim hemen ağrı kesici içtim şimdi daha iyiyim şükür
Gecmis olsun canım ❤Bugün bende öyleydim ya akşam üstü de bi baş ağrısı aldı iftarı zor bekledim hemen ağrı kesici içtim şimdi daha iyiyim şükür
Gecmis olsun canım ❤Bende simdi ictim sagtarafim tuttu bugun
Uyeden cok misafir var simdi de :))Noluyo kizlar takim körler sagirlar birbirini agirlara döndü valla ben de bugün iyi değilimnazar degdirdiler takimimiza misafirler
Basima agrilar giriyo gidin misafirlerUyeden cok misafir var simdi de :))
Evet canim gozlerim yaniyo artik kipkirmiziGecmis olsun uykusuzluktan olsa gerek
Ortim sen hangi sehirdeydin iftar acma vaktini merak ettim de7mayis perşembe
Sahur
1dilim ekmek,1yumurta,1dilim peynir,1incir,1kayisi,2ceviz,çay
İftira
1kepce domates çorbası,1yemekk.tavuk,1yemek k.firinda sebze,1hurma,çeyrek pide
1turk kahvesi,2bitter,1madensuyu
2litre su olur
Birazcik buyuk kizin da vardi diye hatırlıyorum azcik ona biraksan uyusanEvet canim gozlerim yaniyo artik kipkirmizi
Ben kahve mi ictim şimdi yapamam kahve falan sira kimdeyse o yapsinUyeden cok misafir var simdi de :))
bursa yavrum 8çeyrekte okunuyoOrtim sen hangi sehirdeydin iftar acma vaktini merak ettim de
Yaparim da herkesin cani sıkkın yapmiyorum kahvenin de tadı yok bugünBen kahve mi ictim şimdi yapamam kahve falan sira kimdeyse o yapsin
Hmm bizden sonraymisbursa yavrum 8çeyrekte okunuyo
ona da online ders var bide ders vermisler kitabi yazdırıyor ogretmen aman gecer inşallahBirazcik buyuk kizin da vardi diye hatırlıyorum azcik ona biraksan uyusan
Insallah gecer canimona da online ders var bide ders vermisler kitabi yazdırıyor ogretmen aman gecer inşallah
Canim afiyet olsun,15yaprak sarma cok degilmi senceBugün ki menüm;
Sahur:
. omlet (2 yum.+1 D. Peynir+3 Yk. Yulaf ezmesi+dereotu+çörek otu)
. 1 kase cacık
İftar:
. 3 kuzu pirzola
. 15 zeytinyağlı yaprak sarma
. Salata
. 1 lokma ekmek
Kahve + 1 tk. Profiterol sosu (kaşık sıyırma)
Nasıl size?
Bilmem fazla mı? Ama nasıl gidiyor anlamıyorsun. Benimkiler ince sarılmış ama. Pirinç az yani.Canim afiyet olsun,15yaprak sarma cok degilmi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?