Ben kendime tabak hazirliycamda şimdi.cocuklar diycek bende halam gibi.tabak istiyorum.derlerse beni kapıya koyarlarMenuler eksik yaziliyor ne yazik ki
Almazsan sen bilirsinHmm anladım.. Ciddiye alalım yani. Tamamdır
Kıyabilir miyim sana ❤Tam zamaninda mezun olmuşum.burdanda kovulmaktan kil payı kurtulmuşum
Ciddiye alman senin icin daha iyi olur canim burda aktif olup menu paylasanlar guzel kilo veriyorHmm anladım.. Ciddiye alalım yani. Tamamdır
Herkese ozel tabak hazirlarsan vay halineBen kendime tabak hazirliycamda şimdi.cocuklar diycek bende halam gibi.tabak istiyorum.derlerse beni kapıya koyarlar
Sonum bakırköyKıyabilir miyim sana ❤
Ciddiye alman senin icin daha iyi olur canim burda aktif olup menu paylasanlar guzel kilo veriyor
Herkese ozel tabak hazirlarsan vay haline
Ahaaaa memem şiscek gene napcaz sonra doktora
Bence de artik kaptanAtacam da kiyamiyorum ama az kaldi ramazan sonrasi temizleme yaparim listeden
Benim kaptan yardimcisi bulmam gerekiyor tek basina da takip edemiyorumBence de artik kaptan
14 subattan beri burda menu paylasmadigi gun yok diye biliyorum :))İlk senden başlarmiş
Yaaaaaa kaptanim benimmm canim benimBenim kaptan yardimcisi bulmam gerekiyor tek basina da takip edemiyorum
14 subattan beri burda menu paylasmadigi gun yok diye biliyorum :))
Kimse.aferin iyikide yemişsin demedi ama
Kim olabilir ki sana yardimci bence şu ramazanın atlatalim gerçekten temizlik yapman gerekiyo cokkkk kişi uymuyo burdaki kurallaraBenim kaptan yardimcisi bulmam gerekiyor tek basina da takip edemiyorum
14 subattan beri burda menu paylasmadigi gun yok diye biliyorum :))
Demezler bende demem ama cokk yiyesim geldi napayimKimse.aferin iyikide yemişsin demedi ama
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanirmiş pro olamadık kaldi maaşlı eleman yapmış.kendineEvet kiz sigortalı gemide
Ben anladım.seniGemi ne acaba
Pro olcam ben sen gör senide yanima alcamAç tavuk kendini buğday ambarında sanirmiş pro olamadık kaldi maaşlı eleman yapmış.kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?