Anneler gunun kutlu olsun canım iyi geceler❤Şimdiden anne olan olmayan tüm grubumuz kadınlarınım gününü kutlarım❤
Kadınlar doğursun doğurmasın ya bir çocuğun ya bir hayvanın ya da bir bitkinin annesi olmayı görev bilirhiçbiri olmasa kocalarının sevgililerinin her daim çocuk olan erkeklerin anneleri olurlar
Allah hiçbirimizin ayağına taş değdirmesin
İyi. Uykular bacılar
Şu an buz koyuyorum kaptanımAfiyet olsun canim menun guzel
Bacagin nasil oldu gecti mi agrin
Mide ağrısı yapmaz bana ama bağırsakların harekete geçmesi bence o çünkü içini temizliyo ne var neyok cikartigi için aliskinim ben sen daha yeni sin ondandir
Canım wc için bekonis diye hap ama suruplarda var eczanede,benim midem ünser var ona etki yapmiyo sadece bağırsakların temizleniyo bastan karnin buruluyo aciyo gibi wcye cikinca rahatliyo amamadamhd belki ilk içtiği icin yapmis olabilir
Sağol bacim seninde anneler günün kutlu olsun,hayırlı gecelerŞimdiden anne olan olmayan tüm grubumuz kadınlarınım gününü kutlarım
Kadınlar doğursun doğurmasın ya bir çocuğun ya bir hayvanın ya da bir bitkinin annesi olmayı görev bilirhiçbiri olmasa kocalarının sevgililerinin her daim çocuk olan erkeklerin anneleri olurlar
Allah hiçbirimizin ayağına taş değdirmesin
İyi. Uykular bacılar
Tamam canimGunluk 1 porsiyon yeterli ablacim gece yeme
Tamam canim dikkat et bacak icin yaptigin sporlari haftada 2-3 e düşürŞu an buz koyuyorum kaptanım
Günde üçer kez
Yaptığım spora da dikkat ediyorum daha çok dizimi bükmeden yapabileceğim başlangıç seviye çalıştım 2 gündür
Bugün daha iyi hissediyorum teşekkür ederim
Olabilir canim bende yapmiyoda gurul gurul yapiyo surekliİlk defa içmedim canım 3. kez içtim. İlk ikisinde wc ye çıkmaya yakın mide ağrısı oldu sonra geçti. Bu sefer öyle değil bütün gün ağrı yaptı bağırsak hareketi falan değildi bu yani. Tam ezan okunmaya yakın hemen az suyla içmiştim. Gulumse de az suyla içince bende de yaptı dedi. Ondan oldu sanırım. Bi dahakine bol suyla içer denerim tekrar.
İyi gecelerIyi geceler herkese
Iyi geceler abla❤Iyi geceler herkese
Afiyet olsun canım az yemissin gercekten aksam9 Mayıs Cumartesi
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar (misafirlikteydim)
Az mercimek çorbası
1 tane biber dolması(bol kıymalı pirinçli)
Az güveç (1 küçük parça et-2 elma dilim patates)
2-3 çatal ziron
2-3 çatal kızartma
2 çatal şekerpare
2 çatal kek
Akşam kalabalık görünüyor ama inanın aç kalktım kendimi frenliyecem diye. Tatlı ve keki kızımdan kaldı diye yedim.
menu guzel afiyet olsun cnm9 mayıs
09.20
1 yumurta ve 1 sarısı
2 sünme peynir
3 ceviz
4 yeşil 4 siyah zeytin
1 muz
1 çeri
14.00
Yarım tabak fırın sebze karnabahar kabak
1 kase yoğurt
1 hurma
19.00
Yarım levrek
Salata
1 çatal helva
Su 3.5 lt
Spor 30 dk pilates
16 dk bacak kalça antrenman
Zipzip- @hasbeenandgone@happy_mom_
Afiyet olsun cnm9 Mayıs Cumartesi
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar (misafirlikteydim)
Az mercimek çorbası
1 tane biber dolması(bol kıymalı pirinçli)
Az güveç (1 küçük parça et-2 elma dilim patates)
2-3 çatal ziron
2-3 çatal kızartma
2 çatal şekerpare
2 çatal kek
Akşam kalabalık görünüyor ama inanın aç kalktım kendimi frenliyecem diye. Tatlı ve keki kızımdan kaldı diye yedim.
Aşk olsun
Yohhh olmamisssssssProfil fotom nasil oldu
Anaaaa şimdi dikkat ettim harbi benziyomusBitmoji diye bir uygulama var canim ordan yapiyorum
Sac,goz,ten,burun hepsi ayarlaniyor
Az cok bana benziyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?