7mayis perşembe
Sahur
1dilim ekmek,1yumurta,1dilim peynir,1incir,1kayisi,2ceviz,çay
İftira
1kepce domates çorbası,1yemekk.tavuk,1yemek k.firinda sebze,1hurma,çeyrek pide
1turk kahvesi,2bitter,1madensuyu
2litre su olur
Bugün ki menüm;
Sahur:
. omlet (2 yum.+1 D. Peynir+3 Yk. Yulaf ezmesi+dereotu+çörek otu)
. 1 kase cacık
İftar:
. 3 kuzu pirzola
. 15 zeytinyağlı yaprak sarma
. Salata
. 1 lokma ekmek
Kahve + 1 tk. Profiterol sosu (kaşık sıyırma)
Nasıl size?
Sarmaya kim hayir diyebilirkiii bugun persembe biz aç geziyoruzda yoksa cuma olsa gömerdimBilmem fazla mı? Ama nasıl gidiyor anlamıyorsun. Benimkiler ince sarılmış ama. Pirinç az yani.☺
Canim afiyet olsun,15yaprak sarma cok degilmi sence
Güzel canım afiyet olsun
Bugün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun
Azda olsa fazlada olsa sarmaya kimse hayir diyemez bakma ben açimda ondan öyle konusuyom ama olsada yesem derim yaniArkadaşın Kilosu fazla canım o yüzden bence normal. Zaten yaprak sarma da ince oluyor
Aaaa yarın tartılma günü değil mi? Siz benim kilomu net olarak bilmiyorsunuz ya rahatım. Ben de net bilmiyorum. Yarın sabah göreceğiz. Ben de önümüzdeki hafta strajemi yaparım.Sarmaya kim hayir diyebilirkiii bugun persembe biz aç geziyoruzda yoksa cuma olsa gömerdim
Oooo neymis o kulağım söyle bakalim stratejini kimse duymasinAaaa yarın tartılma günü değil mi? Siz benim kilomu net olarak bilmiyorsunuz ya rahatım. Ben de net bilmiyorum. Yarın sabah göreceğiz. Ben de önümüzdeki hafta strajemi yaparım.
Yok kız farklı değil, sizin yaptığınız gibi cumaya 2 gün kala aç gezmek.Oooo neymis o kulağım söyle bakalim stratejini kimse duymasinbende yaparim
Bu arada oruc tutanlar icin kilo bildirimini saat 3-4 gibi yapıyoruzAaaa yarın tartılma günü değil mi? Siz benim kilomu net olarak bilmiyorsunuz ya rahatım. Ben de net bilmiyorum. Yarın sabah göreceğiz. Ben de önümüzdeki hafta strajemi yaparım.
İyidir ac gezmek bosver tartida yuzumuz gülüyo ozaman seviniyoruz daha cok vermek istiyosun bazen olamaya biliyoda üzülmek yok sadece çabalamak bırakmamak olmadi diyeYok kız farklı değil, sizin yaptığınız gibi cumaya 2 gün kala aç gezmek.
Afiyet olsun canim pastaya rağmen menun guzel7 mayıs
09.10
2 karabuğday patlağı üstüne labne üstüne hindi füme
1 yumurta
13.00
3 kaşık yumurtalı ıspanak
3 kaşık zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
18.00
Yarım tabak kabak ve yoğurt
19.00
1 dilim yaş pasta
Su yazamadım bugün
Spor 30 dk pilates yapıcam oğlan uyursa inş
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_
Afiyet olsun canim yaş pastana bisey diyemicem bende olsam yerdim7 mayıs
09.10
2 karabuğday patlağı üstüne labne üstüne hindi füme
1 yumurta
13.00
3 kaşık yumurtalı ıspanak
3 kaşık zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
18.00
Yarım tabak kabak ve yoğurt
19.00
1 dilim yaş pasta
Su yazamadım bugün
Spor 30 dk pilates yapıcam oğlan uyursa inş
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_
Nerede bu kız dünden sonra girdi mi hiçGulumse24 canim detoxun bittimi bugunde yaptinmi debana bakam nerdesin gel seni görüyorum pro olmasamda iç sesim buralarda diyooo
Sarma fazla mı cnmBugün ki menüm;
Sahur:
. omlet (2 yum.+1 D. Peynir+3 Yk. Yulaf ezmesi+dereotu+çörek otu)
. 1 kase cacık
İftar:
. 3 kuzu pirzola
. 15 zeytinyağlı yaprak sarma
. Salata
. 1 lokma ekmek
Kahve + 1 tk. Profiterol sosu (kaşık sıyırma)
Nasıl size?
Girdi girdi bugün regl olmus rahatsiz yatiyodur belki arada atiyorum gelsin kendini göstersin diyeNerede bu kız dünden sonra girdi mi hiç
İste ortimden bekledigim dürüstlük iste veraset iste sefaret öyle miydi oAfiyet olsun canim yaş pastana bisey diyemicem bende olsam yerdim
Ama oyle cocugumun dogum gününe pastasina hiç acimamİste ortimden bekledigim dürüstlük iste veraset iste sefaret öyle miydi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?