Farkındayım, duramadımKiyamiyor annem ama elimden geldigince o yaparken yardim ediyirum
Hani bana kahve yok mu
Afiyet olsun canim genel olarak guzel belki karpuz biraz daha az olabilirdi
Afiyet olsun canim menun guzel
sen nerde yasiyodun acep karpuz nerden cikti enbisevdigim bizde daha yokkiiiSelaammm bugünkü menüm,
Sahur:
Avuç içi kadar pide
1 dilim kaşar peyniri
1 kase yoğurt
1 muz
İftar:
1 hurma
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon ızgara balık
Salata
2 porsiyon karpuz
Gece:
Tarçınlı, zerdeçallı süt
Su 2,2.5 lt arası
Ben de tam onu dusunuyodum valla.sen nerde yasiyodun acep karpuz nerden cikti enbisevdigim bizde daha yokkiii
Kavun yokmu kavun bırak karpuzu oda neymiş kavun çekirdeksiz üzümsen nerde yasiyodun acep karpuz nerden cikti enbisevdigim bizde daha yokkiii
Allah benden razı olsun ben bene gurban olimmm hep iyiligimden kaybediyorum zatınBen nescafe yapcaktim ama bide misafirler ikiye mi bölündu türk kahvesi ve nescafe diyesütlü mü peki
Sadece 2 tane var yetmezki yariniz nescafe yariniz türk kahvesi istediniz zaten Allah misafirin de vicdanlisini versin
Sen diyettesin onun kalorisi yuksek ortim bi dur uzun surer onu yapmak
Sorma valla dagilin ulen dicem simdi en cok seni seviyorum gulumse goca bi demlik cay demler sabaha kadar iciririm en vefali misafir sen ciktinen zahmetsiz masrafsiz
İstanbul.. Çıkmış dün aldık. Çok özlemişim o yüzden durdurmadım Kendimisen nerde yasiyodun acep karpuz nerden cikti enbisevdigim bizde daha yokkiii
Kavun var tabi..Kavun yokmu kavun bırak karpuzu oda neymiş kavun çekirdeksiz üzüm
Herkes aynı bu sene bir garipti.. Umarım bundan sonra iyi geçer herkes içinBen de tam onu dusunuyodum valla.
Vay be bu sene de yaz geldi karpuz falan cikti şaka gibi hicbisey anlamadim bu seneden
Kavunun kırkağacını seviyom bendeKavun yokmu kavun bırak karpuzu oda neymiş kavun çekirdeksiz üzüm
İnşallah inşallah2
Herkes aynı bu sene bir garipti.. Umarım bundan sonra iyi geçer herkes için
Güzelmiydi bari daha zamanı değil sankiİstanbul.. Çıkmış dün aldık. Çok özlemişim o yüzden durdurmadım Kendimi
Her türlüsünü seviyorum pudra şekeri dokup yedigimi bilirimKavunun kırkağacını seviyom bende
Bal gibi..Güzelmiydi bari daha zamanı değil sanki
E Elif_Eylul duymasın biryerleri şişiyor hemenBal gibi.. ☺ Grupta hamile emziren VS. Var mı bilmiyorum
Menuler eksik yaziliyor ne yazik kiTakımda menüsü paylaşan çok az değil mi?
Herkes yazsa da bir baksak, örnek olsa, kendimle kıyaslasam...
Ama bana bir yazı göndermişti ya orada menü yazmayan, kilo veremeyen, az konuşanMenuler eksik yaziliyor ne yazik ki
Atacam da kiyamiyorum ama az kaldi ramazan sonrasi temizleme yaparim listedenAma bana bir yazı göndermişti ya orada menü yazmayan, kilo veremeyen, az konuşanVS. Gruptan atılır yazıyor. Doğru değil mi?
Tam zamaninda mezun olmuşum.burdanda kovulmaktan kil payı kurtulmuşumAtacam da kiyamiyorum ama az kaldi ramazan sonrasi temizleme yaparim listeden
Hmm anladım.. Ciddiye alalım yani. TamamdırAtacam da kiyamiyorum ama az kaldi ramazan sonrasi temizleme yaparim listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?