- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Aboo mutfaktan cikamadim bugün
Sene olmaz mi kaptanim hem de normalinden de degil sene üstü kremalı alti sütlü 3 renkli yaparmHani bana kahve yok mu
Civcivim bende isterim sade köpüklüE Elif_Eylul kiz ortim ve kumamGulumse24 size de kahve yapiyimmi goruyn mu kumam da olsa kiyamiyorum herseye rağmen minisime
Aaaa soylede teker teker gelsinler okadan fincanimiz yokki
Meyyalim nasıl içinden geliyorsaAfiyet olsun cnm menün güzel fazla gelmedi ya ben Canim falan diyorum burda takılıyoruz ya abla deyince çok resmî geliyor bana
Hatirladim simdi bir an düşündüm kim diye yaslanmisimSene olmaz mi kaptanim hem de normalinden de degil sene üstü kremalı alti sütlü 3 renkli yaparmbu kahve muhabbeti de birini hatirlatti bana o da 3 renkli falan yapardi rahmetli
Oooo köpüklüden bana da banadaAboo mutfaktan cikamadim bugün
Neyse soyleyin isteyen varsa yapiyim madem
Sene olmaz mi kaptanim hem de normalinden de degil sene üstü kremalı alti sütlü 3 renkli yaparmbu kahve muhabbeti de birini hatirlatti bana o da 3 renkli falan yapardi rahmetli
Bari sütlü istemen zalimın kızları. Süt fabrikamiz yokya17 oldu canim
7 kullanici 10 misafire çıktık
O zaman sene de tavsan kani cay yaninda tarcinli şeker ya da kıtlama seker bide limonBenim kahveyle aram yok ayda yılda bir Nescafe içiyorum sana afiyet olsun ben çay içtim bugün
KimkiiiHatirladim simdi bir an düşündüm kim diye yaslanmisim
O donemde sen olmayabilirsin canim bir ara soylerim :))Kimkiii
Bende biraktim fincanı içsinler misafirlerİyiki içmemisim ışığı gören gelmiş yine
Limon kalsın tarçınlı kırmızı akide şekere yok demem çayım az demli olsun ellerine sağlık tmm gel otur dahada çay gayfe deme müşteri çoğalıyorBari sütlü istemen zalimın kızları. Süt fabrikamiz yokya
O zaman sene de tavsan kani cay yaninda tarcinli şeker ya da kıtlama seker bide limon
İlla icirecem
Ben nescafe yapcaktim ama bide misafirler ikiye mi bölündu türk kahvesi ve nescafe diyeCivcivim bende isterim sade köpüklü
Sadece 2 tane var yetmezki yariniz nescafe yariniz türk kahvesi istediniz zaten Allah misafirin de vicdanlisini versinSaricivcivcikcik yeni gelin onda coktur kahve takimi :)))
Sen diyettesin onun kalorisi yuksek ortim bi dur uzun surer onu yapmakOooo köpüklüden bana da banada
Sorma valla dagilin ulen dicem simdi en cok seni seviyorum gulumse goca bi demlik cay demler sabaha kadar iciririm en vefali misafir sen ciktinİyiki içmemisim ışığı gören gelmiş yine
Kiyamam ben sanaŞeyyyy ben bisey diyebilir miyim bisey itiraf edicem menüye yazmam gerken şey vardı söylesem topa tutarmisinizbaklava getirmis benim koca ćok guzeldi yedimde
Kaç tane şekerim tanesi 250 kalori hatırlatıyım daŞeyyyy ben bisey diyebilir miyim bisey itiraf edicem menüye yazmam gerken şey vardı söylesem topa tutarmisinizbaklava getirmis benim koca ćok guzeldi yedimde
Soylemezsin sana güveniyorum benKiyamam ben sanabence bisey olmaz canim ramazandayiz arada bi olur her zman yemiyosunki
Bi daha da ortalik yerde söyleme yediğini bana söyle vicdan yukunden kurtul ben kimseye söylemem
Ananas kabuğu,maydanoz,tarçın,limon,karanfil kaynattim iciyorum biliyorum kalorisini ama yedim çünkü yemeği az yedim doymadan kalktimKaç tane şekerim tanesi 250 kalori hatırlatıyım da
1 saat eliptikte canım çıkıyor 20 km yapıyorum 500 kalori yakıyorum hatırlatıyım dedim
Acil üzerine 1 lt su içiyorsun
Mümkünse ödem suyu hazırlıyosun
Salatalık maydonoz kekik zencefil blendırdan geçir yarım lt de bunu iç
Etkisi geçer bu da kıyağım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?