Gonullu bulmak lazım,Kim olabilir ki sana yardimci bence şu ramazanın atlatalim gerçekten temizlik yapman gerekiyo cokkkk kişi uymuyo burdaki kurallara
Gülümse gönüllü ben buldumGonullu bulmak lazım,
sonngulen Yogun çalışıyor gelemiyor
2 hafta kaldi ramazan bitiyor ,hersey normale doner bizde artik kurallari uygulayalim
Afiyet olsun canim9 mayıs
Sabah
Omlet
Zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Domates
Akşam
1 kase yoğurtlu patlıcan
2 içli köfte
Salata
Ayran
45 dk eliptik
2 lt su
1 kupa yeşil cay
Ramazandan sonra kovma islemlerine basliyoruzKovulmadan menümü yazdım
Hayırlı evlat ❤Kiyamiyor annem ama elimden geldigince o yaparken yardim ediyirum
Hani bana kahve yok mu
Afiyet olsun canim genel olarak guzel belki karpuz biraz daha az olabilirdi
Afiyet olsun canim menun guzel
Tamam canımcımMeyyalim nasıl içinden geliyorsa
2+2 =6 eder ben kendi % demi hesapladım kaldı yardimcilikGülümse gönüllü ben buldum
Susak seni valla bende onlardan anlasam tamam derimde yok anacim2+2 =6 eder ben kendi % demi hesapladım kaldı yardimcilikmilleti üstümüze güldürecek
Bizden olmaz bacım iş çıkarmaSusak seni valla bende onlardan anlasam tamam derimde yok anacim
Sen asla kovulmazsın seni yollayan kendi kaybeder gülomTam zamaninda mezun olmuşum.burdanda kovulmaktan kil payı kurtulmuşum
CağnimsınnnnnnSen asla kovulmazsın seni yollayan kendi kaybeder gülom
Üzülme canım benim “ bu da geçer yahu” de.... kızlar bu gece hem Bedir savaşı gecesiymiş bi de Kadir gecesi olabilir diyorlar hem kendimize hem gülomuza aklınıza gelirse oğluma dua rica ediyorumCağnimsınnnnnnçok tşk ederim
Valla çok makbule geçer şimdiden Allah razı olsun dua ya her zaman ihtiyacımız var hepimizin müminin mümine ettiği dua geri cevrilmezmişÜzülme canım benim “ bu da geçer yahu” de.... kızlar bu gece hem Bedir savaşı gecesiymiş bi de Kadir gecesi olabilir diyorlar hem kendimize hem gülomuza aklınıza gelirse oğluma dua rica ediyorum ❤❤❤❤❤❤
Maaşallah hem menün hem sporun hem de suyun güzel
bu hafta 1 ci olabilmek için çok çaba Sarf etmek gerek cnmMaaşallah hem menün hem sporun hem de suyun güzel
Oooo kaptan ben cokkk oldu göreli
GormemisimOooo kaptan ben cokkk oldu göreli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?