Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oooo köpüklüden bana da banada

Bari sütlü istemen zalimın kızları. Süt fabrikamiz yokya

O zaman sene de tavsan kani cay yaninda tarcinli şeker ya da kıtlama seker bide limon
İlla icirecem
Limon kalsın tarçınlı kırmızı akide şekere yok demem çayım az demli olsun ellerine sağlık tmm gel otur dahada çay gayfe deme müşteri çoğalıyor

Civcivim bende isterim sade köpüklü
Ben nescafe yapcaktim ama bide misafirler ikiye mi bölündu türk kahvesi ve nescafe diye sütlü mü peki
Saricivcivcikcik yeni gelin onda coktur kahve takimi :)))
Sadece 2 tane var yetmezki yariniz nescafe yariniz türk kahvesi istediniz zaten Allah misafirin de vicdanlisini versin
Oooo köpüklüden bana da banada
Sen diyettesin onun kalorisi yuksek ortim bi dur uzun surer onu yapmak
İyiki içmemisim ışığı gören gelmiş yine
Sorma valla dagilin ulen dicem simdi en cok seni seviyorum gulumse goca bi demlik cay demler sabaha kadar iciririm en vefali misafir sen ciktin en zahmetsiz masrafsiz

Şeyyyy ben bisey diyebilir miyim bisey itiraf edicem menüye yazmam gerken şey vardı söylesem topa tutarmisiniz baklava getirmis benim koca ćok guzeldi yedimde
Kiyamam ben sana bence bisey olmaz canim ramazandayiz arada bi olur her zman yemiyosunki
Bi daha da ortalik yerde söyleme yediğini bana söyle vicdan yukunden kurtul ben kimseye söylemem

Şeyyyy ben bisey diyebilir miyim bisey itiraf edicem menüye yazmam gerken şey vardı söylesem topa tutarmisiniz baklava getirmis benim koca ćok guzeldi yedimde
Kaç tane şekerim tanesi 250 kalori hatırlatıyım da
1 saat eliptikte canım çıkıyor 20 km yapıyorum 500 kalori yakıyorum hatırlatıyım dedim

Acil üzerine 1 lt su içiyorsun

Mümkünse ödem suyu hazırlıyosun
Salatalık maydonoz kekik zencefil blendırdan geçir yarım lt de bunu iç
Etkisi geçer bu da kıyağım olsun

Kiyamam ben sana bence bisey olmaz canim ramazandayiz arada bi olur her zman yemiyosunki
Bi daha da ortalik yerde söyleme yediğini bana söyle vicdan yukunden kurtul ben kimseye söylemem
Soylemezsin sana güveniyorum ben

Ananas kabuğu,maydanoz,tarçın,limon,karanfil kaynattim iciyorum biliyorum kalorisini ama yedim çünkü yemeği az yedim doymadan kalktim

9 mayıs
Bir bardak süt iki yumurta bir kurabiye yarım portakal
Akşam: çorba salata hurma iki kaşık kısır bir kesme Maraş dondurma (Yanında pasta da vardı en sevdiğim mozaik pasta onu yemedim)
Su ölçmedim, içmeye çalışıcam
Belki meyve ya da kuruyemiş yerim bilmiyorum
selensu82

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…